Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMS Shop - Minecraft, Dotpay, ProfitSMS, HomePay!

goukan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 23.07.2018 o 22:46, goukan napisał:

Jako że wklej.org przestało działać. Wstawiam pliki .php na google drive :) dla potomnych. Prosiłbym moderacje o skopiowanie pierwszego postu na początku pierwszego posta (nie zmieniając zawartości)

To jest ukryta treść, proszę

Witam, jakiś czas temu stworzyłem swój autorski SMS Shop pod minecrafta. Jest on napisany w jednym pliku więc wystarczy jeden plik wkleić na stronę, zmienić konfigurację i już!
Kody:

DotPay.pl:

ProfitSMS.pl:

HomePay.pl:

Platnosci-online.pl:

Więc tak. Zmieniamy tylko to co jest w:

aż do:

MC_SMS - Informacje
Po zakupie danego MC_SMS który wam odpowiada należy na samym początku skonfigurować go pod siebie! Na początku skryptu znajduję się konfiguracja. Tylko ją należy edytować według własnych upodobań oraz według komentarzy obok. Chciałbym również powiedzieć to, że edytowanie innego odcinka kodu prócz konfiguracji może wiązać się z zepsuciem całego skryptu. Tak więc jeśli będziesz chciał spróbować swoich sił w edytowaniu skryptu to pamiętaj że robisz to na SWOJĄ odpowiedzialność. Jeśli potrzebujesz coś zmienić to napisz do mnie, a ja to przeedytuje na twoje potrzeby! Ja nie ponoszę odpowiedzialności za zepsucie skryptu. Testowałem go na wszystkich przeglądarkach oraz na Wordpressie i Localhoście.

MC_SMS - opis
SMS Shop jest napisany w PHP i działa na zasadzie RCON poprzez klasę MinecraftRCON via PHP. Cały SMS Shop jest AUTOMATYCZNY, dzięki czemu jest jedyny w swoim rodzaju ! Nie trzeba konfigurować miliona linijek kodu, aby cały sms shop działał. Cały SMS Shop jest w JEDNYM pliku! Dzięki czemu wystarczy, że go odpowiednio skonfigurujesz po czym wrzucisz na stronę i GOTOWE ! W tym SMS Shopie wystarczy, że wkleisz 6 linijek kodu i dzięki takiej operacji zostaje dodana następna widoczna usługa! Ma wbudowane aż 7 komend dla jednej usługi ! Także jak ktoś wyślę smsa to w konsoli może wypisać aż 7 komend! SMS Shop ma również wbudowany system E-Mail dzięki czemu będziesz wiedział kto, za ile, o której kupił usługę w TWOIM sklepie! Opcję tą można wyłączyć.

MC_SMS - instalacja oraz dodawanie usług
Jak na początku wspomniałem SMS Shop ma konfigurację, należy ją bacznie prześledzić linijka po linijce oraz czytać komentarze, aby nie było błędów! Dzięki temu SMS Shop będzie już w 90% skończony! Potem tylko wystarczy dodawać usługi.
Jak dodawać usługi?

To proste!! Wystarczy, że wkleisz w konfiguracji taki o to kod:

A każdy następny będzie miał taką formułę: 

MC_SMS - obrazki
Tak wygląda jedna dodana usługa:
5188047c18010.png
Kod: 

A tak wyglądają trzy dodane usługi:
5188036cf28bf.png
Kod:

Twoje pomysły
Jeśli masz jakiś innowacyjny pomysł, aby dodać go do zakupionego sms shopa. Napisz mi go, a ja postaram się go wykonać.

Jeżeli masz problemy z tym kodem to pisz w tym temacie;)

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

testowałem na cba i działa

@edit... Tak sobie teraz patrze na te moje kody... to czemu one mają takie krzaczki? Coś ten wasz bbcode <code> nie działa dobrze;/

Opublikowano

nie będę rozwijał tego.. tryb testowy? pierwsze słysze... generujesz sobie kod na stronie i wpisujesz i sprawdzasz... A własne generowanie kodów? Czyli? Bo nic nie kumam.. Możesz sobie oferte zrobić

Opublikowano

Wkurzają mnie wasze ciągle PM w sprawie jednego i tego samego -.- UMIECIE CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM? Jest napisane wszystko!!

"Po zakupie danego MC_SMS który wam odpowiada należy na samym początku skonfigurować go pod siebie! Na początku skryptu znajduję się konfiguracja. Tylko ją należy edytować według własnych upodobań oraz według komentarzy obok."

"Jak na początku wspomniałem SMS Shop ma konfigurację, należy ją bacznie prześledzić linijka po linijce oraz czytać komentarze, aby nie było błędów!"

Wasze błędy są z powodu nie prześledzenia linijki po linijce...

A teraz problem..

wp to wordpress - jeżeli swój sms shop macie na swojej stronie NIE NA WORDPRESSIE to piszecie tu INNE!!

Jeżeli wasz sms shop jest na wordpressie to wpisujecie wp... KONIEC KROPKA

Opublikowano

Wkurzają mnie wasze ciągle PM w sprawie jednego i tego samego -.- UMIECIE CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM? Jest napisane wszystko!!

"Po zakupie danego MC_SMS który wam odpowiada należy na samym początku skonfigurować go pod siebie! Na początku skryptu znajduję się konfiguracja. Tylko ją należy edytować według własnych upodobań oraz według komentarzy obok."

"Jak na początku wspomniałem SMS Shop ma konfigurację, należy ją bacznie prześledzić linijka po linijce oraz czytać komentarze, aby nie było błędów!"

Wasze błędy są z powodu nie prześledzenia linijki po linijce...

A teraz problem..

wp to wordpress - jeżeli swój sms shop macie na swojej stronie NIE NA WORDPRESSIE to piszecie tu INNE!!

Jeżeli wasz sms shop jest na wordpressie to wpisujecie wp... KONIEC KROPKA

Mam pytanie jeszcze, bo jeśli tam jest ustawione dobrze wszystko i ktoś już kupi tego vipa, to on dostanie go automatycznie przez jaką komendę?

Trzeba tam wpisać, czy jest ustawiane automatycznie, ze gracz dostaje ?

Opublikowano

OMG...

Przeczytaj CAAŁY pierwszy post!!! Kurwa mać... INSTRUKCJE mogą sobie darować osoby które potrafią coś takiego przerobić pod siebie i rozumieją PHP... Jeżeli ktoś (ty) nie zna się na tym kompletnie to już nie moja wina... Wystarczy przeczytać pierdoloną instrukcje...

A konkretniej przeczytaj ten punkt: MC_SMS - instalacja oraz dodawanie usług...

Opublikowano

OMG...

Przeczytaj CAAŁY pierwszy post!!! Kurwa mać... INSTRUKCJE mogą sobie darować osoby które potrafią coś takiego przerobić pod siebie i rozumieją PHP... Jeżeli ktoś (ty) nie zna się na tym kompletnie to już nie moja wina... Wystarczy przeczytać pierdoloną instrukcje...

A konkretniej przeczytaj ten punkt: MC_SMS - instalacja oraz dodawanie usług...

Dobra ziom, sorry już mam wszystko skonfigurowane, strona jest gotowa skrypt wgrany usługi skończone, więc is jest gotowy, przepraszam za problemy i dziękuję, ze miałeś trochę cierpliwości. :)

Opublikowano

Dodałem tego sms shopa aby był zintegrowany z płatności online!

TU jest kod:

jednak nie obiecuje że może działać, ponieważ nie sprawdzałem bo nie mam gdzie! Tak więc proszę jakiegoś ogarniętego kolege aby to przetestował :)

Opublikowano

Wyświetla mi się taki błąd :/

Not Found

The requested URL /sms/&buy=item1 was not found on this server.

Apache/2.2.16 (Debian) Server at forum.crystalcraft.com.pl Port 80
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny skrypt ale mam problem mjanowicie: W server proporties linijka rcon.port=25575 gdy zmieniłem właśnie na taki port i zapisałem plik to po zresetowaniu servera automatycznie zmienia sie na wcześniejszy czy wszystko będzie działać prawidłowo jeśli zmienie w skrypcie wszędzie port 25575 na ten któryy się automatycznie zmienia w server proporties? prosze o odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...