Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 nowych Global Moderatorów na MPC :-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gz dla awasowaych, ale NAJWIEKSZE gz dla Wrednej! :)

Gratulacje dla nowych GM'ów oraz Wrednej. :P

No, jedyni, którzy zauważyli najważniejsza i cześć tego niusa! :D Dziękuje ;-)

PS. I po raz kolejny dyskusja.. "On zasłużył, ona nie zasłużyła". Naprawdę, nie nauczyliście się jeszcze, że nie warto oceniać po jednym dniu? Z Miyo było tak samo, a teraz większość osób żałuje, że nie ma jej wśród czerwonych. Dajcie się nowym wykazać, a dopiero później oceniajcie i ewentualnie krytykujcie.

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sskorpion był modem w 4,a jest w 3 działach,wprowadził 8 subfor,jest sponsotem,mentorem,założył i rozwinął MPC Racing Team.Nie wiem czemu sie czepiacie.

Opublikowano

Naiko po znajomości ? bo raczej nic nie wniosła na forum.

Gratki Istny od początku wiedziałem że 'coś dużego' z Ciebie wyrośnie :]

Opublikowano

Ja

pierdole, Dektored jest w chuj dłużej od Ciebie w teamie, tak samo od

Naiko czy może nawet Istnego. Nie odzywaj się, gg wp Dektored

Ja jestem styczeń a on kwiecień, brakuje chyba szkoły.

A i dodam że tutaj nie chodzi kto jest dłużej w teamie tylko kto ma większe doświadecznie.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

No, jedyni, którzy zauważyli najważniejsza i cześć tego niusa! :D Dziękuje ;-)

PS. I po raz kolejny dyskusja.. "On zasłużył, ona nie zasłużyła". Naprawdę, nie nauczyliście się jeszcze, że nie warto oceniać po jednym dniu? Z Miyo było tak samo, a teraz większość osób teraz żałuje, że nie ma jej wśród czerwonych. Dajcie się nowym wykazać, a dopiero później oceniajcie i ewentualnie krytykujcie.

Rozumiem, każdy może być dobrym gm niezależnie od stażu. Jednak to nie jest czas, powinny dostać inne osoby i pewnie są teraz zniesmaczone. Podam przykład Hadesa - http://www.mpcforum.pl/index.php?app=members&module=list&max_results=20&sort_key=posts&sort_order=desc&filter=ALL ma najwięcej postów na forum, na całym forum liczące ponad pół miliona użytkowników, a pomyśleć, że nie miał jeszcze GM. Ile on musi pracować na to stanowisko by je w końcu otrzymać? Już taki czas był moderatorem minecrafta, teraz MML - zasłużył zdecydowanie bardziej niż ta trójka cała wzięta (nie liczę istnego), nie każdy musi go lubić ale trzeba to przyznać, bo taka jest prawda.

Opublikowano

Gratulacje Istny!

RAP

--------

To nie tylko HWDP i JP, to takze trafne metafory, cytaty, skomplikowane

schematy rymów, genialne storytellingi, i wersy nad którymi trzeba się

czasem zastanowić.

Opublikowano

Gratuluję wszystkim :-)

Naiko - Kojarzę OK to co @UP

Istny - Miły pomocny liczę na Ciebie :)

Dektored - Kojarzę ale. Podobno to już planowaliście ;-)

Skorpion - Znam go Dobrze jest +

Gratuluję też MrPiotrkowi objęcia stanowiska Lidera Metin2

Opublikowano

Ja jestem styczeń a on kwiecień, do szkoły i to raz!

A i dodam że tutaj nie chodzi kto jest dłużej w teamie tylko kto ma większe doświadecznie.

Dokładnie, jeden może być na modzie rok a popełniać błędy niegodne nawet kidmoda ;-)

Naiko po znajomości ? bo raczej nic nie wniosła na forum.

Gratki Istny od początku wiedziałem że 'coś dużego' z Ciebie wyrośnie :]

heh, z Istnym równo startowaliśmy na kida i jakoś później dostałem moda bo miałem pewne opóźnienia, teraz już GM :D

Co do dyskusji o Naiko, ta osoba nie dużo wniosła na te forum, bo jest krótko, ale wniesie o wiele więcej niż marne spiny o tym co kto ile robi.

Opublikowano

Gratulacje wszystkim wybranym ;)

PS: Szkoda, że wśród tych osób zabrakło Hadesa ew. Wilczka.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Dobra, wypowiem się bardziej. Patrząc na to wszystko, wydaje mi się, że jeden wybór na gm był słuszny w 100% i jest to zdecydowanie Istny Diabeł. Następnie nie rozumiem wyboru Dektoreda, jeszcze niedawno dostał Moderatora CA a od razu GM. Niektórzy pracowali dłużej na coś takiego (mówiąc o samym CA to Piecu i Omek, którzy wydaje mi się, że staż na randze moderatora mieli dwukrotnie większy niż on podczas otrzymywania GM). Następna sprawa Naiko - dobrze chyba każdy wie, że tutaj płeć i jej stosunek z administratorem miał znaczącą rolę, bo inaczej nie byłoby większej mowy tutaj o czymś takim. Sskorpion - jeszcze, jeszcze, aktywny jest i od dłuższego czasu opiekuje się działem NFS. Wydaje mi się, że bardziej zasłużyli Miszczu, Wilczek czy Hades. Nie zapominając również o Pandragorsie, który powinien otrzymać ta posadę szybciej.

Tylko moja opinia. ;)

Gdzie Hades, gdzie Pandragors, gdzie Miszczu, gdzie Wilczek. Mozna bylo duzo duzo lepiej wybrac ale i tak gz i zycze powodzenia .

Moim zdaniem Pandragors zdecydowanie zasłużył, no ale to tylko moje skromne zdanie. Co do mojej osoby, to dzięki za pamięć, ale uważam, że bliżej mi do degradacji, niż GM :P
Opublikowano

Rozumiem, każdy może być dobrym gm niezależnie od stażu. Jednak to nie jest czas, powinny dostać inne osoby i pewnie są teraz zniesmaczone. Podam przykład Hadesa - http://www.mpcforum.pl/index.php?app=members&module=list&max_results=20&sort_key=posts&sort_order=desc&filter=ALL ma najwięcej postów na forum, na całym forum liczące ponad pół miliona użytkowników, a pomyśleć, że nie miał jeszcze GM. Ile on musi pracować na to stanowisko by je w końcu otrzymać? Już taki czas był moderatorem minecrafta, teraz MML - zasłużył zdecydowanie bardziej niż ta trójka cała wzięta (nie liczę istnego), nie każdy musi go lubić ale trzeba to przyznać, bo taka jest prawda.

Jest wiele osób, które pracują ciężko na forum, a nie dostają tej szansy. Tu nie chodzi tylko o wkład w forum, ale również o wiele innych czynników. Czasami potrzebna jest świeża krew, by wprowadzić coś nowego na forum. Trzeba również pamiętać, że nie zawsze danie dodatkowego stanowiska komuś, kto już takowe posiada, i to dość wysokie, jest korzystne dla projektu. Zresztą, jeżeli ktoś robi coś dla forum, to powinien kierować się jego dobrem, a nie myślą, że jego poczynania za skutkują kiedyś awansem.

Opublikowano

No to jeszcze coś dopiewiem xD Macie jakiś dziwny ból dupy i tyle, są globalami kilka minut, a już wiecie co będzie w przyszłości.. Naiko może i troche po znajomości ale miała pod opieką sporo działów, poza tym jest długo przy kompie, więc bedzie mieć dużo czasu na mpc. Dajcie chociaż miesiąc i dopiero oceniajcie ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Dobra, a teraz na spokojnie... fajnie, że podjęliście decyzję o awansach, niefajnie, że takich, ale to nie ważne.

Gdzie Hades? Cholera! Może jest młody, ale zapieprzał na tym forum, jak robot. Cały czas coś robił, nie wmówicie mi, że nie zasłużył na awans. Ja rozumiem te wybory (przynajmniej się staram), ale to jest lekka przesada. On zasłużył na GM-a bardziej niż ta czwórka razem wzięta (nie obrażając tutaj nikogo oczywiście). Po prostu się dziwię... Okej, może przy moim awansie było podobnie. Szybko, za szybko i tak dalej. Ale nie pojmę dlaczego nie wzięliście kogoś, kto naprawdę się starał. Wywaliliście mnie, bo napisałam jedno zdanie za dużo - jakiś powód jest. A jaki jest powód nie zauważenia i nie docenienia pracy Hadesa?

Opublikowano

Dobra, a teraz na spokojnie... fajnie, że podjęliście decyzję o awansach, niefajnie, że takich, ale to nie ważne.

Gdzie Hades? Cholera! Może jest młody, ale zapieprzał na tym forum, jak robot. Cały czas coś robił, nie wmówicie mi, że nie zasłużył na awans. Ja rozumiem te wybory (przynajmniej się staram), ale to jest lekka przesada. On zasłużył na GM-a bardziej niż ta czwórka razem wzięta (nie obrażając tutaj nikogo oczywiście). Po prostu się dziwię... Okej, może przy moim awansie było podobnie. Szybko, za szybko i tak dalej. Ale nie pojmę dlaczego nie wzięliście kogoś, kto naprawdę się starał. Wywaliliście mnie, bo napisałam jedno zdanie za dużo - jakiś powód jest. A jaki jest powód nie zauważenia i nie docenienia pracy Hadesa?

Przestań

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Przestań

Po prostu jestem zszokowana. -.- Nie ważne.

Jeszcze raz GZ i powodzenia...

//Mam nadzieję, że nikogo z awansowanych nie uraziłam. Nie miałam tego na celu. :c

Opublikowano

Ogolem graty, nie wiem za co skorpion, ale jesli mu ufacie, to spoko. Powodzenia na nowych posadach! Btw. Myslalem ze jakis wilczek czy ktus ;_________;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...