Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z nagrywaniem CS programem Action oraz HLAE

Łosiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstępie mówię, że nie mogłem znaleźć odpowiedniego działu więc ten wydaje mi się odpowiedni. Okej, do rzeczy.
Ostatnio grywam sobie na speedrunie no i nakręciłem tam fajne demko.
Oczywiście mam kanał na YT. Postanowiłem, że je właśnie wrzucę na ten serwis.
Poczytałem trochę o tych wszystkich programach i ze względu na zgrywania klatkami ( SS'ami ) przypadł mi do gustu program HLAE.
Pobrałem go ładnie pięknie, robię wszystko to co na tutorialach, ścieżka do mojego Countera i gdy już wszystko ustawie i klikam Launch wyskakuje error.
Czytałem, że jest potrzebny system operacyjny Windows XP, lecz na innej pisało, że Vista, 7 ( którego ja posiadam ) i XP.
Zasysałem to z tych dwóch stron i to samo.
Dobra, mówię, że jeśli to nie działa to spróbuję to programem Action.
Wszystko by było dobrze tylko jest jeden mały szkopuł. Program Mirilis Action działa mi tylko na Steamie.
Gdy wejdę na steama i odpalę programik ładnie śmiga i pokazują się fpsy w rogu ( programu ). Lecz gdy wejdę na NS ( bo tam mam po 600 fps i demko nagrane jest na NS )
To wogóle program tak jakby nie wykrywał gry. Wciskam ten F9 i nic. Nawet nie pokazują się FPS'y ( programu ).
Więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł rozwiązać ten problem.
Ps. Sorry za takie rozpisanie, ale musiałem wszystko uwzględnić.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...