Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Ciagly ban kont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko. K2 ciagle mi banuje kata mimo tego ze nie uzywam hackow, na poczatku wklejalem bronie ale 5min temu zrobilem konto kupilem normalnie bronie i po 20min dostalem bana za multihacka :( Jezeli wie kto jak temu zaradzic prosze napisac ;)

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!
Opublikowano

Użyj Clean.bat

Zmniejszy Ci ryzyko bana

Pozdro

@Down

Ale nawet jak kiedys hackowales to Cie moze banować

Poprostu uzyj Clean.bat......

Opublikowano
Użyj Clean.bat

Zmniejszy Ci ryzyko bana

Pozdro

Tylko wlasnie ja nie uzywam hackow ani nic wiec nie powino mnie banowac :(

Po co się dzielić na te 98 i 2%??? Niech każdy słucha tego co lubi.-WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURKI, JEŚLI SIĘ ZE MNĄ ZGADZASZ!!!
Opublikowano

taa użyj cleana wykasuj z kompa hacki ;p

@down to już nie wiem zaaktualizuj pb albo reinstaluj warrocka

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano
taa użyj cleana wykasuj z kompa hacki ;p

Wykasowalem wszystkie hacki jakie mialem :( a cleana 5razy uzylem i nic to nie dalo

Opublikowano

Też tak miałem. Ledwie się logowałem na nowo założone konto i ban. Proponuje: zaktualizować pb, usunąć wszystkie pliki po hakach, jeżeli masz neostrada to możesz się jeszcze raz połączyć to zmienisz IP. Ale problem tkwi w pb, więc pierwsze go zaktualizuj ręcznie (to działa jak przeinstalowanie). Jeżeli to wszystko nie pomoże przeinstaluj WR.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

error z toba sie zgadzam czema przeinstalowac punk bustera najlepiej wejdz na www.warrock.com.pl i znajdz temat o punk busterze powinno pomoc mi pomoglo

Pomoglem daj 5 *

Opublikowano

komorka pomogłeś tak że aż sie zdziwiłem... BAUAHHAHA. Error podał wszystkie problemy z tym związane. Zmień IP to według mnie jako 1-sze powinieneś zrobić :P

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano
najlepiej przeskanowac kompa i usunac all viry...

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...