Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Modecom freetab 9701 hdx1 - Hard Reset ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakiś czas temu zamówiłem tablet "MODECOM FreeTab 9701 hdx1"

Niżej na załączonym obrazku widać jak wygląda:

72411743_2_644x461_modecom-freetab-9701-

Z usługi plus. Wszystko śmigało pięknie, aż zostawiłem go na bodajże 3 dni bez włączania. Teraz nie chce się włączyć . Nie wiedziałem co mam zrobić. Na szczęście mam go objętego gwarancją ...

Usłyszałem że można zrobić w nim tak zwany "HARD RESET" , jak to zrobić ? Wytłumaczy mi to ktoś w jakiś prosty sposób ?

Ps. Proszę nie pisać bezsensownych odpowiedzi typu: "Wujek google http:\xxx-xxx.pl " albo "Poszukaj w google" bo szukałem i nie znalazłem więc napisałem post tutaj dlatego, abym dostał odpowiedź oraz aby odpowiedź dostali inni ludzie mający ten sam problem. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.

lTN12zv.jpg

Opublikowano

na stronie producenta jestesmy poinformaowani o istnieniu przycisku reset gdzies na obudowie poszukaj go albo poszukaj w instrukcji (powinien być dołączony poradnik i przewodnik po obsłudze tabletu )

Poniżej SS:

To jest ukryta treść, proszę

i go zresetuj jak nie to przejdziemy do factory reset

11967467.jpg

Opublikowano

@pawisoon

to jest reset , czyli zresetowanie tabletu. Wyłączenie oraz ponowne włączenie urządzenia, a mi chodzi o hard reset. (trudny reset) wszystkich plików i przejście do danych standardowych , takich jakie miałem odrazu po wykupieniu go.

@ZapominamMaili

Niestety. Podłączyłem go do ładowarki, ładował się 3 dni. Potem zostawiłem go jeszcze na 3 dni bez włączania żeby odreagował/odpoczął xD. Ale to także nic nie dało. Gdy włączam tablet zaczyna się wczytywać napis "MODECOM" i wczytuje się bez przerwy... Zostawiłem także żeby się wczytywał 3 dni więc to nic nie zmieniło. Nadal nie chce się włączyć...

W dalszym ciągu proszę o pisanie wiadomości . Zrobię wszystko co napiszecie, więc jak macie jakiś pomysł albo się na tym znacie to proszę pisać.

lTN12zv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...