Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mały trolling a bany

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za specjalny ostry trolling(0/14) tak, jezeli wylapiesz asysty, kille np(4/11/5) to nie.

Musisz tak trollowac by feedowac ale jednoczesnie troszke sie starac. Za zwykly trolling dostaniesz bana.

sstwc.jpg

Opublikowano

Oczywiście, że możesz... Dostaniesz reporty za trolling a potem to już tylko czekać na bana.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Nie bądź pała i nie psuj innym gry 0.0 Wkurwia mnie takie coś jak ktoś trolluje, idz trolluj ludzi w metinie/tibi/mario czy tam innym gównie, ale prosze odinstaluj lola jak masz trollowac. Pozatym potem będzie płacz ze niskie MMR -.-

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano
Nie bądź pała i nie psuj innym gry 0.0 Wkurwia mnie takie coś jak ktoś trolluje, idz trolluj ludzi w metinie/tibi/mario czy tam innym gównie, ale prosze odinstaluj lola jak masz trollowac. Pozatym potem będzie płacz ze niskie MMR -.-

I tak z tego Bronze V 99% osób nie wyjdzie więc co tu jest do psucia. Pewnie jeszcze pomyślą, że gram normalnie. Na ile mniej więcej bym dostał tego bana, bo trochę mi szkoda konta na perma.

Opublikowano

Boże widzisz i nie grzmisz... JAK CHCESZ TROLLOWAĆ TO NAWET NIE WCHODŹ DO KOLEJKI. Bo potem jak będziesz chciał pograc normalnie to będzie płacz że +5 w Brązie dostajesz albo że noob teamy itd. itd.

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano
Boże widzisz i nie grzmisz... JAK CHCESZ TROLLOWAĆ TO NAWET NIE WCHODŹ DO KOLEJKI. Bo potem jak będziesz chciał pograc normalnie to będzie płacz że +5 w Brązie dostajesz albo że noob teamy itd. itd.

Po pierwsze to nigdy nie żalę się na forum, bo robią to tylko dzieci. Po drugie nie zależy mi już na dobrej dywizji tylko na dobrej zabawie, a co mi te dzieci zrobią poleci flame to mute i trolluję dalej, a i tak to są takie boty, że nawet nie mam co im psuć rozgrywki, bo i tak nigdy nie wyjdą z tego brązu na 400 elo. Chciałem się dowiedzieć tylko na ile bym mógł dostać bana za trolling, bo jakbym dostał perma to trochę szkoda.

Opublikowano

Po pierwsze to nigdy nie żalę się na forum, bo robią to tylko dzieci. Po drugie nie zależy mi już na dobrej dywizji tylko na dobrej zabawie, a co mi te dzieci zrobią poleci flame to mute i trolluję dalej, a i tak to są takie boty, że nawet nie mam co im psuć rozgrywki, bo i tak nigdy nie wyjdą z tego brązu na 400 elo. Chciałem się dowiedzieć tylko na ile bym mógł dostać bana za trolling, bo jakbym dostał perma to trochę szkoda.

Zależy czy już wcześniej dostałeś. Jak nie to zapewne na 1d/3d.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Dlaczego uważacie że trolling to feedowanie? Feedowanie to feedowanie, a za granie postaciami nie według mety z "troll buildem" nie ma bana,.bo riot nie narzuca nam mety

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Brawa dla Pana powyżej. Granie ADC Fiddle, Soraka jungle etc. i wygrywanie to naprawdę fajny trolling, bo raz że frustruje twoich i przeciwników, a przy okazji pokazuje że umiesz wygrać czymkolwiek. Ale jak rozumiem, Ty chcesz po prostu wbiegać na linię i ginąć, a to już zwykłe chamstwo i prostactwo. Cała zabawa w dobrym trollowaniu w takiej grze polega na spowodowaniu "kaca moralnego" i poczucia że taki brązik odkrył "ukrytego OP". Nie mylmy pojęć troll to nie jest skończony idiota!

Opublikowano

Oczywiście że bana możesz wyłapać , będzie to kolejność jak wychodzenie z gry , w późniejszym czasie możesz wyłapać perma , lecz

jeśli teraz będziesz wszystko przegrywał , to potem Twoje MMR ( ukryte ELO ) , będzie niskie i za wygrany mecz, będziesz dostawał po 5- 10 pkt , a za przegrany - 20 - 25 .

Opublikowano

Oczywiście że wyłapiesz ale po co psuć gre innym nawet jak nie wyjdą z tego bronzu ??? Jaki jest w tym sens. Bo twoje myślenie jest na poziome 7 latka to moje zdanie

x

Opublikowano

Ja trolluję tylko ludzi w kolejce. Kontem brąz V (taki smurf miał być ale nie wyszło więc gram goldem 2 xD).

Zrób tak, że wchodzisz do kolejki i wołasz "jungle" Przychodzi na Ciebie pora i wybierasz np Veigara ze spellami Smite i te gówno do odkrywania terenu xD. Tak mnie zwyzywali i płakli, że ktoś wyszedł z kolejki.

A jak jesteś firstpickiem to banuj słabsze supporty lub bekowe champy.. nie wiem np. poppy. Ale to może zadziałać tylko na tych co już trochę grają i ogarniają kogo banować. Czyli w brązie wiadomo norma banowania to : malph, amumu, blitz, thresh, katarina (boją się ulta haha).

Opublikowano

Ziomuś, po co trollować na siłę? Bierzesz sobie coś na rozluźnienie ( dla każdego co innego ^^ ) i grasz rankedy normalnie i bez spiny. Chodzisz tam gdzie chcesz ( np. Mid ) Masz wywalone na wszystko. Napinaczy mutujesz, jest chill-oucik i zabawa :D

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...