Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś dla grafików i powrót Nowości Minecraft! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W dziale Nowości każdy może sobie pisać ... Ciekawe. Bez redaktorów? Samowolka? Śmieszne

Dokładnie za moich czasów był redaktor i lider i projekt był prowadzony inaczej a teraz to jest tragedia z tego co widzę :) Zobaczymy co Makin na to...

Opublikowano

O boże boże już piszą jakieś głupoty w minecrafcie ... ja próbowałem się kiedyś dostaćna redaktora, ale się nie dostałem :p. Nowości minecraft będą prowadzone przez userów? Wy ty fy?

Opublikowano (edytowane)

Ani to, ani tamto nie dla mnie, fuck my life ;_;.

Ale mimo wszystko, dobrze że coś się dzieje i mam nadzieję, że będzie to warte poświęcenia.

Edytowane przez =3.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Po co na starcie komentować ? Jeżeli Administracja uznała ze dobrym rozwiązaniem jest przywrócić ten dział to napewno mają pomysł na to . Pewnie nikt nie zauważył ale w wowie też jest taki dział i ma się dobrze . Trzeba tylko czekać ...

Bardzo fajna gazetka . Gratuluję MGT

1377430129-U769346.png
Opublikowano (edytowane)

Wielki + dla MGT.

Oby tak dalej, grupa która rozwija się jak MMT :)

MMT się cofa w rozwoju a nie rozwija od odejścia duds.

Kolejne prezenty dla określonej grupy na forum a jak zwykle nic dla normalnych userów. Gz

Edytowane przez Flengo
Opublikowano

Na razie gazetka jest do pobrania z działu FanArt, jednak niedługo każdy będzie mógł ją pobrać bezpośrednio z DL MPC, co automatycznie zlikwiduje ewentualne wygaśnięcia linków. Na chwile obecną system download nie działa dobrze, więc musicie pobierać z innych źródeł. Ja też mam nadzieje, że gazetka nie upadnie. Osobiście już mam kilka pomysłów na kolejne wydanie, ale nie róbmy wszystkiego na raz ;-)
Powodzenia z projektem MC News !

Julietta lubi to
Opublikowano

no redaktorzy z mc mieli to robic to nie nowosc

gazetka padnie jak wszystko co na tym forum

nic nadzwyczajnego a u mnie świeci słońce i 20 stopni więc nie wiem gdzie wy macie tą jesień

Wątpię. Gazetka jeśli padnie to dopiero jak grupa będzie zlikwidowana. Dopóki grupa MPC Graphic Team istnieje to gazetka też ;)

Acristo i Wredna lubią to

3t6EGVz.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...