Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 nowych Global Moderatorów na MPC :-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, a teraz na spokojnie... fajnie, że podjęliście decyzję o awansach, niefajnie, że takich, ale to nie ważne.

Gdzie Hades? Cholera! Może jest młody, ale zapieprzał na tym forum, jak robot. Cały czas coś robił, nie wmówicie mi, że nie zasłużył na awans. Ja rozumiem te wybory (przynajmniej się staram), ale to jest lekka przesada. On zasłużył na GM-a bardziej niż ta czwórka razem wzięta (nie obrażając tutaj nikogo oczywiście). Po prostu się dziwię... Okej, może przy moim awansie było podobnie. Szybko, za szybko i tak dalej. Ale nie pojmę dlaczego nie wzięliście kogoś, kto naprawdę się starał. Wywaliliście mnie, bo napisałam jedno zdanie za dużo - jakiś powód jest. A jaki jest powód nie zauważenia i nie docenienia pracy Hadesa?

dobra ból dupy schowaj

wiemy że hades zapieprza w mmt co nie oznacza że ma zostać GM

zresztą sama wiesz że tu wszystko jest po znajomości

patrząc na to co robił "bot" (x070x) to widze kryteria na GM są zaniżone

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Skorpion od dawna siedzi cicho, ale pracuje i przede wszystkim jest poważnym człowiekiem.
Reszty można było się spodziewać, dziwi mnie tylko trochę że został wybrany Istny zamiast Miszcza.
Gratz all!

7yo9.png

Opublikowano

Skorpion od dawna siedzi cicho, ale pracuje i przede wszystkim jest poważnym człowiekiem.

Reszty można było się spodziewać, dziwi mnie tylko trochę że został wybrany Istny zamiast Miszcza.

Gratz all!

Istny zapierdzielał ponad rok w mt2 , więc nie pisz bzdur .

805491408806070489277.png

Opublikowano

wiemy że hades zapieprza w mmt co nie oznacza że ma zostać GM

Nie tylko w MMT, ponieważ bardzo dużo pracy włożył w dział minecraft gdzie od dawana jest moderatorem.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Najgo?

tumblr_inline_mrzzdbjGOK1qe4ejj.gif

Nic złego nie mam na myśli. Naiko jest zajebistym ludziem, właściwym na GM-a ale chyba nieco pośpieszyliście się z tą decyzją jednak...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Nie tylko w MMT, ponieważ bardzo dużo pracy włożył w dział minecraft gdzie od dawana jest moderatorem.

masz racje z istnym by mógł by sie równać nawet więcej zrobił ale dlaczego sam hades o tym nic nie powie? może mod i mml mu starczy i nie chce GM? trochę ma na forumie na głowie

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Ale Wy zawsze macie bół dupy, że ktoś nie dostał. Administracja powinna nie dawać żadnego tematu o tym i by nie mieli gdzie płakać.

Osoby, którym się należy, a nie dostali globala dostaną kiedyś jeszcze. Niektórzy biorą to forum za poważnie. ;=)

Gz ;]

Opublikowano

Ja jestem styczeń a on kwiecień, brakuje chyba szkoły.

A i dodam że tutaj nie chodzi kto jest dłużej w teamie tylko kto ma większe doświadecznie.

Ty zdążyłeś załapać doświadczenie na konkurencyjnym forum, którego byłeś właścicielem, ale to tak nawiasem mówiąc...

#Prawda boli, przykre :>

Opublikowano

Istny zapierdzielał ponad rok w mt2 , więc nie pisz bzdur .

No a Miszczu kilka lat w DO, jako chyba najaktywniejszy użytkownik zanim dostał moda, potem też długo ogarniał DO i teraz MCT, nie powiesz że to mało.

7yo9.png

Opublikowano

A tak przy okazji to może przy okazji tego newsa wyjaśnijcie co się stało z nagrodą MMTGM?

DOWN

Po chuj komentujesz?

1374788544-U921656.png

Opublikowano

topic.

Może mi ktoś powiedzieć co to za dektored i skorpion? Pierwszy raz widzę, chciałbym wiedzieć kto będzie teraz szukał powodu do zbanowani mnie.

O to sie nie musisz martwic ;)

Gratki dla wszystkich i powodzenia ;)

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Po co Ci to wiedzieć? Mogą tak naprawdę wywalić wszystkie plakietki i nie tłumaczyć się z tego nikomu, chociaż zabierając poszczególnym osobom można by podać powód. (a plakietka chyba deleted? nie jestem w temacie trochę.)

topic.

Może mi ktoś powiedzieć co to za dektored i skorpion? Pierwszy raz widzę, chciałbym wiedzieć kto będzie teraz szukał powodu do zbanowani mnie.

Dektored - dotychczasowy moderator Combat Arms, Dobre programy i Administracja serwerami gier, a SsKoRpIoN - moderator NFS World.

Opublikowano

i tak to jest jak ma sie znajomości ;<

(czyt. dziewczyna makina)

jebie mnie to generalnie bo na forumku istnieje tylko jako 'spectator' ale jak widać nic sie nie zmieniło.

Jedni muszą zapierdalać i harować żeby dostać taką rangę a inni dostają ją prawie za darmo po znajomości :)

anyways gratuluje

Opublikowano

beka. ta naiko nie wiem skąd się urwała, skorpion chyba długo był modem i wg. mnie zasłużył.

istnego nie komentuję, a tamtego to nie znam, n/c

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Sami nie macie GM to płaczecie ;x Ruszcie dupska hejty to sie może czegoś kiedyś dorobicie.

Jak się "dorobić" na forum internetowym? o.O

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Wreszcie , gratki dla ciebie skorpion i istny :) a co do Dektoreda , mam nadzieję że pokażesz nam na co cię stać ;p jeszcze raz gratulacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...