Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Venise

Lilou™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem co to old -.- , po 1 to jest 100% pliki dawniejsze Venise więc tam było więcej zbroji itp . Chyba nie grałeś na 1 odsłonie więc sie nie odzywaj . I czytaj ze zrozumieniem bo chodziło mi o noże dla ninjy, łuki i inne rzeczy ....

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolega chyba nie wie co to znaczy Old - Stary/Stare więc nie wiem czy na starym metinie był taki system jak tu.

Old to np.

Bojowy --> Syrek

Stal

Nieb. Kolce --> Kryształu

I to all, nie wiesz co to znaczy old zajrzyj do słownika angielsko polskiego.

Nie było tam takich kolczyków ani takiej bizu było ze smoka :)

Opublikowano

A jak będzie wreszcie z tymi 6/7? Będą na klasy bony?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Kilka serwerów liou są lipne :P bo go znam ale Venise Pamiętam to był jeden z najlepszych serwerów myślę że tym razem poleci dobrze z tematem albo bedzie miał znowu wyjebke

Opublikowano

1) Elo, wczoraj było mówione, że start dziś lub jutro - a Lilou, co powiesz teraz? Jak wygląda sprawa startu?

2) Oraz coś czytałem na temat 6/7 bonu, coś mi wpadło w oczy. A więc - czy będzie? Jeśli tak, to na klasy czy jedynie exp? Oby nie na klasy...

3) No i nie odpowiedziałeś kilku ludziom na pytanie, co z rekrutacją na TGM?

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Nie podoba mi się system ulepszeń. Szczególnie zbroje. No i oczywiście ktoś tu zapomniał o innych klasach niż wojownik, ale mniejsza. Bonusy też mi się nie podobają - hp 500, 1500, 2500, 3000, 4000. Ktoś je chyba na szybko ustawiał. Całokształt nie zachęca do gry, nie zagram.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

1) Elo, wczoraj było mówione, że start dziś lub jutro - a Lilou, co powiesz teraz? Jak wygląda sprawa startu?

2) Oraz coś czytałem na temat 6/7 bonu, coś mi wpadło w oczy. A więc - czy będzie? Jeśli tak, to na klasy czy jedynie exp? Oby nie na klasy...

3) No i nie odpowiedziałeś kilku ludziom na pytanie, co z rekrutacją na TGM?

1 . Start pewnie jutro :)

2 . Pewnie nie będzie na klasy i chyba 6.7 bonu też :)

3 . Wchodzicie na serwer tylko po GM że się tak wypytujecie ???

1375996884-U857859.jpg

Opublikowano

1 . Start pewnie jutro :)

2 . Pewnie nie będzie na klasy i chyba 6.7 bonu też :)

3 . Wchodzicie na serwer tylko po GM że się tak wypytujecie ???

1. Był taki piękny wiersz... "Nie bądź pewny, że czas masz, bo pewność niepewna..." :)

2. Jak wyżej + obyś miał rację.

3. Wchodzę, by zagrać. Nie interesuje mnie bycie TGM, tylko ponawiam pytanie, zadane przez innych. ;) Z czystej ciekawości.

Dum spiro, spero.

Opublikowano

@UP... Chodzi mu o to że tak jak za starych czasów. Jeżeli dowiem się jak ze startem to na pewno wbiję bo to był mój najlepszy serwer :)

Opublikowano

@UP... Chodzi mu o to że tak jak za starych czasów. Jeżeli dowiem się jak ze startem to na pewno wbiję bo to był mój najlepszy serwer :)

No chyba że tak :D

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

Godzina w tę czy w tamtę to już mniejszy ból, gorzej jak o dzień/dwa. W takim razie czekamy na start.

Kto gra w jinno, a kto w shinsso?

Jakie profesje? :)

Ja ninja dagger, prawdopodobnie shinsso lub jinno.

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Jinno,smok kiedyś grałem na waszym serwie bo pamiętam tą wzmianke koń/gildia

mam pytanie skąd będą lecieć bronie 75 ? mam nadzieję że nie only rip a nawet jeśli to że z każdego ripa dropi broń 75 + szkata/inne

dawno nie było mediuma z prawdziwego zdarzenia :D

@edit

na starym filmiku jest bug że jak ma się 50k HP + to respisz się z minusowym HP, naprawiony bug ? oraz czy będą autopoty

Opublikowano

Ciekawie sie zapowiada. Za pewne wbije serwer wyglada na ciekawy :) te wyglady broni mrrr. :D.

Z checia zagoszcze. Do zobaczenia o rej 17/18.

Tera takie pytanie, mowita ze jakas dobra siec z vps? Mozna nazwe :)?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...