Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT][VB.NET] Jak stworzyć trainer do WarRock

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a chodzi mi o te wyszukiwanie adresow to musze miec wr wlaczonego ? bo ja nie mam go na kompie..

a co do VB to cos dlugo mi sie robi, ile to bedzie sie robic ?

Opublikowano

Kilo_Kartoflii Poradnik jest żeby się z niego uczyć a nie już mówić nie umiesz nie rób po za tym do trzech razy sztuka ;D

Opublikowano

Mhm, bardzo fajny poradnik, bardzo. Stargałem Vb i teraz instaluję czy co to on robi... Ale od kilku chwil stoi na NET.Framework 3.5 i tak stoi...

Co do tej "wyszukiwarki" adresów to fajne to jest i mam nadzieję że działa :)

Kilka sekund i mam wszystkie adresy, za co ogromne 5 dla ciebie kilo_kartofli ;)

No czekam aż sie Visual doinstaluje... Choć niewidzę żeby miał taki zamiar... I będę próbował...

o.O
Opublikowano

collence jednak jest ok potrzeba cierpliwości, on to poprostu długo ściąga. Wszystko cacy się uruchomiło i za chwilę biorę się do roboty. Jak tylko ogarnę trochę pokój...

o.O
Opublikowano

zrobiłem tak jak tam było wszystko ok chcę zapisać komplikacje a tu error :

Error 1 Argument not specified for parameter 'DGUEUOKQKT' of 'Public Function XKIEVVMSUQ(LPQBNHDCWC As Integer, QRFXQCYATM As Short, JVUXRJZBDK As Long, DGUEUOKQKT As Integer) As Object'. C:\Documents and Settings\Profesionaliści\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Temporary Projects\Hack\Form1.vb 12 9 Hack

Opublikowano

moje wszystkie odpowiedzi będą w tym poście

Error 1 Argument not specified for parameter 'DGUEUOKQKT' of 'Public Function XKIEVVMSUQ(LPQBNHDCWC As Integer, QRFXQCYATM As Short, JVUXRJZBDK As Long, DGUEUOKQKT As Integer) As Object'. C:\Documents and Settings\Profesionaliści\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Temporary Projects\Hack\Form1.vb 12 9 Hack

jeden z argumentów jest zły dokładniej DGUEUOKQKT

kilo_kartofli skad moge wziasc swierze adresy do staminy ?

nie potrzebujesz funkcja od staminy została zablokowana

@down

a co to może znaczyć nie działa

NIE DZIAŁA STAMINA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...