Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Odinstalowanie gry.

lewus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś rano miałem te Logi... dlatego postanowiłem od nowa zainstalować lola. Usunąłem folder z lolem (EU nie pbe :>) i później usunąłem go z kosza. Następnie chciałem odinstalować tym do instalowania. (eu northic 06_2013 czy jakoś tak. Pobrane ze strony głównej lola).

Jak już kikałem odinstaluj to wyskakiwało okienko z Riot o pozwolenie dałem tak. Następnie odinstaluj. I wyskakiwał mi błąd .

1.

post-395257-0-67581600-1379493350_thumb.png

2.post-395257-0-75036100-1379493435_thumb.png

za pomoc daje dzienny limit like i 5.

Opublikowano

Tak jak kolega wyzej wydaje mi sie ze to wina rejestru ew. spróbuj zainstalowac na innej partycji

Opublikowano

miałem to samo nied a sie instalowac na moim kompie serwa eune sciagnij se euw i zmien serwer wtedy pojdzie

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Może pierw powinieneś usunąć instalerem a dopiero później pozostałe śmieci?

Wydaje mi się ,że nie można odinstalować bo brakuje jakichś plików.

Zalecam jesli się da usunąć w Dodaj usun programy / ccleaner a jak to nie podziała to zainstaluj i odinstaluj od nowa. ;)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...