Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4] Skyblock Wars [200 SLOTÓW] [POLSKI PINGWIN!] [YOUTUBERZY] [WOJNY] [RANKING] [UNIKALNE SYSTEMY] [DUNGEONS] [BOSSY] [NAGRODY] [PIERWSZY TAKI SER

.:: ANDROID ::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ANDROID, prosze o bana. Dostąłem go niesłusznie. Mój nick Andreww, przez przypadek weszłem na skyblocka pod 2 nickiem, na którym gram na innym serwerze, jeżeli chcesz wiedziec dlaczego to ci na PW moge napisać, ale tego konta co przez przypadek weszlem nie zarejestrowalem tylko weszlem i wyszlem a dostałem bana za multi. Więc prosze o unbana, bo grałem uczciwie a bana dostałem. Miałem zamiar kupić Vipa... :9

Napisz na [email protected], gdzie podasz dwa nicki oraz datę bana (wraz z godziną)

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Nie mogę codziennie korzystać z komputera, mam swoje życie prywatne, które jest dla mnie większym priorytetem niż "wirtualność". A co do unbana to już Ci go dałem i odpisałem na e-maila wczoraj o 19:04.

@TOPIC

Na serwerze niedługo zostanie dodana możliwość szybkiego handlu (na odległość) oraz automatyczny Event OX o godzinie 18:00.

Okres wojny kończy się w niedziele o godzinie 18:00 (15-09-2013)

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

NETHER! :3

Nether został dodany na nasz serwer. Jutro zostanie oficjalnie otwarty o godzinie 18:00 (wtedy także kończy się okres wojny, a zaczyna okres pokoju).

Nasz nether jest unikalny, specjalnie została stworzona mapa (wraz z generatorem) do tego świata! Dzięki komendzie /nether możecie się tam dostać oraz dowiedzieć się podstawowych informacji : >

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Nareszcie ! Dawno szukałem tego servera, oraz ogólnie Sopherowych Generacji tego świata, już lecę se pograć ;p

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Szkoda że tak mało graczy,wcale tego nie rozumiem bo przecież administracja jest ogarnięta.

Mamy załatwioną reklamę, która wkrótce przyniesie zaplanowane efekty - 200/200 graczy. W przyszłości planujemy wprowadzić pewne dodatki na serwer, dzięki czemu śmiało uciągnie 600/600 bez żadnych lagów : )

@Topic

Spawn jest w trakcie przebudowy/ odnowy. Będzie więcej informacji oraz miejsca : )

sopherlandia@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...