Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 nowych Global Moderatorów na MPC :-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje wszystkim!

(swoją drogą jestem ciekawy co z MMT będzie, jak ani Hades, ani Panda nie dostali GMa i zrezygnują)

poniewieramy się czlowieku                      

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naiko - wiedziałem ale jako gm będziesz dobra, mam taką nadzieje.

Istny - nie lubię Ciebie ale należało Ci się.

Skorpion - widziałbym bardziej Hadesa ale on nie dostanie bo ma MML.

Dektored - Za wcześnie i to za bardzo wcześnie.

Ogólnie mówiąc 2 wybory dobre ale nie mi o tym decydować. Życzę powodzenia.

A teraz ide lamić z brauszem w S4League, pozdrawiam.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Istny diabeł global? Administracja schodzi na psy... Coraz gorsze globalnej moderatorzy

Opublikowano

Ja naprzykład pierwszy raz widzę gościa a siedzę tutaj tylko 5 lat na tym koncie. Może odrobinę kultury w takim temacie. Nikt bez powodu nikogo nie "wyjebał", zawsze najwięcej mają do powiedzenia osoby które nie wiedzą nic a myślą że wiedzą wszystko. Jak masz swoje typy GM to otwieraj forum i w drogę, życzę sukcesów.

Za dużo małolatów jest brane na modów, potem gm, nie wszyscy są stabilni emocjonalnie a potem wychodzą jajca, wynoszenie info, konkurencyjne fora, bany pernamentne a potem powroty na stanowsika.

To są tak zwane "znajomości". Nie lubię, gdy kogoś usuwa się ze stanowiska i/lub banuje, a potem nagle dostaje unbana i stanowisko, gdzie tu sens?

Ale osoby, które zostały wybrane wydają mi się być dobrzy na to stanowisko. W szczególności gratuluję Naiko, Istnemu i Dekt. SsKoRpIoN`a nawet nie kojarzę, ale również gratuluję i powodzenia Wam życzę, oby na długo! :)

@Edit: Dopiero zauważyłam o Wrednej - gratuluję i szczęścia! :)

Opublikowano

1. Naiko < wiedziałem :)

2. Istny Diabel < wiedziałem :)

3. Dektored < ;O

4. SsKoRpIoN < who is it ? :D

Graty

Jak widać opinia wielu osób jest podobna.

@Topic

Gratuluję.

Opublikowano

Istny diabeł global? Administracja schodzi na psy... Coraz gorsze globalnej moderatorzy

Istny akurat zdecydowanie zasłużył, chociaż biorąc pod uwagę staż jako moderatora powinien być również Hades, Miszczu również bardziej zasłużył.

Opublikowano

Gratulacje, jeden użytkownik a dokładnie GlobalModerator z podanych na liście nie zasługuje na stanowisko, który zostawie dla siebie

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Zamiast wy naprawiać mpc, bo nie działają spoilery i inne opcje które pewnie wiecie, to dajecie na globalów takich ludzi którzy gówno na mpc zrobią. Zastanówcie się i w końcu dajcie do teamu jakiegoś normalnego człowieka, bo co takiego istny wniesie na forum? Gówno, on i lider Metin2? skoro on nie ma pojęcia o tej grze :O

W dupie mam to że dostane warna, ale musiałem to napisać, ten wasz nowy technik naprawia i naprawia te spoilery i cos naprawić nie może, już 2 miesiące się chłopak trudzi ;o

Opublikowano

Naiko - wiedziałem ale jako gm będziesz dobra, mam taką nadzieje.

Istny - nie lubię Ciebie ale należało Ci się.

Skorpion - widziałbym bardziej Hadesa ale on nie dostanie bo ma MML.

Dektored - Za wcześnie i to za bardzo wcześnie.

Ogólnie mówiąc 2 wybory dobre ale nie mi o tym decydować. Życzę powodzenia.

A teraz ide lamić z brauszem w S4League, pozdrawiam.

Ja pierdole, Dektored jest w chuj dłużej od Ciebie w teamie, tak samo od Naiko czy może nawet Istnego. Nie odzywaj się, gg wp Dektored

Opublikowano

Dobra, wypowiem się bardziej. Patrząc na to wszystko, wydaje mi się, że jeden wybór na gm był słuszny w 100% i jest to zdecydowanie Istny Diabeł. Następnie nie rozumiem wyboru Dektoreda, jeszcze niedawno dostał Moderatora CA a od razu GM. Niektórzy pracowali dłużej na coś takiego (mówiąc o samym CA to Piecu i Omek, którzy wydaje mi się, że staż na randze moderatora mieli dwukrotnie większy niż on podczas otrzymywania GM). Następna sprawa Naiko - dobrze chyba każdy wie, że tutaj płeć i jej stosunek z administratorem miał znaczącą rolę, bo inaczej nie byłoby większej mowy tutaj o czymś takim. Sskorpion - jeszcze, jeszcze, aktywny jest i od dłuższego czasu opiekuje się działem NFS. Wydaje mi się, że bardziej zasłużyli Miszczu, Wilczek czy Hades. Nie zapominając również o Pandragorsie, który powinien otrzymać ta posadę szybciej.

Tylko moja opinia. ;)

Opublikowano

Gdzie Hades, gdzie Pandragors, gdzie Miszczu, gdzie Wilczek. Mozna bylo duzo duzo lepiej wybrac ale i tak gz i zycze powodzenia .

sstwc.jpg

Opublikowano

Naiko - najlepszy możliwy kandydat na to stanowisko. Ostatnio Team podejmuje same dobre decyzje. Oby tak dalej!

Wszystkim awansującym szczerze gratuluję, a Wrednej życzę powodzenia na nowej drodze życia ;-)

Opublikowano

Ja pierdole, Dektored jest w chuj dłużej od Ciebie w teamie, tak samo od Naiko czy może nawet Istnego. Nie odzywaj się, gg wp Dektored

Dektored nie jest dłużej w teamie niż ScoTube, ani od Istnego. Coś Ci się w głowie poprzewracało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...