Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

foxbond`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może chce to wypuścić też w anglii? pomyślałeś?

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może chce to wypuścić też w anglii? pomyślałeś?

Bardzo prawdopodobne.

MILESTONE
kamień milowy ;)
Bot samodzielnie wbił calutki lvl expiąc na trasie obejmującej całą lokację. W międzyczasie na mapie było 10graczy, w tym 3 próbowało stealować potworki ;)
Pozdrawiam
// I już drugi wbił :P
/// i trzeci, ładnie mu idzie jak tylko dwie osoby są na expie
Opublikowano

Nie można zrobić bota do gry przeglądarkowych.Musiałbyś shakować/zhakować system.

Fejk.

[]W połowie - mała prawda,w połowie - małe kłamstwo,a w całości wielka niewiadoma... []

Opublikowano

@up człowieku TY WOGÓLE WIESZ CO TY PISZESZ!?!?!?! hahahaha beka z ciebie człowieku nie ośmieszaj siebie sam proszę cie! bot - wykonuje funkcje gracza bez gracza przy komputerze czyli tak jakby to poprostu komputer zastępuje człowieka co ma dotego hackowanie serwerów? beka... fejk to twoje posty i konto

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

z plagiatorami i zlodziejami, ktorzy nic zlego nie widza w swoim postepowaniu lepiej wcale nie gadac, zeby nie upasc do jego poziomu

2vm7vc.jpg

To jest ukryta treść, proszę
hahahaahahah, hueheuheuheuheueh
Wkleiłbym ci teraz z 10 tubek, ale mi się nie chce. Oczywiście do bana będę się odwoływał, gdyż był bezpodstawny.
////Hahaha leżę i kwiczę, hahah. Zablokował IP. Pozdro wielkie, mam lte z iPlusa (zmienne IP)
/////
Nie wiem, a może chcesz koniecznie, żebym zachował się jak rage-kid (nawiązując nieco do awatara)? Koniecznie chcesz te FV po 10 zł? koniecznie chcesz "przerw w świadczeniu usług przez spółkę Garmory sp. z o.O."? Raczej tego nie zrobię. Dlaczego? W przeciwieństwie do ciebie z panem Sławomirem K. bardzo przyjemnie mi się rozmawiało. Jeśli nadal będziesz wykorzystywał pozycję MG do celów prywatnych (tu: zemsty) na pewno zostaniesz odpowiednio ukarany.
///////
"Salem - mgr zarządzania i marketingu" teraz już spadłem z krzesła. Nie wypada się śmiać z pewnej grupy ludzi.
/////////
Bad Gateway na co drugiej stronie, "pszypadeg? nie sondze!"
To już było żartobliwie i nie mam z tym nic wspólnego. (może jakiś mój fan?)
Opublikowano

Właśnie wczoraj nie można było się dostać do gry dzieki mnie i koledze a bulwersy i hejty to do varholda jemu mozecie podziekowac za to ze nie mogliscie grac:) a i chcialbym wspomniec ze margonem ma bardzo slabe serwery :)

@Edit

Przyczyna? kilku letnie dzieci i ta strona: margogiveaway.cu.cc wierzyli że to im da kody psc :D a tak naprawde za kazde wejscie uruchamiala sie maszyna na 10 min do ddos :DDD beka xD nikt w nocy nie wchodzil to sam musialem wlaczac a za rozsylanie tego:

Konto XXXX zostało zablokowane do 18:27 31.8.2013. Komentarz MG: Rozsyłanie reflinków do strony oszusta. /Achaja

bazy msql dotad nie naprawili i sa problemy :D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Właśnie wczoraj nie można było się dostać do gry dzieki mnie i koledze a bulwersy i hejty to do varholda jemu mozecie podziekowac za to ze nie mogliscie grac:) a i chcialbym wspomniec ze margonem ma bardzo slabe serwery :)

Poprawia mi to humor. Pozdrów kolegów.

Moje drugie konto również zostało zbanowane, ponownie bez uzasadnienia przez Salem-a. Myślę, że osoby, które chcą wrócić do gry w Margonem powinni zaniechać tych zamiarów. Zachowanie jednego z MG odpycha, robi anty-reklamę.

Napisałem maila bezpośrednio do "złego Patryka". Jeśli to nie pomoże odradzam wam korzystać z usług tej firmy.

@ Chlebek.

Jeśli ten mail nie pomoże, a wy przeprowadzicie kolejne skuteczne blokady przedstawiając dowody (że to wy) w dowolny sposób (może być mail, pastebin, cokolwiek) dostaniecie darmową licencję na bota.

Opublikowano

@up sorka nie moge ci dac dowodow nawet na pw mozesz to wrzucic do sieci napisac do np zlego i mam przesrane takze sorka nie :C poprostu zapraszaj ludzi na te strone z psc i bd im ddosowac serwery a obecnie tylko chyba chwilowo psuje im msql bo ddosy ogarniaja jakos dziwnie szybko ;c (jak juz to wolal bym zapro na swiat prywatny :D)

@edit

Rezultaty naszego ddosowania chwilowo na 3 dni pozniej bd wiecej :D koledzy ( oni tylko rozsylali ;3):

- wiem slabe moje poprzednie mi zaje**** :(

-- jemu akurat skasowali postac poniewaz na robil multi acc i samil tym to mu usuneli d;

jeszcze jest wiecej ale maja tak ***bane nicki ze lepiej nie mowic :D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Hehe sam mam bana na 3 dni za te linki śmieszne. Wbiłem 15 razy przez proxy z ciekawości... Nikt nie spodziewał się że za to ,,darmowe" psc trzeba ostro zabulić

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up :D no sorka ale przynajmniej pomagales w ddosowaniu :D

@edit

error: SQL error occured - tego nadal nie naprawili xD

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ukończyłem już podstawową wersję serwera dla bota. (chodzi o zakup licencji, auto-update, backup track-ów, support)

Już niedługo kolejne aktualizacje bota. W najbliższej: auto-heal i przechodzenie przez mapy (cross-map-tracks i przygotowanie podstawy do auto-sell, auto-refill, auto-walk)

//do pierwszego posta został dodany regulamin (

)

Opublikowano

Już działa tymczasowa strona bota:

Po ukończeniu mojego portfolio strona ostanie przeniesiona pod inną domenę.

Można się rejestrować, jednak na razie proszę się wstrzymać z zakupem licencji. (zakupy nie zostaną zrealizowane)

Opublikowano

Może i dostane % za offtop, może i ktoś napisze, że chcę nabić posta. Nieważne.

Ale po przeczytanie tego posta, aż się posikałem ze śmiechu ;P

Fajną dyskusję prowadziłeś tutaj z tym całym MG Salemem z Margonemu. Swoją drogą ta gra zeszła na psy i stała się zabawką dla dzieci do lat 7.

Należą się tutaj również oklaski dla panów od DDoS. Niech mają tam jakieś zajęcie.

Swoją drogą dzięki za ostrzeżenie przed powrotem do tego syfu, bo od dawna nosiłem się z myślą o powrocie, gdyż nudy są coraz większe.

Opublikowano

Dla mnie jest to żałosne. Płacisz kasę , a i tak dostaniesz prędzej czy później bana. Nie ma bota niewykrywalnego.

Pff wliczone ryzyko. Nikt nie każe go używać na koncie 999lvl, chyba, że bot taki wbije ;)

Nie ma czegoś takiego jak 100% wykrywalność. Wycinając _część_ botów wycinasz również graczy. Mnie to np. dotknęło w runescape. Obniżyli mi staty, ponieważ tydzień pod rząd mozolnie kopałem rune-essence (i nic innego nie robiłem). Oczywiście ich wytłumaczenie - mamy to w dupie, jakbyś miał member-a to byśmy pogadali.

Zresztą powiedzmy, że zbanują ci 50lvl. I co z tego? Ustawiasz bota na 3-4 noce (zależy, czy znasz dobre ekspowiska, który serwer, itp.) i już masz z powrotem. Równie dobrze możesz postawić bota na np. goblinach. Pochodzi sobie 6h i od razu jesteś bogatszy. Ew. można postać na elicie, ale to jest trochę marnotrawienie potencjału tego bota.

Dla zainteresowanych - podstawowe funkcjonalności takie jak expienie (również na wielu mapach jednocześnie!), tworzenie tras, zapisywanie są ukończone.

Można rejestrować się na stronie

Możecie zamówić tam licencję jak i otrzymać powiadomienie mailowe, gdy bot zostanie ukończony.

Opublikowano

Co do pierwszych postów ... to masakra ...

Maść na ból dupy nie pomogła ! :C

Napewno kupie bota i zagram u Ciebie w tą gierke ! :D

Powodzenia. ^.^

Opublikowano

Dzisiaj pierwsza osoba całkowicie ode mnie niezależna przetestowała bota i jest zadowolona. Oczywiście troszkę funkcji wymaga wprawy.

Osoby zainteresowane niech rejestrują się na

, a wszelkie pytania mailowo lub w tym temacie.

//na forum danarroth pojawił się poradnik, który na pewno przybliży sposób działania bota.

//aa i pytam czysto z ciekawości:

Kto zmienił tytuł mojego tematu?

Opublikowano

Cena odpycha ..., wymagałbym bym, czegoś więcej za pięć dyszek bot ma jedną wadę która jest dość poważna, złapiecie lekkiego laga i się zaczyna gubić :/ niestety . Chciałbym zobaczyć możliwość wykupienia samego powrotu do miasta po mixy :).

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Auto-heal jest na ukończeniu. Rejestrację można przeprowadzać na stronie

@UP

Boty do tibii kosztują po 30zł/mc i jest ich dużo. Mój jest jedynym botem do margo po odliczeniu oszustów i makr do taskera (LOL!)

Na pewno nie będę rozprowadzał bota w częściach. Zawsze można korzystać tylko z jednej opcji, czyż nie?

"złapiecie lekkiego laga i się zaczyna gubić"

Tak. Po prostu ważniejsze jest zrobienie np. auto-heala niż funkcji, która temu zapobiegnie. Ale wszystko w swoim czasie ;)

//Zaktualizowałem regualmin:

.

////malutki screen odnośnie auto-heal (uzupełnianie potów zalicza się pod moduł "supplier")

K49V6fg.png
(
)
Opublikowano

@Okej jeżeli funkcja auto heala jest dla ciebie ważniejsza od sprawnego działania bota to ja nie wiem ... jeżeli ukończysz wszystko i zrobisz żeby bot się nie "zrywał" na lagu to naprawdę można wtedy powiedzieć że dobra robota i że jest wart tych pieniędzy jeżeli nie, to po zostanie dla mnie nie wart ani złotówki:/

Chyba jedyną zaletą bota według mnie to expienie i uzupełnianie potek, strzał i itp (jeżeli to działa), gdyż zrobienie bota na e, e2 nie jest problemem nawet dla newbi w programowaniu :).

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Lagi to twój problem, na necie 2G/3G/4G (hspa)/LTE (na tych testowałem) nie miałem żadnych problemów, nawet przeglądając inne strony jednocześnie. Dlaczego ja mam specjalnie pisać nie-wiadomo-ile-procedur na lagi skoro ty zajmujesz 100% łącza torrent-ami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...