Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdziwi Gracze Metina ...

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

@Mou, zmień nick :)

@Topic Każdy wspomina, ale to i tak niezbędne. Jednakże pamiętam stare czasy, newlognju,longju2 :)

no tak ale wtedy nikt mnie nie zna, a chciałem aby mnie poznali ci pro ^^, Albo jak zmienię nick to nie wierzą że gram ^^

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co prawda mój 1 serwer prywatny metin2 na którym grałem był to NewLongju2 qmpel z youtube założył mi konto znam sie znim do dziś ^^

nie grałem na 5IMT2, 2009Longju pownieważ nie potrafiłem załozyć konta, byłem w tym zupełnie zielony.

gdy 1 raz wszedłem na Newlongju 9 level odrazu to było coś,

Teraz te serwery Typu np. NoobMT2[CHAMACHI][PL][GMMODEON] Wiem, że pisze się hamachi ale n3o piszą "chamachi".

Pograł bym z chęcią na dawnym Longju2009 gdyż nigdy na nim nie grałem ^^.

Tera jak mam grać na polskich privach to jedynie exp max 200% nie żadne 1000% czy tam nawet 500%

ja tam wole pograć a nie.

Na NL2 kumpel sprzedal mi fms+9 za 1,3kk chyba, już nie pamiętam ale to był mój 1 fms +9 w całym Metin2.

Tam sie trzeba było trudzić o tego fms +9 :]

No to tyle z mojej wypowiedzi nie będę sie rozpisywał :D

Opublikowano

Wszyscy macie racje.. Servery na ktorych raty sa po 999 sa mega nudne grasz przez 10 min i masz hwanga itp co to za przyjemnosc.. ( chyba ze ma sie 10 lat ).

Sa jeszcze fajne servy na ktorych mil osie gra ;) jednym z takich serverow jest :

BoloMt2 :)

Server jest naprawde fajny :)

Raty:

Exp 50%

Drop 200%

Yang 100%

Jedyne co by mozna w nim poprawic to bony bo zawsze wchodza max.

Mimo wszystko polecam ten server

beznazwyzxczxczx.jpg
Opublikowano

moj pierwszy priv to lyt2, serwer byl fajny skille G i wogole, pamietam jak sie czekalo 30min zeby przejsc przez portal a tu jeb wylogowalo i znowu xD gdy zrobilem ninje 68lvl dostalem od jakiejs babki stal +6 za free i sokola, poszedlem do red lasu juz jestem, jeb serwer sie wylaczyl i dupa koniec lyt2 :D potem gralem na mymt2 nie umialem wbijac bonow xDD ale mimo to fajnie sie gralo :D

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Mój pierwszy priv? Longju2 :) Osiągnięcie stalki było nie możliwe z powodu że w grze jeszcze nawet nie istniała ^.^ Wbiłem do 30. Boom. Wyłączyli serwer. Żmudnie szukałem kolejnego... Znalazłem NewLongju :D Tam to byłą atmosfera! Aż chciało się grać... Gracz na graczu w Jinno ale fajnie było :) Szkoda, że to wszystko się zepsuło. Każdy ma swój serwer. Każdy zna go na wylot. To juz nie jest zabawa.... Chciałbym by powróciły te dawne czasy np. z PLa 2007 gdzie z grupką 5 osobową gdzie każdy miał ~35 lvl, poszliśmy na jakiegoś bossa (chyba 9 ogonów) ^.^. Albo do innego państwa :D To były przygody. Każdy będzie je wspominał na swój sposób. Lecz dla mnie te czasy z 2007, gdzie prawie nikt nie grał (chyba na serwerze było 1000 osób max.) zapamiętam jako najlepsze przeżycie z grami jakie miałem. Spotkałem najlepszych ludzi. Mogłem z nimi robić wszystko. GakkoTenshi. Pozdrawiam :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ale mógł by ktos się podjąc tego aby postawić taki server typu:

NewLongju2

Longju2

2009Longju

VipMT2

ClubMt2

KingMT2

I inne:P

:(

Mógł by byc taki privek:D

ja nie mogę postawić serva bo mi komp się chrzani i zmienne IP a więc:(

Opublikowano

Pamietam jak zaczalem grac w metka jak był tylko serwer Monastyr i Wojowniqu był top 1 i miał 52lvl chyba :D I jak grałem bodym i kupiłem Ku silne ciało bo myslalem ze bede silniejszy :D O , i jak przestałe mgrac bo spalilem halke na 6 ^^ pozdro

Opublikowano

No cóż czasu nie cofniemy^^ Sam mile wspominam grę na newlongju. Tylko zamiast użalać się nad tym trzeba działać ;) Może ktoś by się podjął zrobienia serwa w stylu newlongju? Bo takim rozczulaniem się do niczego nie dojdziemy...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Chciałbym powiedzieć , że odtworzę grę NewLongju , serwer dedykowany mam ;)

Opłacony na 2 lata , serwer postawię w dniach - 13-15 Luty , będzie można sobie pograć,

0 lagów , a co najważniejsze dobra gra , odtworzę taki sam serwer jak NewLongju , chiński client , ten sam exp itp.!

Pozdrawiam Ciepło Sokoli !

Moja historia z Metinem :D

Monastyr Jinno - Ninja Archer 51 lvl

Obsydian Chunjo - Woj Mental 80 lvl

Exandros Shinsoo - Szaman Smok 75 lvl

Opublikowano

ale tam był exp na level taki jak na PL i za grupkę psów 9lvl trzeba dobrze ustalić exp :) podobno 115 a drop chyba z 10k xD bo z metka wypadało całe eq taki serwer byłby Grywalny więc dobry Komp 3GM na królestwo handlarze jak na PL itp. Serw pare dni trzeba robić jak nie tygodni ale niedługo Ferie :P w Małopolsce i gdzieś są za tydzień

@up 4min temu nie było twojego postu

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

Ajjj + za temat

Wspominam bardzo dobrze NewLongju2,ahhh to było coś ulepszacze,kowal jak na PL,tylko exp taki :P

a jak longjuyt2 wyszło to all tam grali bo ,,łatwiejsze''

Pamiętam jak napierdzielałem metina 90lvl ,w ch kasy :

Potem waliliśmy metki 70,75,80,85 i 90lvl

bossik drzew

potem stalka parta ahhhh

to były superowe czasy , dało się grać,też miło wspominam jak wbiłem swojego pierwszego skilla na G ahhh ;P

NAPRAWDE PRZYDAŁBY SIĘ TAKI SERWER!

14483008312378253121.jpg

Opublikowano

Nom, dokładnie trochę szkoda, że robo udostępnił te pliki ale cóż sami wiecie.

Ja tam wolałem np. Vipmt2 czy 5imt2 nie przepadałem za newlongju...

Pamiętam 5imt2 Pierwszy Prywatny Serwer. I na nim Pierwsza Nimfa, Bojowy, Stal a jak się udała budda na +7 jaka radość, że tyle defa... albo na 2009longju żal potem wymieniłem na zatrutego ahh te czasy.

No teraz wychodzą chińskie serwer każdy skille na P itp. są nawet fajne ale to nie to samo.

Sam próbuje postawić serwer, ponieważ jak już grałem na PL'u to myślałem co by było gdyby...

Śmieszny Filmik Śmieszny filmik :P

(L) EveR

Opublikowano

Ja się zgadzam z pierwszym postem

btw. ma ktoś serwer z gm mode lub xp x9999?

Opublikowano

robo,robo,robo ...

Predzej czy pozniej i tak ktos by udosteonil te pliki ;]

...

Pamietam czasy newlongju skile m1 ahhhh xD

Tera same gowna wychodza nie serwery.

Pozdro

Opublikowano

Szczerze Do dla mnie Najlepsze Serwery to Longjuyt2 WinGM Sdlongju Nie lubie serwerow takich ze exp jest x999 ale tez nie lubie jak ma x100 tak ze by byl sriedni latwo ale tez ciezko ..

Niewiesz Jak zrobic Wlasny SerVer Lub Szukasz Doswiadczonego GM ?

o to moje Kwalifikacje :

- Mam na imie ; Damian

- lat 14

- zainteresowanie ; sztuki walki . i oczywiscie Metin2

- Pomoglem juz Wielu osobom w Bledach na Serwerze

- w Metina Gram juz 3 lata a w Prywatne serwery 1 rok

-wiem Bardzo duzo o Tym jak Sie robi serwer

Mysle ,ze to Wszystko Jezeli macie Jakies Putania Prosze pisac Na Pw ,w Postach lub na GG. !

N3O KIDY PISĆ LINKI W CODE !!!

Opublikowano

Oj ja pamietam te stare czasy :)

Szkoda ze ich juz nie bedzie

Pamietam longju2 to byl bardzo fajny server :)

Gralem tez na 5imt2 i na 91mt2 legendarne servy i bardzo stare :rolleyes:

Opublikowano

Ech. VipMt2 to był mój pierwszy serwer na, którym zagrałem (prywatny - chiński) , już go dawno nie ma :< Później był New Longju ... Ech to były czasy :)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Na privach gram od samego początku xP

Pierwszy priv- Longju2 - Ahh ten spam Arymana na boardzie PLa, zamknięcie SPAMu. Gdy ściągnełem klienta pokazało, że wirus i usunełem. Ale poźniej myśle: Najwyżej formacik :P Ale jednak działało. Za zamknięcie serwa na czas Olimpiady chciałem kastrować chinoli! Ale jaki byłem wkur.....zony na off serwa.

Później newlongju. Tam miałem bojowca! Yeah! Ale lans - myślałem :P

W między czasie były: Kingmt2, vipmt2, longju2k9 i inne serwy z jesionkami z psów.

Później longjuyt2 i zaczął się ten wysyp serwów chińskich z Ku u handlarzy. Gdy powstało ich ponad 10 podejrzewałem, że jest wyciek plików serwerowych.

Gdy pliki serwerowe na MPc się pojawiły przez pierwszy tydzień było kilka privów. Potem tutek jak postawic na Hamachi i sie zaczął wysyp.

Przez pierwszy miech od NL OFF codziennie sprawdzałem stronę NL w nadziei że ON. :(

Pozdrawiam, Asparte

Działałem na szkode forum :c

Jest mi tak przykro, że ja pierdole ^,^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...