Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 nowych Global Moderatorów na MPC :-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, a teraz na spokojnie... fajnie, że podjęliście decyzję o awansach, niefajnie, że takich, ale to nie ważne.

Gdzie Hades? Cholera! Może jest młody, ale zapieprzał na tym forum, jak robot. Cały czas coś robił, nie wmówicie mi, że nie zasłużył na awans. Ja rozumiem te wybory (przynajmniej się staram), ale to jest lekka przesada. On zasłużył na GM-a bardziej niż ta czwórka razem wzięta (nie obrażając tutaj nikogo oczywiście). Po prostu się dziwię... Okej, może przy moim awansie było podobnie. Szybko, za szybko i tak dalej. Ale nie pojmę dlaczego nie wzięliście kogoś, kto naprawdę się starał. Wywaliliście mnie, bo napisałam jedno zdanie za dużo - jakiś powód jest. A jaki jest powód nie zauważenia i nie docenienia pracy Hadesa?

Dziwisz sie ze Hadesa nie ma? Jeszcze pol spoleczenstwa MPC go hejtowalo to wiadomo co zrobi...Jak ja na gadu sie z niego smialem to zwyzywal mnie, wielce sie obrazil i zablokowal utrudniajac wspolprace w mmt , ale mniejsza o to, do pewnych rzeczy trzeba troche dorosnac i miec lekki dystans.

Gratuluje Skorpionowi.

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się "dorobić" na forum internetowym? o.O

Tu raczej Mańkowi chodziło o dorobienie się rangi na forum, osiągnięcie czegoś więcej niż przeciętny user na forum.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Wpadam na mpc i 0 raportów, więc coś tu jest nie tak :P

Powodzenia i dużo chęci do pracy ;)

Nie zapominamy oczywiście o Wrednej! Gratulacje ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie rozumiem panującego tu, chociaż nie tylko tu zamętu. Co News, co global moderator, to i niepotrzebne dociekania- "a za co?", "a dlaczego". Nie zachowujcie się, no kurwa, jak dzieci, błagam. Przecież zastanówcie się, kim jest ekipa moderacyjna? To po prostu osoby, które pilnują forum, starają się prowadzić je ku rozwojowi. W takim wypadku, chyba nie ma wątpliwości, że na stanowisko o wiele bardziej pasuje Naiko, którą administrator zna osobiście i ma do niej zaufanie, wie co potrafi i na co ją stać, niż jakiś "random"? Dodam, że wybór jak najbardziej słuszny, przecież Naiko dobrze wiedziała, że takie insynuacje się pojawią, zrezygnowała z nadanej jakiś czas temu rangi, pracowała od początku, nie chciała wbić się na rangę na chama.

Istny- wiadomo, pracuje od dawna, był liderem dość długo, zaznajomił się z robotą. Dlaczego nie? Odpierdzielał kawał roboty.

Pozostałych dwóch nie znam- podobnie jak Wy, więc się nie wypowiadam. Bo po co?

Gratulacje ;)

@edit

Przy okazji postu przypomnę, że problem z JSem nadal jest nierozwiązany. Nie moge korzystać z rozbudowanego edytora, pisać bezpośrednio postów tylko przez więcej opcji, nie mogę w ogóle odpisywać na blogi/statusy i otwierać spoilerów inaczej niż firebugiem ;)

Opublikowano

Hades napisał najwięcej postów na forum - 19 tyś, za mało na GM?

Ilość postów ma niewiele do tej funkcji. Najwidoczniej chłopak jest zbyt nierozgarnięty na tą funkcję.

Opublikowano

Hades napisał najwięcej postów na forum - 19 tyś, za mało na GM?

Posty nie mają tutaj nic do rzeczy. Ja mówiłam o jego pracy, zaangażowaniu w MPC i tak dalej i tak dalej. :3

Opublikowano

Jak się "dorobić" na forum internetowym? o.O

Oh oh, Ty bystrzaku, weź bo mnie zawstydzasz :unsure:

Popatrz ja pełniłem na MPC funkcje GM i admina i mam odczucie, że sie sporo dorobiłem;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Gz.

DEKTO? PRZECIEŻ ON DOSTAŁ DEGRADACJE Z MENTORA ZA BRAK AKTYWNOŚCI BO 17H NA MPC TO ZA MAŁO

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

gz

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Nie wiem po co to drążyć... Administracja podjęła taką decyzję i nie ma sensu dyskutować. Chciałbym nadmienić też, że można nabić 10 tysięcy postów pisząc w kółko "double topic" i tysiąc postów pisząc z sensem. Liczy się jakość, a nie ilość. Nie chcę tutaj urazić oczywiście Hadesa, bo stara się jak najlepiej wykonywać swoją pracę. Jednak posty nie mogą stanowić tutaj decydującego kryterium.

Przed Hadesem obecnie stoi dużo większe wyzwanie niż rola GM- uratować MMT.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie wiem po co to drążyć... Administracja podjęła taką decyzję i nie ma sensu dyskutować. Chciałbym nadmienić też, że można nabić 10 tysięcy postów pisząc w kółko "double topic" i tysiąc postów pisząc z sensem. Liczy się jakość, a nie ilość. Nie chcę tutaj urazić oczywiście Hadesa, bo stara się jak najlepiej wykonywać swoją pracę. Jednak posty nie mogą stanowić tutaj decydującego kryterium.

Przed Hadesem obecnie stoi dużo większe wyzwanie niż rola GM- uratować MMT.

Ale wy próbujecie w tym momencie udowodnić, że on nie zasługiwał na GM a wiemy dobrze, że jest inaczej, bo jest od ponad 2 lat w teamie, dłużej niż Ci wszyscy nowi gm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...