Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak oddalic kamere?

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak oddalic kamere w lolu, mam scrolem na maxa oddalona i rozdzielczosc full... i nadal jest prawie nad sama postacia.

Slyszalem o jakies opcji free terarin lecz nigdzie nie moge tego znalezc, pomoze ktos?

Edit. Nie piszcie mi o zoomhacku!

Opublikowano

Polecam BoLa, jest tam opcja zoom hacka.

BoL aktualnie nie dziala , ze wzgledu na patcha 3.10 , dostepny bedzie w następnym tygodniu .

@edit. Administratorze, prosze przeczytaj caly temat.

QYUhDIk.png

Opublikowano

@up czytaj ze zrozumieniem. on/a nie chce zoom hacka.

@top. nei ma takiej mzoliwosci. riot tak zaprojektował lola by kazdy mial jednakowe warunki gry ...

bb68.png

Opublikowano

My bad. Tak czy siak. Polecam BoLa. :D

@edit

@Topic jak masz wejscie w karcie graficznej na HDMI i kabel do tego, podlacz komputer do telewizora i ustaw najwiekszą rozdzielczość nie ma opcji by bylo nadal nad postacią.

QYUhDIk.png

Opublikowano

@up. sprawdzone. nie działa .... jak napisałem nie ma takiej mozliwosci. riot wszystko przewidział.\\

@edit. moge Ci poradzić ze jest temat w dziale "tutoriale" dll jak oddalic kamerke. jest to zoom hack lecz taki nietypowy. (tylko psize gdypis chciał uzyc)

bb68.png

Opublikowano

Spróbuj zmniejszyć rozdzielczość, a jak to nie pomoże to zrób reinstall lola.

Reinstall lola nie ma z tym nic wspolnego.

Bez zh , nie oddalisz kamery na to wychodzi.

QYUhDIk.png

Opublikowano

serioo? up serio? jak czytam wasze komy to nei wiem czy gramy w te sama gre? przeczytaj komentarcze innych. RIOT SIE NA TO ZABEZPEICZYŁ!

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...