Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź MU 2

Misiek4Ever

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe kiedy w Polsce :D Ciekawie się zapowiada.

Nie będzie w Polsce i oby nie było, grałem 5 lat w MuO i gra do tej pory sprawia mi przyjemność w mu2 zagram, nie widzę powodów by nie. To że jest mechanika gry podobna do d3 to się okaże bo na trailerze nie wszystko jest pokazane.

Opublikowano

Na 100% zagram. Macie racjee podobne do Diablo ale Webzen zawsze od diablo bral pomysly. Tak samo bylo z diablo 2 i mu online( ta pierwsza czesc ). I w sumie nikomu to nie przeszkadzalo.

Opublikowano

heh po 10 latach gry w Mu Online zagram w drugą część ^^

Oby teraz też były servery prywatne :D Grałem już na dziesiątkach serverów w MU i stwierdzam że każdy był lepszy od oryginalnego.

Opublikowano

MU2

To nic innego jak kontynuacja poprzedniego tytułu MU.

Rozgrywka będzie toczyć się na legendarnym kontynencie MU, który według Jamesa Churchwarda miał istnieć ok 50tys lat temu a jego egzystencję

zakończył kataklizm - został zatopiony przez wody Oceanu Spokojnego.

Mieszkańcy tego kontynentu zwali się Naacalami - byli bardzo zaawansowani cywilizacyjnie.

Według niektórych hipotez, mieszkańcy Atlantydy byli ich potomkami.

Legenda ta, w połączeniu ze świetnymi elementami gier fantasy, pozwala graczowi

wcielić się w jednego z mieszkańców kontynentu MU i bronić go przed hordami potworów oraz

przy okazji znajdować skarby pod postacią mitycznych przedmiotów czy też innych cennych przedmiotów.

Gra ma zostać wzbogacona w sporą ilość questów, czego brakowało w poprzedniej części.

Kamera będzie bardzo podobna do tej, którą znamy z poprzedniej części, czyli rzut

znad postaci którą gramy.

Wymagania sprzętowe są niestety jeszcze nieznane.

Trailer:

Więcej informacji wkrótce...

Data premiery światowej : 10 października 2013

DO PREMIERY POZOSTAŁO: 25 DNI !

Mógłbyś podać źródło, skąd masz te informacje? Jakoś nie chce mi się w nie wierzyć... Wydaje mi się, że to jeden wielki fake ta premiera w październiku... a szkoda

Edit 1:

znalazłem przybliżoną datę premiery na 2014 rok:

To jest ukryta treść, proszę

Edit 2:

Na fanpage'u CD-Maniak.pl znalazłem informacje, że MU2 zadebitutuje 22 listopada tego roku:

Edit 3:

Mam kilka screenów z MU2:

c2waui.jpg

ic6ca3.jpg

l9pz4l.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niepotrzebnie sobie tylko dupę zawracacie. Pamiętam jak ponad 5 lat temu to było zapowiadane, że będzie dwa lata później a teraz? Nawet nie potrafią się określić kiedy to wyjdzie. Zresztą jak wyjdzie, to i tak pewnie będzie kicha.

Opublikowano

Kicha czy nie na pewno z chęcią zagram ;] Ponieważ żaden z privów mu nie spełnia moich oczekiwań xD A nie są duże jest to tylko season 4 i ogarnięty serwer.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

po ss wydaje mi sie lipne :) calkiem odbiegajace od mu, nawet profesji cos malo jak na mu2, ale zobaczymy jak sie to bedzie rozwijac :) zapewne zrobia duzy nacisk na RM :) pozdrawiam i do zobaczenia w grze :)

Opublikowano

@Misiek4Ever Masz moda MU a temat olałeś i go nie aktualizujesz.
Tutaj macie fb:

Piszą tam informacje tylko potwierdzone.
Na fb napisali że premiera prawdopodobnie 10 listopada a gry online że 2014 rok :D

A te ss które wstawił @xdolox są nieprawdziwe bo to z jakieś wersji bardzo wcześniej i ma wszystko wyglądać inaczej ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

SSy są prawdziwe, wyciągnięte z klienta Mu2. Polecam poczytać największe, zagraniczne forum o MMO (Ogarnięci wiedzą o co chodzi). Aktualnie trwają prace nad plikami, dzięki którym mógłby stanąć jakiś pirv. Na tym forum jest o wiele więcej screenów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

i co z tym mu ? juz 18 listopada a nadal nie ma ? :) na niektorych stronach wyczytalem ze 2014 roku :P

Jest październik, nie listopad ^^

Na FanPage jest info, że premiera będzie 22 listopada tego roku, a inne źródła, tak jak piszesz, że w 2014 roku.

Trzeba czekać.

HB5fLf7.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Całkiem spoko ale nic podbnego do pierwszej czesci MU Online.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie pozostaje nic innego jak tylko czekac :D Dlugo odkladali caly projekt jednak nareszcie bedzie mozna zagrac w to cudo :). Tak jak napisal ktos wyzej zapraszam wszystkich ktorzy nie grali w pierwsza czesc. PS. Super recezja :D

graphic.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio słyszałem, że start będzie F2P, jeżeli będzie wszystko spoko i webzen nie będzie chciało zarobić bardzo dużo, to będziemy mogli się cieszyć darmową grą, lecz mogą też zrobić P2P ;c

k4L2ZMS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...