Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poda mi ktoś serial code do GTA 4?

XxWTFxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam obie płyty od Gta 4, ale zgubiłem pudełko i raczej go nie znajdę.

Oto pytanie: Poda mi ktoś serial code do GTA 4?

Dla "Niedowiarków" mogę zrobić ss moich płyt xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Na allegro są tacy idioci że na zdjęciach pokazują kody które mają na sprzedaż więc wiesz :D może uda ci się coś znaleść.

Albo ściągnij Cracka i graj na offline

Opublikowano

Chciałeś klucz to masz.. :) Problem polega na tym, że raz aktywowany klucz można już sobie pisać wszędzie. Proponuję kupić nowy klucz. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Chciałeś klucz to masz.. :) Problem polega na tym, że raz aktywowany klucz można już sobie pisać wszędzie. Proponuję kupić nowy klucz. :)

Aha -,- edit posta... Czyli jak kupie ten klucz, to zadziała mi na moich płytkach ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak. :) To tylkko płyta. A jak masz klucz gre możesz pobrać przez Games for Windows Marketplace. ^^

Czyli muszę pobrać z windows marketplace ? Nie mogę jakoś aktywować tego kodu przez płyty jak ten np serial number ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Czyli muszę pobrać z windows marketplace ? Nie mogę jakoś aktywować tego kodu przez płyty jak ten np serial number ?

Tu jest właśnie pewien problem. :) Aktywacja klucza w usłudzie Live pojawia się gdy pierwszy raz włączysz GTA. Wtedy Games for Windows poprosi Cię o stworzenie konta Live. Po stworzeniu konta pojawia się pole w którym musisz wpisać swój klucz w celu aktywacji w usłudzie Live. Gdy kod jest już aktywowany na stronie xbox.com będziesz miał swoją grę w zakładce aktywności.

To jest ukryta treść, proszę

Wtedy masz prawo ją pobrać przez Games for Windows Marketplace. ^^

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...