Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat do Gothic Multiplayer

SonicBombCheat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-----------------------------------------------------------Multihack-----------------------------------------------------------------------------------------

b1aface15834595f.jpg

Ostatnia aktualizacja: 26.03.2014

INSTRUKCJA:

1.Odpal cheat

2.Cheat sam znajdzie proces gry, nie ma znaczenia czy już masz włączonego gothica, dopiero go włączysz i czy go zrestartujesz

3.Ustaw cheat i graj

Funkcje:

Damage - Zwiększa atak

Health Freeze - Zamraża nasze HP (Gracze nie są w stanie nas zabić chyba że 1 hitem wezmą więcej niż go mamy). Należy wpisać wartość nie większą od maksymalnego hp

No Fall/NPC Damage - Brak obrażeń od upadku i NPC (np. scierwojad na serwerze MMORPG)

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Skan(nie ma wirusów, ja robiłem cheata):

----------------------------------------------Teleport Hack------------------------------------------------------------------------------------------------

bc9711b61098c37b.jpg

Ostatnia aktualizacja: 26.03.2014

INSTRUKCJA:

1.Odpal grę

2.Odpal cheat

Po restartcie gry należy uruchomić cheata ponownie

Funkcje:

Refresh - Sprawdza twoją aktualną pozycję

Teleport - Teleportuje na pozycję podaną na dole

przykładowe pozycje w górniczej dolinie:

smoki:

ognisty : 4990 6960 -20647
kamienny : 22594 9711 -41277
bagienny : -24107 -1317 -10415
lodowy : -56777 2762 5217

Download:

----------------------------------------------Kill Aura-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ostatnia aktualizacja: 28.03.2014

Instrukcja:

1.Odpal grę

2.Odpal cheat

3.Wyciągnij broń i zabijaj

Funkcje:

Cheat zabija wszystko co podświetlimy gdy mamy wyciągniętą jakąś broń

Aby wyłączyć go całkowicie zrestartuj grę

Działa świetnie z łukiem i potrafi zabijać NPC w mieście.

Download:

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czego to nie wymyślą, jeszcze kilka lat temu nawet bym nie przypuszczał że coś takiego się wgle pojawi do tej gry a tu proszę. .. mimowszystko ja jakoś nie mam zamiaru tego używać.

Opublikowano

GMP ma kryzys kurwa od urodzenia, ledwo żyje, gra tam nie więcej, niż stu graczy, a takie chuje dobijają ten projekt tworząc i co gorsze publikując publicznie cheaty. Gratuluje kurwa pomyślunku!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hahahaha Sonic że musiałeś to tu wstawić :D Zresztą dlatego między innymi  przestałem grać w gmp nie mówiąc już o społeczności która się rozsypała. Dla mnie te multi już umarło.  

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Hahahaha Sonic że musiałeś to tu wstawić :D Zresztą dlatego między innymi  przestałem grać w gmp nie mówiąc już o społeczności która się rozsypała. Dla mnie te multi już umarło.  

Tak mnie ciekawiło czy da się w autoit zrobić do tego cheata. To było prostsze niż myślałem.

I tak MMO go u siebie zaraz zablokują a na RP i DM nie ma co cheatować.

Póki co nie zablokowali, a cheaty już trochę są.

Opublikowano

Dlatego nie gram już w GMP.Kiedyś to jak grałem to ludu było sporo,ale zawsze wbił jakiś baran i w najlepszym momencie musiał zrobić crasha i dupa.I gratuluje tobie genialnego pomysłu po którym cała gra idzie się je***.Nie dość,że GMP jest już na wyginięciu (już dawno powinno paść) to jeszcze cheaty robią,by tylko zniechęcić graczy do dalszej gry.Gratuluję pomysłu noobie ;)

Opublikowano

Proste są, tu się zgodzę. Ale mając do użytku jedynie funkcje GMP nie da się ich w pełni zablokować.

Może i by się na siłe dało taki teleporter bloknac, ale takie zabezpieczenie nie wyrobi w GMP.

Opublikowano

Proste są, tu się zgodzę. Ale mając do użytku jedynie funkcje GMP nie da się ich w pełni zablokować.

Może i by się na siłe dało taki teleporter bloknac, ale takie zabezpieczenie nie wyrobi w GMP.

Nie lepiej żeby ilość obrażeń była ustalona przez serwer(jak w większości MMORPG)? Teleportacja też jest do zablokowania. Lepiej gdy twórcy pomyślą o zabezpieczeniach teraz niż później. Zbyt wiele zależy od klienta a zbyt mało od serwera. Błędem jest też, że wskaźniki w GMP są indentyczne jak w zwykłym gothicu.

Opublikowano

Te cheaty są tak proste, że aż śmieszne. A wy ich nie potraficie zablokować.

Śmieszne nie są cheaty tylko ludzie którzy ich używają, żal mi dupę ściska gdy widzę graczy chodzących na łatwiznę , no ale patologie społeczne się zdarzają i ja ani nikt temu nie zaradzi. Z całego serca ci współczuje człowieku że robisz z siebie pośmiewisko. 

([YOLO])

Opublikowano

Śmieszne nie są cheaty tylko ludzie którzy ich używają, żal mi dupę ściska gdy widzę graczy chodzących na łatwiznę , no ale patologie społeczne się zdarzają i ja ani nikt temu nie zaradzi. Z całego serca ci współczuje człowieku że robisz z siebie pośmiewisko. 

Ja ich nie używam, ja je tylko zrobiłem (ostatnio w gmp gralem kilka tyg. temu)

Opublikowano

Podyskutowałbym, ale z tego co widzę Sonic jest skończonym idiotą, który z otwartym w drugiej karcie przeglądarki poradnikiem stworzył tego cheata - żadna sztuka. Życzę powodzenia w dalszym wyniszczaniu projektu, ja z tego powoli znikam.

Opublikowano

Podyskutowałbym, ale z tego co widzę Sonic jest skończonym idiotą, który z otwartym w drugiej karcie przeglądarki poradnikiem stworzył tego cheata - żadna sztuka. Życzę powodzenia w dalszym wyniszczaniu projektu, ja z tego powoli znikam.

poradnik do obsługi cheatengine? dzięki ale nie a autoit ogarnalem juz sporo czasu temu. ale masz rację, że to żadna sztuka.

Opublikowano

Nie ma co się tu kłócić, bo i tak nic z tego nie wyjdzie , ważne  że ten temat niedługo będzie nieaktywny :P

([YOLO])

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam zaktualizowąć cheaty, zrobić nowe, z tego co wiem od kontakta, nie jaki bimbol zrobi mordan na który jest zabezpieczenie na obecne czity, były testy, jak nie chcesz aby te cheaty były bezwartosciowe, to przydało by się dorobić nowe.

Opublikowano

Polecam zaktualizowąć cheaty, zrobić nowe, z tego co wiem od kontakta, nie jaki bimbol zrobi mordan na który jest zabezpieczenie na obecne czity, były testy, jak nie chcesz aby te cheaty były bezwartosciowe, to przydało by się dorobić nowe.

jak wyjdzie ten cały serwer to się pomyśli, ja w gmp juz dawno nie gralem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...