Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK Jogo! Skiny/AutoChat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie moze czemu gdy chce to odpalić to odpala mi PBE zamiast Nordica? Mam cos odhaczyć ?

Edit - Okej juz wszystko działa, wystarczyło zmienić ścieżkę. Musze przyznać, że skiny działają bez zarzutu. Leci lajk

napedna4koła.png
  • Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tyle osób korzysta, w 100% nie ma tym czymś keya.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam panowie , nie wiem dlaczego ale mi ten progrma nie działa , te skroty po portugalska dzialaja , timery tez ale skiny nie:/ nie wiem o co chodzi.Juz w lobby nie mam tego okna do wyboru skina.Macie jakis pomysl co moglem zrobic zle?

Opublikowano

Witam panowie , nie wiem dlaczego ale mi ten progrma nie działa , te skroty po portugalska dzialaja , timery tez ale skiny nie:/ nie wiem o co chodzi.Juz w lobby nie mam tego okna do wyboru skina.Macie jakis pomysl co moglem zrobic zle?

właczasz gre normalnie, przez launcher czy u gory przez JOGAR?

Opublikowano

Raz mi zadzialalo ale zmienilem konto i znowu nie działa

U góry w mk jogo masz nazwe głównego konta kliknij i masz tam gwiazke, kliknij gwiazdke przy tym koncie na, którym obecnie grasz :)

Opublikowano

Gdzie to się instaluje? Bo kurde nie moge tego znaleźć :D

nvm już mam dzieki koroky :D

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

teoretycznie w tłumaczeniu jesteś powiązany z innym kontem ;) może masz dwa konta i przywoływacza przypisałeś do tego drugiego ?

Opublikowano

Ogólnie, bo były na temat tego jakieś dyskusje:

Tylko wy to widzicie, ponieważ to modyfikacja clienta, nie server-side. Generalnie lolskins było zrobione tak, że podmieniało czytane tekstury zwykłego skinu, SIU podmienia cały zwykły skin (zmienia tekstury w plikach), a MK podmienia czytane przez kilenta pliki skinu, tzn. zamiast basic skina czyta Cię jakbyś używał danego skina, ale tylko dla Twojego clienta.

Reasumując MK jest moim zdaniem najlepsze, bo wprowadza krótkotrwałe zmiany i pozoruje pełne posiadanie skina. Do tego stopnia, że ktoś nagrywający na yt może się kolekcją skinów pochwalić xD

Mała wada programu to język, ale idzie to ogarnąć "na czuja" (portugalski to u mnie leży, dude xD)

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy. Czemu np. na customie biorę Jarvana i mam zmienione q,w,e,r a jak gram normala czy rankeda nie mam już zmienionego e i r czy może mi ktoś powiedzieć czemu tak jest?

Opublikowano

Wersja tego programu jest oznaczona numerkiem 1 z małymi poprawkami (0.0.25) więc nie spodziewaj się że wszystko będzie działać.

Swoją drogą ciekawe kiedy wkroczą płatności ;)

Opublikowano

Wersja tego programu jest oznaczona numerkiem 1 z małymi poprawkami (0.0.25) więc nie spodziewaj się że wszystko będzie działać.

Swoją drogą ciekawe kiedy wkroczą płatności ;)

Ale nie przeczytałeś (pewnie) do końca pytania. Ja się pytam dlaczego na customach mi działa np. kula orianny a na normalach/rankedach nie. Bo jarałem się strasznie jak próbowałem na customie jarvana (ten na koniu, zapomniałem nazwy :D) i działało q,w,e,r a na normalnym meczu q i r nie działało ;/. Większość skinów działa tylko nie wiem jak z r fizza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...