Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CM DZIAŁA :D

Butch3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nikt nie wrzuci ponieważ kazdy cm ma inny plik fingerprint w ktorym zapisane sa dane dotyczące Twojego komputera.. :) A wygenerowaniem fingerporinta zajmowal sie lodi przy kupowaniu CM :)

Opublikowano

Ludzie,nie róbcie sobie nadzieji.Nie chciałem tego pisać ale i tak wszyscy to wiedzą...już dano odkryłem jak odpalić CM,wystarczy znać metode z folderem GG...i mieć dobrą pamięć...chętnie wymienie się instrukcjami jak odpalić CM za sposób na Dupe bless...pisać PM'y

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
Ludzie,nie róbcie sobie nadzieji.Nie chciałem tego pisać ale i tak wszyscy to wiedzą...już dano odkryłem jak odpalić CM,wystarczy znać metode z folderem GG...i mieć dobrą pamięć...chętnie wymienie się instrukcjami jak odpalić CM za sposób na Dupe bless...pisać PM'y

Klikasz na pralke, wsadzasz tam blesa i znajdujesz ostatni pakiet ktory Ci sie ukazal, wtedy wysylasz ten sam pakiet do serwera i masz blesy..(Chaos Combination lub opcja wyzej).

Nie mam programu ale mniej wiecej wyobrazam sobie ze tak to sie wlasnie robi.

Opublikowano
Klikasz na pralke, wsadzasz tam blesa i znajdujesz ostatni pakiet ktory Ci sie ukazal, wtedy wysylasz ten sam pakiet do serwera i masz blesy..(Chaos Combination lub opcja wyzej).

...bzdura

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Hahaaha. Tak fajnie sie zapowiada poczatek dnia :).. A co do reszty i dzialania CMa :)

Hmm nawet opiszę tą metode :)

Jezeli ktos zassal pliczki gameguarda wczesniejsze[na ktorych dzialal CM]

Postawcie sobie webserwer na localhoscie z tymi pliczkami :)

Jeszcze pare zabaw z loopbackami i macie bypass :)

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano
Hahaaha. Tak fajnie sie zapowiada poczatek dnia :).. A co do reszty i dzialania CMa :)

Hmm nawet opiszę tą metode :)

Jezeli ktos zassal pliczki gameguarda wczesniejsze[na ktorych dzialal CM]

Postawcie sobie webserwer na localhoscie z tymi pliczkami :)

Jeszcze pare zabaw z loopbackami i macie bypass :)

:)

i zrobic auto update , zeby klient zasysal te stare pliki ? ;)

Opublikowano
:)

i zrobic auto update , zeby klient zasysal te stare pliki ? ;)

Skąd Ty jestes? Nic nie wiesz a sie udziellasz... Od kiedy CLient ma cos wspolnego ze hacki dziala?.....

a co do tematu.

Wtedy GameGuard zassa stare pliczki i CM bedzie dzialal :)

Programing Info:

Opublikowano

Jak bede mial czas to zapodam gotowy server z plikami :) ale to jezeli bede mial czas tylko :)

Programing Info:

Opublikowano
http://rapidshare.com/files/119560828/GameGuard.rar

Po co dales te pliczki? To są bardzo stare.... Ja mowie o tych przed tym updatem gameguarda.. Czyli przedostanie :P

Programing Info:

Opublikowano

a mi wyskakuje błąd: cant find file Bypass.dll

moze ktos wrzucic ten plik na rapidshara albo sppedyshara i powiedziec grzie to wrzucic ?

Opublikowano
Skąd Ty jestes? Nic nie wiesz a sie udziellasz... Od kiedy CLient ma cos wspolnego ze hacki dziala?.....

a co do tematu.

Wtedy GameGuard zassa stare pliczki i CM bedzie dzialal :)

O to mi kur** chodzilo mendo , stawiasz u siebie serwer z ktorego GG bedzie pobierac pliki, jak nie umiesz czytac to wypad.

Znam sie na tym fachu o wiele lepiej od Ciebie. Mam spore doswiadczenie z takimi sprawami, wiec nie wyskakuj z tekstami z kad ty wogole jestes.

Opublikowano
O to mi kur** chodzilo mendo , stawiasz u siebie serwer z ktorego GG bedzie pobierac pliki, jak nie umiesz czytac to wypad.

Znam sie na tym fachu o wiele lepiej od Ciebie. Mam spore doswiadczenie z takimi sprawami, wiec nie wyskakuj z tekstami z kad ty wogole jestes.

Hahaha rozbroiles mnie teraz :)

Masz Pojecie bardzo obszerne ^^ Zal :)

Moze ktos wrzucic tego CM na jakies ftp lub wyslijto.pl ? Byl bym bardzo wdzieczny..

Masz tak duzą wiedzie a pytasz o CMa ktory ma fingerprint check file :)

Wiec wniosek

You are noob :)

Programing Info:

Opublikowano
@up

Wyjebane keyloggery. ;)

Warn+ za link.

Pierdol sie kurwa, "warn za link" sztywniak pierdolony kurwa jestes, sam sie prosil to kurwa dalem mu link.

A ty jebany bocie nie musisz kurwa dawac od razu kurwa warna bo kurwa to nie jest po pierwsze za darmo cioto jebana.

A na koniec, to ci kurwa powiem ze nawet tego nie sprawdziles a pierdolisz kurwa jak by wszystkie rozumy kurwa pozjadal.

Takim szmatom jak ty to kurwa od razu bomba w pysk, pizdo jebana. Szkoda ze kolo mnie nie mieszkasz, mialbym zajebista przyjemnosc ci wpierdolic , zjebie.

A tutaj macie boty pakiety do serwer S3E1 :

C1 04 86 28 <---Wingi 3 lvl

C1 04 86 29 <---feather of condor

Nara skurwysyny

Opublikowano

@up

Ban (30dni) za obrazę administratora. Jak masz coś ciekawego jeszcze do powiedzenia, pisz. ;)

(Możesz przyjechać do mojej miejscowości ^^)

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

buhahhaha

pliz odbanujcie egzecipola :))

juz dawno sie tak nie ubawilem

dziecku nie poszlo z kayloggerami to sie sfrustrowalo :))

pliz napewno napisze jeszcze cos milego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...