Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Media Team - powracamy! ;)

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele razy przejechaliśmy się już na MMT. Ten projekt chyli się ku upadkowi już od odejścia duds. i Zavetti'ego. Chcę wierzyć, że te zmiany przyniosą jakiś progres. Życzę powodzenia, a na pewno się to przyda.

1294477714-U1.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiele razy przejechaliśmy się już na MMT. Ten projekt chyli się ku upadkowi już od odejścia duds. i Zavetti'ego. Chcę wierzyć, że te zmiany przyniosą jakiś progres. Życzę powodzenia, a na pewno się to przyda.

Sceptycyzm to przejebana filozofia...

Dajcie szansę zamiast psioczyć. Robią to dla was, okazalibyście nieco dobrej woli a nie samo marudzenie :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

1375739271-U477327.png Zaniechaliśmy publikowania recenzji, które niewątpliwie ciągnęły nas w dół.

A parę linijek niżej..

Swoje aplikacje możecie składać TU, uprzednio zapoznawszy się z TYM oraz TYM tematem.

Skoro zaniechaliście publikowania recenzji to dlaczego nabór na 'Recenzentów:OPEN'?

I po co w takim razie są w ogóle jeszcze recenzenci i korektorzy?

7yo9.png

Opublikowano

xD Bo to jest krokodylek z serii: 'i like smoke weed...'. xD

Przyłapany.... a miałaś tego nie pisać publicznie!

1375747937-U247153.png

Anyway, może i ma pewne problemy.... Ale został stworzony z myślą o poprawianiu humoru zarówno nam, jak i widzą naszego kanału. Dodatkowo ma zachęcić nas do jeszcze większej wydajności ;-)

Gratuluje i powodzenia...dla nas! :D

PS. Kto nazwał go Bofinacy!? Miał mieć imię na moją cześć! :D

Opublikowano

Sceptycyzm to przejebana filozofia...

Dajcie szansę zamiast psioczyć. Robią to dla was, okazalibyście nieco dobrej woli a nie samo marudzenie :)

Jestem jak najbardziej optymistycznie nastawiony i cieszę się, że ktoś stara się to ratować. Prawie wszyscy życzą dobrze MMT. Jednak jeśli ktoś zawodzi po raz kolejny to nie ma co się dziwić takiej reakcji publiki, która głównie jest skupiona na użytkownikach forum. Wszystko ma swoje granice. Sam mam duży sentyment do projektu, bo brałem w tym czynny udział ponad rok. Wiem jak to wygląda "od kuchni". To już kolejna rewolucja w MMT, która jest konsekwencją porażek poprzedniej. Może warto spytać się w końcu czego userzy oczekują od kanału. To nie widzowie są dla MMT, tylko MMT dla widzów .

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jestem jak najbardziej optymistycznie nastawiony i cieszę się, że ktoś stara się to ratować. Prawie wszyscy życzą dobrze MMT. Jednak jeśli ktoś zawodzi po raz kolejny to nie ma co się dziwić takiej reakcji publiki, która głównie jest skupiona na użytkownikach forum. Wszystko ma swoje granice. Sam mam duży sentyment do projektu, bo brałem w tym czynny udział ponad rok. Wiem jak to wygląda "od kuchni". To już kolejna rewolucja w MMT, która jest konsekwencją porażek poprzedniej. Może warto spytać się w końcu czego userzy oczekują od kanału. To nie widzowie są dla MMT, tylko MMT dla widzów .

Marselo uwielbiam jak piszesz z takim zaangażowaniem :-) Tak czy siak byłem za wstrzymaniem całego projektu, jednak praca ludzi koordynujących MMT jest naprawdę zdumiewająca i dostaną oni swoją szansę. Nie mam serca kasować takiej wspólnoty jaką jest MMT.

Opublikowano

Zajebisty krokodyl :)

A tam w temacie to wiedziałem że MPC MT powróci :D (Lord Hades miał ranga MT Lider czy jakoś tak, i wyszły dwie nowe recenzje lub więcej :D)

Opublikowano

MMT nie raz przechodziło "modernizacje", nie raz było pisane że będą tam ludzie którzy faktycznie coś będą robić. I co ? było mówione...
W MMT od zawsze panowało "kolesiostwo", lecz nie takie, że dam Ci range, tylko każdy z każdym był kumplem, nie było Lidera i "roboli" którzy się słuchali. Każdemu było wszystko wolno. Mało razy jako Lektor czy GP, pisałem recenzje albo robiłem korektę, bo albo byłą chujowa, albo w ogóle jej nie było, bo przecież był ktoś wyznaczony a reszta miała to w dupie że już dawno było po terminie...

Ludzie z Media Teamu po prostu nie wiedzą czym jest taki zespół i jak nim się kieruje. Po raz kolejny chcecie zmienić podejście userów, a nie podejście liderów.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Za 2 tygodnie widzimy się z powrotem. :P

Ciekawe, czy faktycznie się coś zmieniło. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Skoro zaniechaliście publikowania recenzji to dlaczego nabór na 'Recenzentów:OPEN'?
I po co w takim razie są w ogóle jeszcze recenzenci i korektorzy?

A prezentacje gier z MPC to kto opisze? Kto poprawi? ;x Matka Teresa?

Przyłapany.... a miałaś tego nie pisać publicznie!

1375747937-U247153.png

Anyway, może i ma pewne problemy.... Ale został stworzony z myślą o poprawianiu humoru zarówno nam, jak i widzą naszego kanału. Dodatkowo ma zachęcić nas do jeszcze większej wydajności ;-)

Gratuluje i powodzenia...dla nas! :D

PS. Kto nazwał go Bofinacy!? Miał mieć imię na moją cześć! :D

Ja go ochrzciłam. xD

Ile razy to już było? Zawsze chuja z tego było, heh.

Dobra, Endy... wina leży po stronie ludzi, którzy byli niewłaściwie dobrani na swoje stanowiska. Nie gwarantuję sukcesu MMT, ale przynajmniej się staram i wiem, że próbowaliśmy. Po raz kolejny, ale wierzę, że tym razem nie zakończy się to fiaskiem. :)

Marselo uwielbiam jak piszesz z takim zaangażowaniem :-) Tak czy siak byłem za wstrzymaniem całego projektu, jednak praca ludzi koordynujących MMT jest naprawdę zdumiewająca i dostaną oni swoją szansę. Nie mam serca kasować takiej wspólnoty jaką jest MMT.

Dzięki Seldku. ;)

Opublikowano

Ja mam pare pomyslów które mogłby w pewnym stopniu "rozwinąć" mmt, a raczej rozpowszechnić jego działalnośc, jak ktoś chce znać moje propozycje z teamu MMT - PW. Tak samo moge podesłać pare tekstów do korekty ;>

Seldek, pw pw pw pw bo czekam i nie wiem czy na marne czy nie :x zalezy mi na tym ;-)

Ogólnie, może nareszcie to MMT stanie na nogi i zacznie się coś dziać konkretnego, powodzenia!:)

POMAGAM BEZINTERESOWNIE ~ MASZ PROBLEM/PYTANIE ~ PW

1375732994-U592769.png

Opublikowano

MMT nie raz przechodziło "modernizacje", nie raz było pisane że będą tam ludzie którzy faktycznie coś będą robić. I co ? było mówione...

W MMT od zawsze panowało "kolesiostwo", lecz nie takie, że dam Ci range, tylko każdy z każdym był kumplem, nie było Lidera i "roboli" którzy się słuchali. Każdemu było wszystko wolno. Mało razy jako Lektor czy GP, pisałem recenzje albo robiłem korektę, bo albo byłą chujowa, albo w ogóle jej nie było, bo przecież był ktoś wyznaczony a reszta miała to w dupie że już dawno było po terminie...

Ludzie z Media Teamu po prostu nie wiedzą czym jest taki zespół i jak nim się kieruje. Po raz kolejny chcecie zmienić podejście userów, a nie podejście liderów.

s8vf0q5.jpg

Dokładnie, wg. mnie potrzeba lidera z mocną, stanowczą ręką, a nie takiego, co szuka wszędzie kolegów. Brygada nie ruszy bez dowódcy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...