Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4] Skyblock Wars [200 SLOTÓW] [POLSKI PINGWIN!] [YOUTUBERZY] [WOJNY] [RANKING] [UNIKALNE SYSTEMY] [DUNGEONS] [BOSSY] [NAGRODY] [PIERWSZY TAKI SER

.:: ANDROID ::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo2.png

SERWER WYSTARTOWAŁ : )

IP: mc.skyblockwars.pl

<tutaj będzie trailer serwera>

Czy wyobrażałeś sobie serwer, na którym nie tylko będziesz walczył u boku swoich towarzyszy, ale także akcja będzie odbywać się na latających wyspach? My możemy Ci to umożliwić. Nuda? Mamy doskonałych developerów, którzy cały czas ulepszają rozgrywkę na serwerze dodając coraz to nowe atrakcje, dla Was, dla graczy! Poczuj klimat Skyblock Wars czytając całą publikacje!

pn2.png

p2.png

Spawn - miejsce gdzie każdy gracz rozpoczyna grę na serwerze. Jak mogłeś zauważyć spawn jest kolorowy, a przeważają w nim odcienie fioletowego oraz różowego. Czyż to nie jest piękne i unikalne? Cała mapa główna* jest zbudowana w takim stylu. Budynki, które znajdziesz na mapie są w stylu średniowieczno-nordyckim oraz nowoczesnym.

W tym miejscu znajdziesz podstawowe informacje, z którymi warto się zapoznać rozpoczynając grę. Jeżeli chcesz wejść do pokoju gdzie są zawarte najważniejsze informacje użyj komendy /start. Znajdziesz tam także stół do enchantowania, kowadła oraz skrzynie kresu dzięki, którym twoja wstępna rozgrywka będzie łatwiejsza.

p3.png

sOO - kolejna lokacja na wspaniałej mapie. Jest to miejsce dzięki, któremu będziesz mógł dostać się do map eventowych - parkoury, labirynt, areny pvp, za które możesz zdobywać nagrody. Wchodząc przez główną bramę zauważysz kilka tabliczek, na których możesz zakupić bilet oraz wejść do sOO. Klikając PPM** na tabliczkę [bILET] możesz wymienić emerald na bilet. Jeżeli natomiast użyjesz PPM na tabliczce [sOO] zostaniesz teleportowany do wnętrza sOO. Nie martw się, będąc godzinę na serwerze możesz użyć komendy /bilety dzięki, której dostaniesz 2 darmowe bilety. Pamiętaj, aby wykorzystać je mądrze!

p4.png

Centrum Handlowe - główne miejsce handlu na serwerze. Znajdziesz tutaj adminshop, dzięki któremu możesz zarobić pierwsze Sopher Coins - waluta. W CH*** znajdują się także stoiska dla graczy, które są darmowe! Wystarczy, że zgłosisz się do administratora serwera, a dostaniesz swoje stoisko, których ilość jest ograniczona. Więcej na temat stoisk znajdziesz w środku.

p5.png

Świat Skyblock - rozpoczynasz tutaj swoją przygode! Używając komendy /wyspa tworzysz swoją wyspę, która będzie twoim latającym schronieniem. Każdy gracz może otrzymać wyspę, która jest całkowicie darmowa. Tutaj możesz toczyć bitwy, niszczyć wyspy wroga, aby go okraść i strać się jeszcze lepszym wojownikiem!

pn3.png

System "wirtualnych" punków, które są drugą walutą na serwerze, lecz nie możesz nimi handlować. Dzięki nim możesz teleportować się w nowe lokacje, gdzie zdobędziesz nagrody - portale w sOO. Wykorzystasz je także do używania Creeper Launcherów. Pewnie myślisz, że trudno je zdobyć. Otóż nie! Wprowadziliśmy wiele udogodnień dla Ciebie, abyś miał przyjemność z gry. Możesz je zdobyć wydobywając bloki, wygrać w Daily Reward, albo możesz je znaleźć na mapie głównej* - ukryte tabliczki w wielu miejscach!

pn4.png

Zastanawiasz się co to jest? To jest twoja nowa broń, dzięki czemu możesz niszczyć oraz okradać wyspy wroga! Aktualnie jest 5 poziomów ulepszeń tej broni, każdy poziom ma inne właściwości. Listę poziomów, właściwości oraz poradnik jak używać tego cudeńka znajdziesz na spawnie! Nie martw, będziesz mógł dostać przedmioty startowe wraz z CP**** używając komendy /wyspakit - dopiero po stworzeniu wyspy możesz użyć tej komendy.

pn5.png

Nie masz przedmiotów, które są ciężkie do zdobycia? Nic prostszego, co 24 godziny możesz użyć komendy /daily reward, serwer rozpocznie losować dla Ciebie nagrody. Pamiętaj, że jest szansa, że nic nie zdobędziesz!

pn6.png

Chcesz udowodnić, że jesteś najlepszym wojownikiem na serwerze? Możesz to zrobić! Wystarczy, że będziesz zabijać jak najwięcej przeciwników, a uświadomisz nam, że jesteś lepszy od każdego, innego gracza.

pn7.png

System, który pozwoli przygotować Ci oraz twoim towarzyszom wyspę do wojny. Nie musisz się już martwić, że w nocy pod twoją nieobecność zostanie zniszczony twój latający dom. Co jakiś czas administrator serwera zmienia okres z trybu wojny na pokój. W ten czas możesz przygotować swoją wyspę na na kolejną walkę!

Okresy są zmieniane co około tydzień! W czasie pokoju nie możesz niszczyć, okradać, zabijać innych graczy na świecie skyblock - możesz spróbować swoich sił na arenie. W czasie wojny możesz niszczyć, okradać oraz zabijać innych graczy na świecie skyblock. W godzinach 0:00, 9:00 jest wyłączone TNT oraz CreeperLaunchery.

pn8.png

IP Serwera: mc.SkyblockWars.pl

Ilość slotów: 100 (w razie dużej ilości graczy powiększamy o kolejne 100)

Kontakt: [email protected]

SERWER JEST NO-PREMIUM.

Zalajkuj naszą stronę FB!

To jest ukryta treść, proszę

( kliknij w magiczną łapkę, a zostaniesz przeniesiony na naszego fanpage : > )

Każda osoba, która zalajkuje profil i napisze komentarz "Lajk - <twój_nick>" dostanie nagrodę w postaci prezentu w dzień startu serwera. Po nagrody zgłaszamy się do administratora.

Legenda:

* mapa główna - mapa, na której każdy nowy gracz rozpoczyna rozgrywkę. Znajduje się tam spawn, CH, sOO, mapy eventowe.

** PPM - Prawy Przycisk Myszy

*** CH - Centrum Handlowe

**** CP - CreeperLauncher

pn9.png

Przygotowaliśmy dla naszych graczy sygnatury, które możecie wstawić na swoje profile. Dzięki temu pomożesz Nam reklamować serwer, aby grało jeszcze więcej graczy. Co za tym idzie? Jeszcze lepszy klimat oraz rozgrywka na serwerze!

sygnatura_player1.png

pn10.png

Bez_nazwy_1.png

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się fajnie serwer wejdę zobaczę jak będzie start może zostanę na dłużej, spodobała mi się ogólnie rozgrywka rzadko idzie spotkać taką :) czekam na start :p.

Opublikowano

Serwer zostanie publicznie oraz oficjalnie otwarty w ciągu kilku najbliższych dni, przypuszczamy, że to będzie poniedziałek w godzinach wieczornych. Dokładną datę oraz godzinę startu znajdziesz na naszej stronie facebook. CP działa na zasadzie wystrzelenia określonej liczby creeperów z szybkością X. Wszystkie właściwości poziomów znajdziesz na /start.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Gówno nie serwer, zaraz padnie tak jak poprzednie.

Nie wiem czy pamiętasz, ale łap.

Ohh, rly? To ciekawe kto ostatnio prosił mnie o robienie serwera w twojej "sieci". W dodatku zrobiłeś serwer "SkyWars" na podstawie mojego, wymyślonego typu serwera - Skyblock Wars. Sylwku, pisząc ten post udowodniłeś, że jesteś totalnym debilem. Nie mam zamiaru prowadzić w temacie z publikacją mojego serwera konwersacji na temat mojej osoby oraz tego co było kiedyś.

Możecie być pewni, że serwer nie padnie po miesiącu : )

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Stać mnie na to aby wynając sobie osobę która zrobi serwer i nie dlatego go "hejtuje". Poco mam sam robić, jak mogę zapłacić komuś, przyc zym moja kieszeń na tym nie ucierpi ;)?

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Gówno nie serwer, zaraz padnie tak jak poprzednie.

Hejtujesz Bo Sam nie wpadłeś na pomysł z serwerem czy hejtujesz dlatego że nie udało ci się zrobić jak na razie lepszego?

23kawee.png   
Remember me, for centuries~

Opublikowano

Na pewno zagram na serwerze podoba mi się to połączenie Skyblock+WojnyGildii

Tak tylko kiedy będzie start?

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...