Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zwiechy na multi w L4D2

Medallo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio zakupiłem na Steam Left 4 Dead 2. Wszystko jest ok tylko jest jeden irytujący problem.

Kiedy gram ze znajomym kampanię oczywiście na multi to po kilku minutach spokojnej gry L4D się zawiesza.

Wszystko wygląda jakbym złapał ogromnego laga - ekran się trzęsie, nie mogę się ruszać. Jedyne co mogę zrobić

to kliknąć ESC, wyjść z serwera i dołączyć ponownie jednak bardzo psuje to zabawę.

Dodam, że to raczej nie dzieje się z mojej winy, bo ping cały czas mam na poziomie 70ms i internet nie rozłącza się.

Wiecie może o co chodzi? Jak naprawić ten problem? Bo w końcu nie po to kupiłem tą grę żeby grać tylko i wyłącznie multi.

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.

1292102632u115053.png

Opublikowano

Gdyby to był problem ze sterownikami grafiki lub directxem to nie mógłbym nawet pograć w spokoju na singlu, a w tym momencie się da.

W samej grze sprawdzałem już spójność plików i steam pobrał mi ~10mb jednak nic to nie dało. Czy naprawdę muszę reinstalować grę? Przecież steam powinien pobrać uszkodzone pliki bez konieczności pobierania całej gry na nowo.

Temat do zamknięcia... Rozwiązałem problem. Przyczyną zawiasów był wgrany spray -.- . Po jego usunięciu już mogę grać godzinami

bez żadnych problemów.

Dzięki za chęci, cya.

1292102632u115053.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...