Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hack na rp

MrNick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma i nigdy nie będzie. Owszem ,był kiedyś "bug" na rp ,ale ci ,którzy go użyli ,nie cieszyli się nim za długo, gdyż musieli oddać "skradzione" pieniądze z fałszywych kart kredytowych.

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. To trzeba by się w pliki riotu włamać a za to to byś ładnie w wiezieniu posiedział :D

76561198033711010.png

Opublikowano

Nie ma ,ale nawet jak by były to by ci nikt o tym nie powiedział ,bo Riot mógłby się łatwo dowiedzieć.

@Jprdl jakie to forum jest poj ebane napisałem ,że nia ma żadnego hacka i odstałem ostrzeżenie . Forum już zeszło totalnie na psy ,nie dziwie się ,że co chwile ktoś zakłada forum ala MPC i pisze ,że zrobił przez administracje ,która tutaj jest.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. To trzeba by się w pliki riotu włamać a za to to byś ładnie w wiezieniu posiedział :D

"pliki riotu" - omg, lepiej jak się w ogóle nie znasz to lepiej się nie wypowiadaj.

@Topic Nie ma hacka i nie było. Zastanawia mnie ile jeszcze niedorozwojów będzie się o takie rzeczy pytać.

Opublikowano

Ja pierdole... widze ze poziom tego forum rosnie jak ch*j! Wlamac sie w pliki riotu, fuck yeaaaaaa. Dlaczego ludzie nie uzywaja mozgu?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Zeby byl taowy hack nie dziłał by mieszajac w tw plikach lola tylko w plikach na serwerach Riot co przy takiej firmie jest Impossible zabezpieczenia itp.

Dotego ten ktos kto zrobil ten program z wlamaniem posiedzial by sb dlugo

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Zeby byl taowy hack nie dziłał by mieszajac w tw plikach lola tylko w plikach na serwerach Riot co przy takiej firmie jest Impossible zabezpieczenia itp.

Dotego ten ktos kto zrobil ten program z wlamaniem posiedzial by sb dlugo

Sam jesteś impossible, skoro jeden człowiek potrafił się włamać do sieci Pentagonu, to przeciętny haker lub cała grupa jest w stanie złamać mizerne zabezpieczenia Riot, zresztą... już nie raz im rozwalili serwery, w tym raz wykradli dane, więc nie pieprz "impossible" jak się nie znasz. I nie trzeba by grzebać w plikach na serwerach Riot, tylko dostać się do bazy danych pre-paidów, a konkretnie do pliku z kluczami u operatora płatności, czego nie da się anonimowo dokonać, nawet gdyby ktoś zdołał te klucze wykraść, Riot deaktywowałby realizację pre-paidów do czasu zmiany listy kluczy, a nawet jeżeli ktoś w tym czasie zdążyłby wykorzystać któryś z kodów to czekałyby go niemiłe konsekwencje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Uświadomcie sobie ludzie w końcu ,że nigdy nie będzie haka ,który dodaje rp!!
Było pełno tematów np: w dziale Combat Arms o haku na darmowe nx'y

Teraz tu o haxa na rp...
Jedyne na co możecie liczyć to niedopatrzenie ,ze strony Riotu i kolejny bug na rp ,ale tak jak poprzedni zostanie wyegzekwowany ,konta pobanowane ,a niektorzy ludzie zakonczą dzien z pozwem sądowym.

A skoro juz mowa o "hakowaniu riotu" to pomyślcie przez chwile ilu ludzi gra w lola? Sporo prawda? Ilu z nich placi za wirtualną walutę? Sporo tak? Wię teoretycznie Riot zarabia , dużo zarabia więc zakładając ,że "grupa czarnych kapeluszy" włamie się do Riotu to zdaniem pana up Riot nie ma programistów ,którzy zapobiegli by temu albo chociaż wykryli to przed zorientowaniem sie graczy?
Idiotyczny temat jak dlamnie do zamkniecia.
Nigdy nie było haka na wirtualną walute w takich grach jak lol czy CA i nigdy nie bedzie.

rsdgx1.jpg

Opublikowano

Nie ma i nigdy nie będzie. Owszem ,był kiedyś "bug" na rp ,ale ci ,którzy go użyli ,nie cieszyli się nim za długo, gdyż musieli oddać "skradzione" pieniądze z fałszywych kart kredytowych.

Pewny jestes? ja jestem zywym przykladem człowieka, który użył tego buga wielokrotnie (kupiłem dzięki temu ok. 10 skinów) i nie dostał bana :] dlatego śmieje się z tych wszystkich frajerów, którzy się cieszą że nie użyli buga bo reszta dostała bana, otóż ja nie dostałem pały :]

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Cóż, jeżeli chodzi o "hacki" na RP to takowych nie ma. Riot po to robi co chwilę updaty, żeby nie wymyślili nic podobnego. Za dużo hajsu by stracili.

Jedyny sposób na zarobienie darmowo RP to robienie reflinków. W dziale poradniki jest jeden poradnik, który pokazuje za pomocą bota jak robić te reffy :)

Opublikowano

Polecam również program "LoLSkins", bo pewnie zależy ci tylko na skinach (skórkach). Masz tam odblokowane wszystkie skiny, które są, jak i te których już nie ma, tzw. "rare skiny", Widzisz je tylko ty, lecz i tak nie robi to różnicy. W końcu nie kupuje się skinów dla kogoś :D

Opublikowano

Pewny jestes? ja jestem zywym przykladem człowieka, który użył tego buga wielokrotnie (kupiłem dzięki temu ok. 10 skinów) i nie dostał bana :] dlatego śmieje się z tych wszystkich frajerów, którzy się cieszą że nie użyli buga bo reszta dostała bana, otóż ja nie dostałem pały :]

Czyli w skrócie jesteś pierdolonym złodziejem. Mam nadzieję że RIOT dokończy banowanie.

Nawiązując do tych refflinków, to także jest karalne przez RIOT, otóż łamiesz tym sposobem ich regulamin który zakazuje robienia samodzielnie reffów. Wważaj bo również możesz wyłapać przy tym bana, ewentualnie skasują te rzeczy które uzyskałeś.

Opublikowano

Start > Panel Sterowania > Dodaj lub usuń programy > League of Legends > Odinstaluj.

10000 RP, można robić raz dziennie.

86bc6d4645af3cdda12317a5756cdb8a.jpg

Opublikowano

Start > Panel Sterowania > Dodaj lub usuń programy > League of Legends > Odinstaluj.

10000 RP, można robić raz dziennie.

Napewno działa ;D
Opublikowano

Uświadomcie sobie ludzie w końcu ,że nigdy nie będzie haka ,który dodaje rp!!

Było pełno tematów np: w dziale Combat Arms o haku na darmowe nx'y

Teraz tu o haxa na rp...

Jedyne na co możecie liczyć to niedopatrzenie ,ze strony Riotu i kolejny bug na rp ,ale tak jak poprzedni zostanie wyegzekwowany ,konta pobanowane ,a niektorzy ludzie zakonczą dzien z pozwem sądowym.

A skoro juz mowa o "hakowaniu riotu" to pomyślcie przez chwile ilu ludzi gra w lola? Sporo prawda? Ilu z nich placi za wirtualną walutę? Sporo tak? Wię teoretycznie Riot zarabia , dużo zarabia więc zakładając ,że "grupa czarnych kapeluszy" włamie się do Riotu to zdaniem pana up Riot nie ma programistów ,którzy zapobiegli by temu albo chociaż wykryli to przed zorientowaniem sie graczy?

Idiotyczny temat jak dlamnie do zamkniecia.

Nigdy nie było haka na wirtualną walute w takich grach jak lol czy CA i nigdy nie bedzie.

"Pan up" nigdzie nie napisał, że tego nie wykryją. Obaliłem tylko "niemożliwośc" włamania się na serwery Riotu podając stosowne temu argumenty. Oczywiste, że to wykryją, każdy włam na jakikolwiek serwer zostawia po sobie ślad, a posiadając stosowny system zabezpieczeń jaki na pewno ma m. in. Riot można również wykryć w czasie rzeczywistym nieautoryzowane buszowanie w plikach. Można stosować wszelkiego rodzaju środki zabezpieczeń, ale prawda jest taka, że póki co dla hakerów nie istnieje zabezpieczenie, którego nie potrafiliby złamać. I wierz mi, nawet najlepszy programista świata nie byłby w stanie pozbyć się hakerów i załatać luki w kodzie tak, by gracze się nie zorientowali, bo po pierwsze to takie działania wymaga m. in. zrestartowania serwerów i ich wewnętrznej sieci, co wszystkich na pewien okres odetnie od możliwości gry.

Co do hacka to taki nie istniał i istnieć nie będzie, ponieważ musiałby wykorzystywać skradzione z serwerów kody pre-paid. Riot natychmiastowo zmieniłby listy kodów, a te, który ktoś zdążyłby wykorzystać zostałyby cofnięte, konta pobanowane i przy okazji poleciałyby pozwy sądowe. Nauczcie się ludzie, że producenci gier muszą z czegoś żyć i potrzebują również funduszy na swoje kolejne produkcje. Cieszcie się, że za samą grę w LoL'a nie musicie płacić. Kupując Riot Points i ogólnie oryginalne gry dajecie producentom fundusz na ich dalszy rozwój i ewentualne nowe produkcje, a jakiekolwiek próby zdobycia czegoś "z lewego źródła" to zwyczajna kradzież, równie dobrze możecie wejść do empiku, zabrać coś z półki i wybiec bez płacenia - dokładnie to samo. Naprawdę tak wam szkoda 20 iluś zł na Riot Points? To sobie podmieńcie texturę postaci we własnych plikach gry, bo w czasie rozgrywki nikt na skiny nie ma czasu się gapić.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie nie ma.... w docie masz wszystkich champow odblokowanych, amsz lvl, a co do pz to nie wiem bo nei grałem zbyt długo.

bb68.png

Opublikowano

W grze league of legends nie ma takiego czegos jak hack na rp.
Takie typu strony filmy pliki itp. to są fejki. (Czyli klamstwo)

MateuszMesiu_eune_238_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...