Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Server JD

WielkaNogawka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Testujemy na razie wiem tylko tyle, że tak wygląda po wejściu:

unho.jpg

@edit

A tutaj już z gry:

8nza.jpg

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Testujemy na razie wiem tylko tyle, że tak wygląda po wejściu:

unho.jpg

ale nie podoba ci sie np to ze dziala emp ish robocik w boju tarcza awaryjna i to co jak bijesz to hp dodaje ?

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Ja na razie testuję i nie napisałem, że mi się nie podoba. Pokazuję tylko graczom, żeby nie wchodzili w ciemno xD

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

widać że się postarali jeszcze tylko możliwość wyboru statku i własnych konf i będzie extra :)

Opublikowano

Spodziewałem się dużo więcej.

Ja też, zwłaszcza, że on zaczął jakieś pół roku przed PvPu.
Opublikowano

Powiem jedno - Dno, spodziewałem się czegoś więcej niż jedna zakładka z klanem, jeszcze na mapę nie mogę wejść -.-

Pisze go chyba od początku wakacji jak nie później i takie coś wyszło... Bota to umiał zrobić ale coś za free to już nie...

Mam nadzieję że chociaż Miszcza będzie chociaż działać zakładka z sklepem a nie jak takie za przeproszeniem ,,pojebane'' projekty gdzie nawet hangar nie działa...

Jeszcze jeden koleś Mnie sklepał, emp i stabilka nie działa, walę a pasek Mu nawet nie drga, podlatuje

drugi koleś i też padł... Po chuja robić serwery jak PvP nawet nie działa ?

Logowanie nie działa... wpisuje passy i login w okienku i znowu Mi to samo okno, chujowe.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Spodziewałem się dużo więcej.

Ja też, zwłaszcza, że on zaczął jakieś pół roku przed PvPu.

a ja się od was spodziewałem serva takiego pro :P

Opublikowano

a ja się od was spodziewałem serva takiego pro :P

U nich chociaż sklepik, alienki i podkrętka działają, pewnie go jeszcze robią ale tak z rzadka :P Może w zimę czy za 50 lat zrobią...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Teraz się hejterzy pojawią co nawet się nie zarejestrują by tylko Anonysa i Miszcza strollować.

Jednak okazuje się że nie da się zrobić porządnego serwera DO, no niestety czyli dalej można

sobie pomarzyć o lekkim i przyjemnym DO :(

Niestety Ja sobie daruje taki serwer gdzie koleś skosił 5 osób i ma prawie full osłonkę...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Grałem na tym serwerze dobre 25 minut albo i więcej.

Mi osobiście jak narazie nie podoba się. Ponieważ powinien wpierw dokończyć stronę konta a później brać się za mapę gwiezdną. I widać że serwer ten powstał na przysłowiowe

"łapu capu żeby tylko był".

Mam taką nadzieje że do końca tego roku 2013 dużo się jednak zmieni na dobre i tego życzę. Bo z chęcią pograłbym na takim serwerze :)

Pozdrawiam

oiph.png

Opublikowano

Serwer mi się spodobał :) O wiele lepszy od pvpu. Mniejsze lagi, nie ma crashów(przynajmniej mnie nie spotkały), teleporty działają i to dobrze, są przedmioty z HT :) oraz oczywiście emp, stabilka, smart. 2 konfiguracje po 1 mln oslon na jednej :D

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

działą ?

╠═►Age: 19
╠══► Game: CS,Hurtworld,Ark Survival, itp.
╠═══► Name : 
•►GaceeK◄•
╚════► From : Poland

76561198203808297.png

Opublikowano

Miszcze i Anony ludzie też się spodziewali po waszym czegos więcej niz tylko bzdurne obietnice.

Śmieszy mnie Miszczu twoje stwierdzenie, że zaczał pół roku przed wami, poczytaj sobie o serwie to dowiesz się ile było w tym czasie przerwy nad rozwijaniem.

Zresztą jak sam twierdzisz zaczał zanim jeszcze w necie pojawily sie gotowce wiec mial duza ciezsza droge od was do obecnego etapu.

Działają konfigi, empy, smarty, ishy, strefy, mapy, prawie caly hightech, robot i polowicznie klany. Dodatkowo alieny są zrobione(nie wiem czy całe AI), miał być test obciążenia z alienami odpalonymi na oddzielnej mapie podczas 'normalnego' grania. Jak byscie sie troche zainteresowali to dosc dawno jD dal screeny z galaxy gates(jedynie screeny wiec nie wiadomo czy cos z nim robil czy jedynie drobna modyfikacja kodu strony DO, jD mowi ze GG jest zorbione a na screenie bylo widac ze los to 100k kredytow). W obecnym momencie jest to jedynie pre-alpha wiec nie ma co oczekiwac ze juz wszystko bedzie gotowe.

Dla zainteresowanych tak ma wyglądać rozwój BACKPAGE:

1. Clans
2. Ingame settings (Resolution, HUD location etc,)
3. Config/Hangar
4. Shop
--- ALPHA! ---
5. Trade
6. Skylab
7. Galaxy Gates
--- BETA! ---
8. Pilot Bio
9. All the other stuffz... :P

PS. jD nie daje(jak niektórzy) durnych obetnic kiedy to w pełni funkcjonalny serwer będzie online.

PS2. To jeden z wielu testów więc jutro nie płaczcie, że serwer offline, że tylko 24h był online i padł, bo tak jest od czerwca(?) i pewnie będzie jeszcze długo zanim nie wejdzie do fazy beta.

Opublikowano

Ten server napewno nie padnie to raz a dwa co do PVpU nie skomentuje tego ;]

Mam pytanie czemu jak klikam start i właczy mi sie okienko automatycznie laczy i na koniec wyskakuje nowe polaczenie ? "Możliwe że coś robia "?

Opublikowano

Jednak coś z nim robią ? o.O No może się zastanowię ale na razie jest chujowo -.-

Jeżeli będzie Alpha jak mówił Minecraft to będzie ciekawie :] Alienki ? Jakaś miła

odmiana...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Jak nie możecie wejść na mape to znaczy, że backpage jest online a emulator offline. Albo jD coś poprawia/wprowadza albo po prostu jakiś crash.

Jak nie możecie wejśc nawet na strone(prosi o nazwe i haslo) to cały serwer jest offline.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...