Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] nba 2k13 za duży rozmiar

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuję nagrać NBA 2k13 na płytę dvd 8.5gb, lecz brakuję mi 300mb, NBA jest po prostu za duże, czy jest jakiś sposób na skompresowanie pliku .dvd żeby w konsoli działał poprawnie?

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jedynym sposobem, aby nagrać grę w całości na płytę, jest posiadanie specjalnej nagrywarki Ihas x24B - xx z wgranym softem BurnerMax.

Jednak, możesz nagrać tą grę w 98% metodą truncate. Gra będzie działać, jednak nie zainstalujesz jej na dysku.

Opublikowano

Tak samo jak pisałem Ci w innym temacie, ale gdy już klikniesz aby zacząć nagrywać, i wyskoczy Ci okienko że na płycie jest za mało miejsca, to dajesz "Write until end of disc (Truncate) " i nagrywasz.

Opublikowano

super,dzięki. Prawdziwy moderator z Ciebie

edit

1375962335-U321545.png

Niestety, takie błędy się zdarzają : /

Nie ma jednego, w 100% skutecznego sposobu, aby tak się nie działo.

Trzeba mieć troche farta do nagrywania gier XGD3 zwykłą nagrywarką, ale możesz spróbować zwiększyć buffory, zaktualizować sterowniki nagrywarki itd.

Widziałem na youtube jakieś fixy co do tego, ale nie sprawdzałem, więc nie wiem.

Ja osobiście też często miałem takie błędy, lecz zakupiłem Ihasa i teraz nie mam takich problemów.

Ustawiłeś na pewno dobrze bookcache ?

Opublikowano

jeśli raz się nie uda to drugi raz może wyjść?

Może wyjść, ale może też być tak że w innym momencie lub podczas weryfikacji wywali błąd.

Zwiększyłeś buffory i bookcachce na pewno dobrze ustawiony ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...