Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMS Shop - Minecraft, Dotpay, ProfitSMS, HomePay!

goukan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie ściągnąłem ten skrypt pod Płatności Online. Mam aczkolwiek problem, ustawiłem aby wysyłane były KOSY AUTOMATYCZNE. Otrzymałem 3 kody na telefon ale sklep zwracał za każdym razem komunikat "Blad ceny za SMS.". Pomoże ktoś?

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś pisał że używał i działało. Nie mogę tego sprawdzić bo nie mam kiedy a nawet konta tam nie mam.

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

@goukan

Twój kod sprawdzający poprawność od tego w oryginalnym skrypcie ProfitSMS różni właściwie tylko to, że używasz "If... ElseIf... Else" a oni "Switch... Case: ..." Pogrzebałem trochę i wydaje mi się, że na jakimś samouczku pisało (rozumiałem piąte przez dziesiąte bo ja PHP ani w ząB), że CASE przekształca typ zmiennej a porównanie zmiennych w IF nie. Może tu tkwi błąd?

Opublikowano

Zobacz z kiedy jest pierwszy post. Jestem pewien że skrypt sms od Profit różni się od tego co jest teraz..

Opublikowano

@goukan

Niekoniecznie. ItemShop Treekta (nota bene zbugowany pod innymi względami strasznie) używa do weryfikacji DOKŁADNIE tego skryptu, który Profit zamieścił na swej stronie w zamierzchłych czasach. I działa! Jako jedna z niewielu rzeczy w tamtym skrypcie (:P) ale działa. Tylko też mają SWITCH CASE a nie IF ELSEIF

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam poblem z sklepem profit sms otóż nie wykonuje komendy na serwerze mam wszystko dobrze ustawione możliwe jest to że nie działa z spigotem 1.8.6 ?

banner.png

Zapraszam serwer freebuild + działki + prace

• 4 miesiące temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Jako że wklej.org przestało działać. Wstawiam pliki .php na google drive :) dla potomnych. Prosiłbym moderacje o skopiowanie pierwszego postu na początku pierwszego posta (nie zmieniając zawartości)

To jest ukryta treść, proszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...