Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Questy po polsku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż wgrałem pliki terenzo 2013 na serwer jednak w tej paczce misje są z metin2.sg (eng) a więc nie po polsku a więc szukam paczki misji z metin2.pl a nie sg proszę o pomoc ;)

Opublikowano

W plikach terenzo wszystkie questy są po polsku. Znajdziesz je w

/usr/home/mt2/share/locale/poland/quest

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

W plikach terenzo wszystkie questy są po polsku. Znajdziesz je w

/usr/home/mt2/share/locale/poland/quest

Kolego v4 może i mają ale ja wyraźnie napisałem że mam te z 2013 a one mają questy z metin2sg.Więc nie pisz bezsensownych postów.

Opublikowano

no chyba ty piszesz bezsensowne posty albo nie te pliki wgrales i nawet nie wiesz jakie masz albo cos wgrywales bo kazde z plikow terenza maja questy po polsku bo sam testowalem wszystkie jego pliki pozdrawiam:)

Opublikowano

no chyba ty piszesz bezsensowne posty albo nie te pliki wgrales i nawet nie wiesz jakie masz albo cos wgrywales bo kazde z plikow terenza maja questy po polsku bo sam testowalem wszystkie jego pliki pozdrawiam:)

Widać wasze bez sensowne posty chyba widzę co czytam:

http://www.mpcforum.pl/topic/979224-dl-pliki-serwerowe-2013/

Wyraźnie pisze:

Paczka zawiera:

- game_r34083_32

- db_r33820_32

- questy z metin2.sg (eng)

- polskie item i mob proto 2013

- spolszczone locale_string.txt

Wyraźnie pisze questy z metin2.sg (eng) czyli nie są po polsku i jak wgrałem to chyba widzę że mam w innym języku proszę inne osoby o pomoc które umieją czytać ;)

Opublikowano

Widać wasze bez sensowne posty chyba widzę co czytam:

http://www.mpcforum.pl/topic/979224-dl-pliki-serwerowe-2013/

Wyraźnie pisze:

Paczka zawiera:

- game_r34083_32

- db_r33820_32

- questy z metin2.sg (eng)

- polskie item i mob proto 2013

- spolszczone locale_string.txt

Wyraźnie pisze questy z metin2.sg (eng) czyli nie są po polsku i jak wgrałem to chyba widzę że mam w innym języku proszę inne osoby o pomoc które umieją czytać ;)

sciagnij czyste serverfiles od terenza i tam masz cwaniaku questy po polsku

xbjr.png

Opublikowano

sciagnij czyste serverfiles od terenza i tam masz cwaniaku questy po polsku

Człowieku... nie spinaj się x.x Kolega poprosił tylko o questy, a ty wyjeżdżasz z tekstami jak gimbus.

@Top Terenzo ma 2 tematy ze swoimi plikami. Polecam pobrać te : http://www.mpcforum.pl/topic/768196-dl-czyste-serverfiles-by-terenzo/ Obecnie są to najlepsze polskie pliki.

Opublikowano

Człowieku... nie spinaj się x.x Kolega poprosił tylko o questy, a ty wyjeżdżasz z tekstami jak gimbus.

@Top Terenzo ma 2 tematy ze swoimi plikami. Polecam pobrać te : http://www.mpcforum.pl/topic/768196-dl-czyste-serverfiles-by-terenzo/ Obecnie są to najlepsze polskie pliki.

Z tymi plikami miałem same problemy jednak te bez problemu działają tylko nie mają polskich questów wgrałem questy z plików terenza tych v4 ale niestety nie wszystkie questy zostały przetłumaczone nie wiem może są tam jakieś dodatkowe questy w tych questach z metin2sg??Może wystarczy że wezmę usuną folder quest i wgram nowy z tych plików v4 i będą podstawowe questy ??

@2up o co ci chodzi z cwaniakiem ja tylko napisałem że mam rację i podałem przykład gdzie pisze dokładnie że dobrze napisałem a inni po prostu piszą że tam są po polsku to ja im udowadniam że tak nie jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...