Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

foxbond`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Okej jeżeli funkcja auto heala jest dla ciebie ważniejsza od sprawnego działania bota to ja nie wiem ... jeżeli ukończysz wszystko i zrobisz żeby bot się nie "zrywał" na lagu to naprawdę można wtedy powiedzieć że dobra robota i że jest wart tych pieniędzy jeżeli nie, to po zostanie dla mnie nie wart ani złotówki:/

Chyba jedyną zaletą bota według mnie to expienie i uzupełnianie potek, strzał i itp (jeżeli to działa), gdyż zrobienie bota na e, e2 nie jest problemem nawet dla newbi w programowaniu :).

Autoheala + uzupełnianie strzał i potek możesz zrobić prostym dodatkiem :)

@foxbond` Koniecznie napisz mi na pw jak otworzysz betę danaroth albo bota

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie wiem bot może i ok, ale ja już dostałem bana za oferowanie czegoś...

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Lagi to twój problem, na necie 2G/3G/4G (hspa)/LTE (na tych testowałem) nie miałem żadnych problemów, nawet przeglądając inne strony jednocześnie. Dlaczego ja mam specjalnie pisać nie-wiadomo-ile-procedur na lagi skoro ty zajmujesz 100% łącza torrent-ami?

Nie chodzi nawet o torrenty czy inne rzeczy które żrą łącze, tylko nie które serwery z przeciążenia same łapią lekkie lagi co będzie powodować zrywki bota ...

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Nie wiem po co kupować te boty.. Szczerze to z nich "wyrosłem" kiedyś się chciało na nich pykać by być lepszym od kolegów.. A teraz to się gra dla siebie nie dla innych, więc moim zdaniem tego bota to będą kupować same dzieciaki które siedzą 16/7 przy kompie. A po za tym to z tym botem będzie tak jak z botami w dark orbit .. podziałają troche czasu a potem poleci 5k banów i będzie spokój, tylko marnowanie kasy. A jestem na 100% pewien że bot długo nie podziała ponieważ przez tyle lat nikt nie stworzył bota do Margo który by działał na dłuższą mete. Według mnie nie opłaca się go kupować a nawet na nim grać za darmo bo tylko szkoda konta.

Pozdrowienia dla starych graczy z Margo i ... powodzenia z tym botem ^^

Opublikowano

Czytając ten temat,według mnie lepszym krokiem byłoby wydanie dwóch wersji bota.

Dlaczego? Otóż fajnie by było zrobić twórcom margonema na złość :D

Co do wersji :

Za darmo i ta płatna.

Wiadomo,że funkcjami by się różniła.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miło że robisz bota do gry w której normalny człowiek nie może być lepszy od tej całej społeczności dzieciaków neo co nawet

podstawowych zasad grania nie znają. Ktoś napisał ,, Polska Tibia '' - podobieństwo jest duże. Ale to nie temat o grze tylko

o bocie, cóż 50 zł. to trochę za dużo, będą jakieś konkursy w twojej grze czy jakiś ranking ze zniżką.

Ew. zrobiłbyś tak że ktoś kto zaprosił np. 5 kolegów w twojej grze to ma 1 miesiąc xD

Nie wiem po co kupować te boty.. Szczerze to z nich "wyrosłem" kiedyś się chciało na nich pykać by być lepszym od kolegów.. A teraz to się gra dla siebie nie dla innych, więc moim zdaniem tego bota to będą kupować same dzieciaki które siedzą 16/7 przy kompie. A po za tym to z tym botem będzie tak jak z botami w dark orbit .. podziałają troche czasu a potem poleci 5k banów i będzie spokój, tylko marnowanie kasy. A jestem na 100% pewien że bot długo nie podziała ponieważ przez tyle lat nikt nie stworzył bota do Margo który by działał na dłuższą mete. Według mnie nie opłaca się go kupować a nawet na nim grać za darmo bo tylko szkoda konta. Pozdrowienia dla starych graczy z Margo i ... powodzenia z tym botem ^^

Te boty działały pieprzone 2 lata, aż 2 pieprzone lata, nadal są jakieś pixelboty - mają średnik zysk i bez bana czyli nadal są.

Co do tego Salema to albo to jest beznadziejny troll albo administracja upada tak nisko że wchodzi na takie forum - normalnie

złota metoda na bociki...

pyhvh7E.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Drogie dzieci.

Kupcie "bota" za 100 zł. Poużywajcie sobie go dzień, bo wykrywalność takiego bota to praktycznie 99,9 %. Dostaniecie bana, i idźcie grać w Danarroth.

Pozdrawiam.

@Edit Chciałbym dodać, że satysfakcja z wbicia samemu 100+ lvla jest fajniejsza ;)

Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl

Wejdź, nie pożałujesz :)

Opublikowano

Drogie dzieci. Kupcie "bota" za 100 zł. Poużywajcie sobie go dzień, bo wykrywalność takiego bota to praktycznie 99,9 %. Dostaniecie bana, i idźcie grać w Danarroth. Pozdrawiam. @Edit Chciałbym dodać, że satysfakcja z wbicia samemu 100+ lvla jest fajniejsza ;)

Podaj mi jedną, skuteczną metodę wykrycia bota. Niech będzie skuteczna chociaż w 50%.

Opublikowano

Monotonnosc klikniec, postac przez pol dnia robi to samo.

Do tego ktoś może cie podkablowac i pozamiatane ;)

Opublikowano

Monotonnosc klikniec, postac przez pol dnia robi to samo.

Do tego ktoś może cie podkablowac i pozamiatane ;)

Właśnie udowodniłeś, że nic nie wiesz w tym temacie.

Podkablować? No dobrze, ale jak to sprawdzi administracja? Co za problem, auto-responder, auto-logout, mail/sms/push notification.

Opublikowano

Może i nic nie wiem, ale w margo gram dosyć długo i wiem co administracja wyczynia z takim czymś. Ja tępie noobstwo, cheatowanie uważam za eksperyment - dopóki nie wkurza ono ludzi. Rozumiesz? :)

Opublikowano

Margonem jest na tyle prostą grą, że expiąc samemu wciąż chodzimy po tych samych kratkach. Po prostu tak są skonstruowane lokacje.

Bot oczywiście za każdym razem przelicza trasę na nowo i jedynie punkt docelowy jest ten sam - ale przecież nie może być inaczej, w końcu chcemy zabić tego potworka.

Jak już ktoś wspomniał wcześniej (niekoniecznie na tym forum), dojna krowa jaką jest margo powoli się starzeje, a administracja nudzi się na tyle, że szpieguje bogu ducha winnych graczy szukając botów.

Opublikowano

Tu się z Tobą zgodzę. Ale po kiego groma tworzyć bota do gry, która jak mówisz - starzeje się? :D

Opublikowano

Ja Ci życze powodzenia i nawet teraz bezinteresownie mogę zaproponować donate na rozwój bota.
Powodzenia, informuj nas na bieżąco! :)

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Był robiony na zlecenie. Mi wyskoczył projekt zaliczeniowy, a dana osoba przestała się odzywać.

Dlatego bot czeka na lepsze czasy

Skoro tak - udostępnij bota w takiej formie w jakiej jest

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...