Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki Konkursu Na Rangę Goldmember !

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GZ zwycięzcom już nie mogę się doczekać następnego miesiąca i goldmembera

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

co do mojej pracy nigdy nie byla ona crtl+c i v zazwyczaj pisze z notatek jestem na Profilu informatycznym juz 3 KL

Moje też piszę sam, bo co to za zabawa skopiowac i pochwały za to zbierać??

Prace konkursową skopiuowałem :).....Z mojego starego tematu w dziel Metin2, bo nikt tam nie zaglądał a przy okazji jest jak wypakowac pliki :)

Te popinanie to nie aż tak dobry pomysł :) Nikt tam nie zagląda. Trzeba by podpięte tematy zostawiac w kolejce, ale tak żeby zawsze były na 1 stronie i innym kolorem były :)

Hmmmm, może wtedy nikt by o nich nie zapomniał, w przeciwieństwie do podpiętych.

GZ to nie spam :) Zwycięzcom naprawdę należą się gratulacje ;>

Opublikowano

Po zapoznaniu się z pracami usera "Waceq" uważam że ta ranga nalezy sie bardziej jemu niż mi gdyż :

1. Napisał on wiecje przydatnych tutoriali (Ja aż całe 1)

2. Jest on dłużej na forum i zna on lepiej jego potrzeby i userów.

3.Stara się i pomaga innym.

Wiecej rzeczy nie przychodzi mi do głowy. Ale jest ich napewno dużo wiecej :).

Więc jak jest to możliwe chciałbym zrzec się tej rangi na rzecz "Waceqa".

Pozdrawiam NMN

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Gratulacje

Panowie bije czołem :)

Kawał dobrej roboty robicie ! Oby tak dalej ;)

Miłego "świecenia złotem jak feniks"

Elo $

@up

I teraz pokazałeś że masz jaja ! ^^

f.png

Opublikowano

Gratuluje wygranej.

@Nie_Mam_Nicku

Zaskoczyłeś mnie tą wypowiedzią i to bardzo. Bardzo szlachetnie postanowiłeś i widać że doceniasz innych "bravo":)

Opublikowano

Bo ja biernie uczestniczyłem do tej pory w zyciu forum a z tego co widze on stara się i to z pozytywnym skutkiem więc moją nagrode chciałbym przekazać jemu.

@Edit

Zapomniałem dodać że robi to bez interesownie a to glównie sie liczy. Bo osoby który robiły to dla konkursu to przestaną dodawać juz wiecej tematów a osoba która robi to bo to lubi bedzie dalej z tym jechała.

to chyba tyle :)

Pozdrawiam NMN

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Rangi goldmember nie można przekazywać :) Konkursy mają to do siebie, że jest jury, które wybiera zwyciezców - taki stalo sie tym razem.

Pozdriawam,

Opublikowano

No szkoda :/ . Ale za to jak pojawi się możliwość kupna rangi to zasponsoruje mu ją ( to będzie taki mały dowód wdzięczności za to co robi na forum)

Pozdrawiam NMN

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Kokosz możesz nam powiedzieć ile ranga goldmambera będzie kosztowała czy będzie można ją kupić przez SMS bo jak nie to kicha i na ile będzie bo narazie tego nie powiedziałeś tylko powiedziałeś za ile będzie wprowadzona możliwość kupna .

P.S

GZ Zwycięzcom

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Dziękuję NMN :)

Jednak Goldmember nie jest dla mnie aż tak ważny :)

Jak pisałem wcześniej w Goldmemberze jest tylko szpanerska nazwa grupy, a poza tym reszta nie aż tak przydatna :)

Postaram się dalej pisać na forum i pomagać innym.

Ty jednak dużo bardzie zasłużyłeś na Goldmembera. Mnie by nawet sama Twoja sygna przekonała ;p

Przyznam szczerze że nie umiałbym zrobić nic z tego co Ty :)

Wiedzę dla więksości tutoriali czerpię głownie przez kombinowanie :) Co mi się uda wymyślić podaję na forum :)

Serdzecznie dziękuję za dobre chęci, ale Ty bardziej na nią zasłużyłeś, a mi ąz tak na niej nie zależy ;p

Opublikowano

Jednak Goldmember nie jest dla mnie aż tak ważny :)

Zamykanie i otwieranie własnych tematów jest akurat zajebiście przydatne. BTW trochę spóźnione, ale gratuluję :D.

Jakiś ludź usunął...

Gość Mounthains
Opublikowano

Zamykanie i otwieranie własnych tematów jest akurat zajebiście przydatne. BTW trochę spóźnione, ale gratuluję :D.

Jeżeli ktoś się udziela w dziale metin2 to pw me ^^ zamknę na prośbę autora ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...