Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| ZAPOWIEDZ | DeepCraft | Survival + Factions | McMMo | OtherDrops | Domena WWW | Sklep WWW | 1 - 2 os. V.I.P | Startujemy 19.08.2013 | Dobra Maszyna

Mr SereK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nieźle się zapowiada ;) Wlaśnie kończymy budować splegga , Ogólnie panuje miła atmosfera na serverze , i jest dużo rozrywki ;) Zapraszamy Serdecznie ;)

Opublikowano

Nie mogę się doczekać, aż serwer wystartuje, może być szampańska zabawa ;3

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Tylko 3 jest w administracji serwera?

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Tylko 3 jest w administracji serwera?

Nie oczywiście jest support, Ludzie od forum, wciąż szukamy supportów , a może i admina ^^

I oczywiście dopisuję też @REF !

NoNaMe

Opublikowano

Lol co to ma byc wogole za serwer... to jest gotowiec od majkrafci nie polecam

pisze ze survival i frakcje a jak sie wchodzi na te ip to mozna wbic spokojnie na jakis inny serwer

na serwerze jest wszystko fb i wgl

Opublikowano

To , że nie potrafisz ip wpisać to nie moja wina..

Gotowiec? 100% pliki sam robiłem, po za tym nie odzywaj się jak nawet pisać nie potrafisz ;)

NoNaMe

Opublikowano

hah ty jestes smieszny:) ja nie potrafie pisac,po pierwsze pisalem to na szybko ip skopiowalem wiec nie wiem

jakim cudem zle sie skopiowalo,na serwer mozna wbic juz nawet teraz bo to sa majkrafci.pl tylko z inna nazwa

pozdrawiam

EDIT
Chesz ss? moge ci przeslac raz wyglada to tak

ze jest 1/200 a raz zmienia sie na 745/3000 i w opiscie

majkrafci

dodalem serwer 2 razy i to samo:)

Opublikowano

wogole = widać twoją logikę,

Serwer stoi na nowej maszynie więc może jeszcze nie przekierować na nowy serwer , dlatego podałem 2x IP ;)

Proszę pana, niech pan się ogarnie i sam sobie nie przynosi wstydu ;)

Lol co to ma byc wogole za serwer... to jest gotowiec od majkrafci nie polecam

pisze ze survival i frakcje a jak sie wchodzi na te ip to mozna wbic spokojnie na jakis inny serwer

na serwerze jest wszystko fb i wgl

-.-

NoNaMe

Opublikowano

wogole = widać twoją logikę,

Serwer stoi na nowej maszynie więc może jeszcze nie przekierować na nowy serwer , dlatego podałem 2x IP ;)

Proszę pana, niech pan się ogarnie i sam sobie nie przynosi wstydu ;)

ohh rly 1 sec temu dodales 2 ip i teraz to moj fail ze zle wpisalem pozdrawiam zaraz dam ss:)

Edit

tylko 1 Ip dziala s1.deepcraft.pl nie dziala poniewaz to inny serwer

ss:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Dobra Arek ogarnij ból dupy... To że Ci nie wychodzi z serwem to już nie koksa wina... Z tego co słyszałem to już piąta edycja jest u ciebie hehe.

Tak przy okazji tylko u mnie serwer wyłączony?

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Opublikowano

Dobra Arek ogarnij ból dupy... To że Ci nie wychodzi z serwem to już nie koksa wina... Z tego co słyszałem to już piąta edycja jest u ciebie hehe.

Tak po tym jak rozwaliliscie spawn:) poprostu z serwerem koxa mowie to ze IP JEST ZLE

Opublikowano

Racja ;>

@Topic - Splegg już gotowy - ( gra ma 50 slot )

NoNaMe

Opublikowano

Tak po tym jak rozwaliliscie spawn:) poprostu z serwerem koxa mowie to ze IP JEST ZLE

Po pierwsze twój admin rozwalił spawn'a po drugie twoja wina, że dałeś nie znajomej admina i ona pozwoliła robić na mapie co się żywnie podoba.

Koks czemu mam nadal serw z w-l? xD

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...