Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot do Margonem

krzyslawus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takich :D Są tylko w formie dodatków, ale ciężko je znaleźć, bo gracze pilnują ich, żeby nie rozdawać, bo jak wypłynie do administracji, to go blokują.

Opublikowano

No tak niema żadnych hacków, botów do margonem :)

Ale, lepiej grać bez żadnych hacków, botów, bo gra jest wtedy fair i dobrze się gra :D

Pozdrawiam,

efx.

Opublikowano

@UP

Kiedyś było easymargo (nie to co jest teraz na mpc) i bot działał. Sam expił itp. (czasy starego silnika)

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę
Tutaj macie przykład to w czerwonej/zielonej ramce to jest coś takiego jak AF tylko że sam atakuje nie trzeba nic klikać, oczywiście teraz przy dzisiejszych zabezpieczeniach gry ten dodatek powiedzie się tylko na elitach (e2 zmieniają położenie) plus to będzie walić na turce bo to też jest takie zabezpieczenie to raz, a dwa że nie mam linku do tego bota, widziałem go na własne oczy jak gość w kafejce internetowej używał, ale linka do kodu dodatku podać nie chciał :< Oczywiście to było dawno przed tą pierwszą falą banów i przed tym jak zaczęły pojawiać się to jak ja nazywam utrudnienia w grze (taka prawda bo latanie za zbrojkiem który się różnie respi jest męczące. :)

Opublikowano

Więc tak. Botów do gry nie ma, a raczej są, ale przekazywane przez kolegów i w internecie ich nie znajdziesz nigdy. Chyba że masz dobrych znajomych którzy mają dobrych znajomych :) Tak jak było z Ann, Axe i innymi : )

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Boty w margonem są i będą, więc co wy pier.. że nie ma ? Jakoś kilka miesięcy temu było głośno na margo jak zbanowali połowe Templars z Classic'a ; > Ale każdy bot jest wykrywalny, więc nie polecam ^^

Opublikowano

Istnieje sposób jak np. stać na elicie/expic nie siedząc godzinami przy kompie. Ja osobiście włączam tyllko na noc idę spać wstaje rano i jest wszystko co powinno być :P. Jedyna wada to to że jak zlaguje serwer (rzadko ale zdarza się) to wszystko szlak trafia.

PS: To nie jest wykrywalne bo to po prostu klikacz :P

Opublikowano

Tylko po co płacić jak można poświęcić 15 minut na ogarnięcie programu i z 20-25 na robienie trasy dodam że stanie na elicie np. w nocy nie na red mapce to kwestia 20 sekund ustawiania więc warto. Idziesz spać wstajesz rano i masz pełno heroicków i unikatów polecam !!!

Opublikowano

Uwazam tak samo jak up, nie warto bulic. W glupim autoit znajac wylacznie podstawy mozna zrobic bota na elitki nie wykrywalnego. Co do expa to szkoda czasu na takie pierdoly do 90 nie powinno byc zz tym problemu.

Foxbond jezeli uwazasz ze twoj bot do czegos sie na daje to powodzenia, kazesz sobie placic za pewnego bana ktorego sam dostales.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

UP

Ja osobiście na expa także robiłem sobie trasę oczywiście trzeba wybierać takie expowiska hmm... nieznane oczywiście tylko w dzień w nocy można gdzie się chce.

Opublikowano

Uwazam tak samo jak up, nie warto bulic. W glupim autoit znajac wylacznie podstawy mozna zrobic bota na elitki nie wykrywalnego. Co do expa to szkoda czasu na takie pierdoly do 90 nie powinno byc zz tym problemu.

Foxbond jezeli uwazasz ze twoj bot do czegos sie na daje to powodzenia, kazesz sobie placic za pewnego bana ktorego sam dostales.

kiedy niby dostalem bana? na koncie testowy o nicku i loginie foxbond? przecie zostalo ono zbanowane ze wzgledu na nick (nalezy do mnie - jest bot), a nie, ze wykryli bota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...