Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4] Skyblock Wars [200 SLOTÓW] [POLSKI PINGWIN!] [YOUTUBERZY] [WOJNY] [RANKING] [UNIKALNE SYSTEMY] [DUNGEONS] [BOSSY] [NAGRODY] [PIERWSZY TAKI SER

.:: ANDROID ::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mam taką sprawę czy do sklepu zostanie dodane więcej rzeczy np. węgiel kamienny wełna skóra obsydian jajka perły kresu ???

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam.

Niepowtarzalny server , ludzie budują piękne zamki :P

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

Serwer nie ma sensu.. Administracja stoi na wyspie z w chuj pro eq i ciągle zabija jeśli tylko się ktoś pojawi.. Nawet już po obrabowaniu wszystkich skrzynek dalej stoi..

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Server kompletnie nie ma sensu administracja zabija graczy pewnie z EQ z gamemoda absolutnie nie polecam.

Serwer nie ma sensu.. Administracja stoi na wyspie z w chuj pro eq i ciągle zabija jeśli tylko się ktoś pojawi.. Nawet już po obrabowaniu wszystkich skrzynek dalej stoi..

Zapewne mam okazję odpisać dwóm graczom, którzy mieli razem wyspę. Wydaje mi się, że jest to Lisek oraz jego kolega : ) Serwer ma sens, jak sama nazwa mówi jest to - Skyblock Wars, czyli wojny na latających wyspach. To, że WY nie potraficie się dostosować do zasad serwera to nie znaczy, że cała reszta nie może grać i nikogo zabijać. Przez pierwszy tydzień był czas pokoju, mieliście chwilę na rozbudowę swojej wyspy, zdobycie ekwipunku. "Administracja", czyli moderatorzy nie mają takich uprawnień jak gamemode, give etc. więc nie mogli dać sobie przedmiotów. Oni aktywnie grali oraz pomagali graczom więc zdobyli ekwipunek, aby móc "być kimś" na wojnie.

Jeżeli nadal uważacie, że administracja daje sobie ekwipunek z gamemode to już wasza sprawa.

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Mam pytanie czy cuboidy zdjęte oraz czy można juz plądrować skrzynki bez korzystania z creepy launchera ?

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

ANDROID, prosze o bana. Dostąłem go niesłusznie. Mój nick Andreww, przez przypadek weszłem na skyblocka pod 2 nickiem, na którym gram na innym serwerze, jeżeli chcesz wiedziec dlaczego to ci na PW moge napisać, ale tego konta co przez przypadek weszlem nie zarejestrowalem tylko weszlem i wyszlem a dostałem bana za multi. Więc prosze o unbana, bo grałem uczciwie a bana dostałem. Miałem zamiar kupić Vipa... :9

. .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...