Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 nowych Global Moderatorów na MPC :-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratulacje, akurat wszystkim się należało.

Powodzenia.

Opublikowano

1. Naiko < wiedziałem :)

2. Istny Diabel < wiedziałem :)

3. Dektored < ;O

4. SsKoRpIoN < who is it ? :D

Graty

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

No cóż, gratulacje.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

4. SsKoRpIoN

ZGADZAM SIĘ RESZTA NIECH SPIERDALA NO MOZE JESZCZE ISTNY DIABEŁ.

NAIKO OCZYWIŚCIE KOLEJNA PANI KTÓRA MA GMA. WYJEBALIŚCIE MIYOSHI, A WJEBALIŚCIE INNĄ ZNUDZIŁA WAM SIĘ CZY COŚ?

Chyba was coś popierdoliło, kilka lat temu było ok, a teraz gówno się robi z tego forum. Mam własne typy na gmów co by dali rade, a nie

Ja naprzykład pierwszy raz widzę gościa a siedzę tutaj tylko 5 lat na tym koncie. Może odrobinę kultury w takim temacie. Nikt bez powodu nikogo nie "wyjebał", zawsze najwięcej mają do powiedzenia osoby które nie wiedzą nic a myślą że wiedzą wszystko. Jak masz swoje typy GM to otwieraj forum i w drogę, życzę sukcesów.

Za dużo małolatów jest brane na modów, potem gm, nie wszyscy są stabilni emocjonalnie a potem wychodzą jajca, wynoszenie info, konkurencyjne fora, bany pernamentne a potem powroty na stanowsika.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

4. SsKoRpIoN

NAIKO OCZYWIŚCIE KOLEJNA PANI KTÓRA MA GMA. WYJEBALIŚCIE MIYOSHI, A WJEBALIŚCIE INNĄ ZNUDZIŁA WAM SIĘ CZY COŚ?

Chyba was coś popierdoliło, kilka lat temu było ok, a teraz gówno się robi z tego forum. Mam własne typy na gmów co by dali rade, a nie

Gówno się robi tutaj normalnie

http://wrzuc.se/i/521e4d3b4577e MACIE TUTAJ TO JEST TO PANOWIE SAM JESTEM DŁUŻEJ NA FORUM OD NAIKO I CO ? I GÓWNO NIC NIE DOSTAŁEM OPRÓCZ BANA BO CHCIAŁEM SAM !! KURWA TYLE TUTAJ SIEDZE I TAKIE GÓWNO SIĘ ROBI, ŻE TO PRZERASTA WSZYSTKO OPANUJCIE SIĘ !!

Myślę, że gdyby twoja kultura była chociaż w połowie taka jak Naiko i robiłbyś coś większego dla forum (rozwijanie działów, praca jako moderator, praca w media team), to może i byś coś osiągnął. Gratulacje jeszcze raz! :)

Opublikowano

4. SsKoRpIoN

Gówno się robi tutaj normalnie

http://wrzuc.se/i/521e4d3b4577e MACIE TUTAJ TO JEST TO PANOWIE SAM JESTEM DŁUŻEJ NA FORUM OD NAIKO I CO ? I GÓWNO NIC NIE DOSTAŁEM OPRÓCZ BANA BO CHCIAŁEM SAM !! KURWA TYLE TUTAJ SIEDZE I TAKIE GÓWNO SIĘ ROBI, ŻE TO PRZERASTA WSZYSTKO OPANUJCIE SIĘ !!

...bo nikt kretynów w team'ie nie chce.

Hmmm nie no gz ale gdzie Hades? lub taki wilczek ? :)

Liderzy grup z reguły nie dostają wyższego stanowiska, ponieważ sprawują pieczę nad daną grupą. Wilczek - lider mentorów, Hades - lider mmt.

Opublikowano

MINDFUCK!

Nie spodziewałem się, że Sskorpion, Naiko, Istny i Dektored zostaną GM'ami! MINDFUCK ale pozytywny! Gratki dla wszystkich!

Opublikowano

Hmmm nie no gz ale gdzie Hades? lub taki wilczek ? :)

Hah, wierzysz w cuda ? :-P

@Top

Gratulacje dla Istnego i Skorpiego, oni najbardziej zasłużyli & powodzenia dla Naiko i Dektoreda :-)

Myślę, że to dobry wybór.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...