Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na V.I.P.A

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przepraszam, że tak długo nic się tutaj nie działo. Nie miałem pomysłu na zakończenie konkursu, ale teraz już wszystko wiem.

Nasza trójca [czyt. Simpson, doniak94, Athis] walczą o rangę V.I.P.A. Tym razem muszą oni napisać pracę w której pięknie uzasadnią Dlaczego To on ma zostać własnie V.I.P'em. Oficjalne zakończenie konkursu przewidywane na pierwsze dni nowego roku, więc zostało dość mało czasu na napisanie Pracy.

Życzę Powodzenia.

Pozdrawiam, Seldek

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

no to klik klik

Forma: Przemówienie

Temat: Czemu to JA powinienem zostać VIP'em

START

Drodzy Userzy i Administratorzy. Pytacie się mnie czemuż to akurat mi miałby przypaść zaszczyt zostania VIP'em na MPCForum.pl.

Cóż duża liczba osób na forum mnie zna, z nowego MPC z działu poświęconemu grze Maple Story, ze starego MPC z działu GunZ co może potwierdzić Kaka356. Dzięki dużej popularności i wiedzy w dziedzinie Informatyki przypadł mi zaszczyt tego, że duża liczba osób mnie polubiła, za co jestem niezwykle wdzięczny. Uważam, że znam się trochę na Informatyce co potwierdzą z pewnością userzy forum którym udzieliłem licznej pomocy. Staram się pomagać tyle ile potrafię, nie podawać błędnych informacji, być miłym i nie pisać niepotrzebnych postów, dodatkowo jestem czuły na moją ortografię, która oczywiście nie jest idealna ale staram się pisać poprawnie. Posiadam bujną wyobraźnię oraz -teraz trochę zawyżona samoocena- jestem człowiekiem elokwentnym oraz renesansowym (o wielu zainteresowaniach). Duża liczba głosów zgromadzonych podczas głosowania potwierdza to, że jestem znany i w miarę lubiany. Jako VIP chciałbym poświęcić większość swoich sił działowi poświęconemu MS, ale oczywiście nie zapomnę o innych forach. Moja pracowitość oraz (moim zdaniem) zachowanie zasad dobrego wychowania na pewno wpłynie na waszą ocenę i myślę, że wpłynie dobrze. Na zakończenie podkreślę fakt, że na forum przebywam od początku działalności i często na nie wchodzę. To już wszystko, mam nadzieję, że zaszczycicie mnie rangą VIP'a.

Pozdrawiam

Athis

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Forma: Dowolna

Temat: Dlaczego właśnie ja powinienem zostać V.I.P.-em?

Witam.

Jest godzina 01:38. Zaczyna pisać.

Miałem tu napisać, dlaczego właśnie ja mam zostać Vipem. Myślałem kilka minut, ale z wiadomych przyczyn nic nie mogłem wymyślić. Ten tekst piszę "na bieżąco".

Powinienem dostać ta rangę, dlatego bo jestem normalnym Userem, który ma chęci do zrobienia czegoś dla forum. Wiem że wiele osób mnie zna jako spamera, lub co gorsza dziecko Neo. Mam 60% ostrzeżeń, co świadczy że jestem spam botem i nie znam regulaminu.

Wiem że teraz jestem skreślony, ale nie zapominajcie o jednym. Wygrać miała ta osoba, która wykonała najlepszą pracę na konkurs, a nie jak wielu sądziło za to że "Jest dłużej na forum", "Lepiej ją znam", "Kiedyś mi pomogła". Jak każdy wie Userzy głosowali tak jak im się podobało (mniej więcej jak w wyborach prezydenckich). Tu się odwołam do przemówienia "Athis'a", który w swojej pracy nie napisał nic na temat konkursu.

Ja także staram się pomóc forum i jego użytkownikom, niestety nie jestem na forum tak długo jak "Athis", ale myślę że dobrze znam wielu jego members'ów.

Na koniec chciałbym powiedzieć że ranga VIP'a zmotywowała by mnie do pracy na rzecz forum i jej użytkowników. Chciałbym także podziękować wszystkom Adminom, moderatorom i tym którzy na mnie głosowali.

Pozdrawiam Mateusz.

PS: ehh wiem że mi nie wyszło.

PS 2:

Przypomnę moje prace:

Wiersz:

To jest ukryta treść, proszę

Rysunki:

Animacja:

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

No, dostałem szansę wiec musze ją wykorzystac.

Na początek podziękowania: dla Seldka (za ten dzień dłużej, chociaż i tak to moja wina, bo jakoś nie ciągnęło mnie do pisania ;d), dla Makina i Wojtasa ;* (za ten przypominający spam... ;>) i dla wszystkich innych co na mnie głosowali (bez tego nie byłbym w tym etapie, a nie wiem jakim cudem wogóle dostałem jakieś głosy ;o).

Nie bede ponownie podawał argumentów typu, że jestem znany itepe itede, bo to byłoby bez sensu i na dodatek kopiowane z prac wyzej. I tak pewnie już odpadłem za to spoznienie ;]

Wracając do głosowania z 2 etapu, moja praca nie zasługiwała (nie była dokończona, znów przez moje lenistwo ;/ ), a głosy zapewne dostałem "za nick". Do konkursu przystąpiłem 4fun, a doszedłem aż tutaj. Tak jak napisał Doniak - wygrac powinna osoba z najlepszą pracą na konkurs. No ale cóż, nie ode mnie to zależy.

W sumie to nie wiem co mogę jeszcze napisac, bo nie chcę papugowac prac Doniaka i Athisa. Nie wiem czy VIP jest aż tak mi potrzebny, nie udzielam się na forum już tak często jak wcześniej, a ranga raczej mnie nie zmotywuje do wiekszej aktywnosci.

Niech wygra najlepszy ;)

Przepraszam za wszystkie błędy jezykowe itp., pisałem to "na żywca".

Opublikowano

Otrzymałem wszystkie wasze prace. Konkurs uważam za zakończony. Zwycięzcą został: Simpson. Dlaczego on? Sam nie wiem. Powiem w prost. wybrałem go, bo wiem że na to zasługuje. A dlaczego tak oceniłem? Po prostu liczyłem chyba na zbyt dużo[mówię tutaj o ostatniej pracy pisemnej], ale patrząc na wasze prace, to spadłem z krzesła. Gratuluje zwycięscy jeszcze raz.

Pozdrawia Administracja MPCForum.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...