Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 nowych Global Moderatorów na MPC :-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogaduszki na pw :)

Już, skończyłeś? Chyba, po to jest ten temat.

Ale wy próbujecie w tym momencie udowodnić, że on nie zasługiwał na GM a wiemy dobrze, że jest inaczej, bo jest od ponad 2 lat w teamie, dłużej niż Ci wszyscy nowi gm.

Nie wiem, na jakim ty MPC żyjesz, ale on nie jest w teamie 2 lata, tylko ok. 1,5 roku.

@@Gratulacje dla nowych Gm, i powodzenia.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już, skończyłeś? Chyba, po to jest ten temat.

Nie wiem, na jakim ty MPC żyjesz, ale on nie jest w teamie 2 lata, tylko ok. 1,5 roku.

@@Gratulacje dla nowych Gm, i powodzenia.

1,5roku to kawal czasu nie sadzisz? Powinno to wkoncu zostac wynagrodzone.

sstwc.jpg

Opublikowano

Skończcie już proszę wywody na mój temat. Pożyjemy, zobaczymy. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

1,5roku to kawal czasu nie sadzisz? Powinno to wkoncu zostac wynagrodzone.

A czy ja coś pisze, że nie powinien zostać awansowany? Też uważam, że powinien miec juz czerwony kolorek.

@offtop.

Skończcie już proszę wywody na mój temat. Pożyjemy, zobaczymy. ;)

Hades, jaka skromoność xD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Cóż kojarzę tylko skorpiona i diabła :D Reszta to jakieś no-name, ale GZ :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Hmm rozumiem Dektored, 3 działy wielka katywnośc, pomoc może staż i doświadczenie nie za duże ale ma tą pomoc i aktywność dlatego go wybrali bo pewnie narazie takich osób szukają.

Istny?? Nie wypowiem się każdy wie że zasłużył

Scorpion? Staż i doświadczenie ma ...

Naiko? przecież wcześniej była GM zrezygnowała i znów jest?

Tym razem nie poproszę o zdjęcie rangi po 2h

Czyli później troche?

Brakuje mi tu takich osób chociażby Miszczu,wilczek,Hades

A no i oczywiście brakuje mi tu newsa z zieloną rangą dla Antixa

Nikogo nie chciałem obrazić

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Skorpion - konkretna i szybka pomoc w dziale NFS ;) - Gratuluję ;D
Istny - na konkretną odpowiedź w sprawie warna czekałem 3 dni ;x
Reszty nie kojarzę, ale gratuluję ^^

Opublikowano

Nie jaże....Doktored taki staż krótki um...cóż kolejna osoba z CA, Graty zioom (tylko aby władza Ci nie odjebała) a co do reszty to akurat było do przewidzenia, cieszę się że Skorpiona wreszcie ktoś docenił i w sumie Naiko :D - Szkoda Hadesa ;/

[*]

Opublikowano

Staż również nie, lepiej wziąć osobę która otrzymała rangę w kwietniu, niż w listopadzie/październiku dwa lata temu.

Czasami tak. To kwestia zaufania, które jest podstawą przy awansie.

Opublikowano

Ludzie szczerze mowiac to pierdolicie takie glupoty w ogole nie majac o tym pojecia. Czy wy naprawde myslicie ze ilosc postow czy nawet dzial jakim ktos sie zajmuje oraz wiek jest az tak wazny ? Prawda jest taka ze ktos sobie wpisz nawet 20 lat a ma 11 to jesli bedzie zachowywal sie normalnie no to myslicie ze ktos sie skapnie ? To jest tylko forum a nie podanie o prace w supermarkecie naprawde ogarnijcie sie bo czytajac te wasze posty to mozna was porownac do takich "kumatych" i "nie kumatych" wszyscy mysla ze sa kumaci a gowno wiedza. Logiczne jest to ze chyba jak ktos jest z wiekszego dzialu to latwiej go zauwazyc i zapoznac sie z nim niz z kims z mniejszego dzialu bo poprostu jest mniej widoczny ale to nie oznacza ze nie pracuje i mysli logicznie wiec radze wam ogarnac ten bol dupy i zaczac zachowywac sie powaznie.

Bez odbioru

Opublikowano

Najważniejszym i najciekawszym newsem jest Wredna której serdecznie gratuluje i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.

A co do tej "pierwszej" części newsu to się nie wypowiem bo brak mi na to słów.

Jeszcze raz gratki dla wrednej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...