Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Server JD

WielkaNogawka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też, zwłaszcza, że on zaczął jakieś pół roku przed PvPu.

Chyba ty zacząłeś pół roku później z plikami właśnie JD! przecież to on wrzucił pliki, ty je następnie skopiowałeś i podpisałeś się pod tym, tak samo było z PBDO ale to już inna bajka. Mówisz że zaczął pół roku szybciej ale większość z PVPu to jego dzieło.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Chyba ty zacząłeś pół roku później z plikami właśnie JD! przecież to on wrzucił pliki, ty je następnie skopiowałeś i podpisałeś się pod tym, tak samo było z PBDO ale to już inna bajka. Mówisz że zaczął pół roku szybciej ale większość z PVPu to jego dzieło.

89672d1363961700-fiatecuscan_pl-facepalm

Nie masz pojęcia o czym mówisz.

Opublikowano

Miszczu czyżby prawda w oczy kole ? :) przecież wy totalnie nic nie zrobiliście na tych plikach :x to był jedynie syf...
wps na 14 dni ten darmowy się skończył i pvpu in the end ;)

Opublikowano

VPS free mogliście aktywować gdy wszystko zacznie działać ale myśleliście że się wyrobicie i tu macie efekt. Mało kasy na VPS i tyle (lub wcale)

A ten serwer jD nie wiadomo czy zadziała. Pewnie będzie tak samo jak z PVPu

//przecież za pierwszym razem mieliśmy mocne VPSy, domeny, jednak wszystko zostało zablokowane, ponadto to nie jest temat o pvpu, a o serwerze jD.

M.

Opublikowano

oooo chyba kogoś tutaj ruszył mój post ;) czyli jednak prawda ;) nic nie potrafiąc biorąc się za coś i dawać obietnice których nie potrafi
się spełnic pzdr ;)

co do serwa myślę że jd da radę tak mi się zdaje już mu nieźle wyszło to czemu miał by skończyć jak pvpu :P

Opublikowano

oooo chyba kogoś tutaj ruszył mój post ;) czyli jednak prawda ;) nic nie potrafiąc biorąc się za coś i dawać obietnice których nie potrafi

się spełnic pzdr ;)

co do serwa myślę że jd da radę tak mi się zdaje już mu nieźle wyszło to czemu miał by skończyć jak pvpu :P

"Gdy wydarzy się incydent, to pojawia się konfident"

Mówi ci to coś???

Jakiś koleś sprzeda jd do bp ze robi serva i koniec.

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Nie sądzę. Po 1 on mieszka w Australi gdzie Niemcy mało mają do gadania. Po 2 BP ma wyjebane na privy.

Opublikowano

Nie sądzę. Po 1 on mieszka w Australi gdzie Niemcy mało mają do gadania. Po 2 BP ma wyjebane na privy.

Nie sądzę.

Jeżeli wprowadzi np premum za x.xx to wtedy na 100% bedzue jakaś akcja

@Edit: a może by tak zamienić yen temat w dyskusję? (sądzę że po tych postach dyskusja będzie odpowiedniejsza

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

Opublikowano

Nie sądzę.

Jeżeli wprowadzi np premum za x.xx to wtedy na 100% bedzue jakaś akcja

@Edit: a może by tak zamienić yen temat w dyskusję? (sądzę że po tych postach dyskusja będzie odpowiedniejsza

Dlatego jD mówił, że nie będzie żadnych płatności.

Opublikowano

@up

Serwer jest włączany na razie tylko do testów ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...