Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupe blessow za pomoca menu lahapa

Ishias

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
A wiesz jak to zrobic ? :>

Nie mam juz gotowych pakietow na to bo wylaczylem cm'a ale wystarczy zgrywac sobie pakiety podczas laczenia i rozlaczania i wysylac je (tak w skrocie mowiac) na start wychodzi jedna kopia b+3 ale nawet ona znika wiec lipa

zgrywać ? czyli jak rozpakowują się blesy i pakują to w tym czasie mam pakiety wysyłać ?

Opublikowano

edit: zgrywac czyli zaznaczasz capture, lukasz co tam wychodzi i wysylasz ^_^ ale

W grze dex odpowiedzial na kilka pytan i teraz to juz wogle nie wiem od czego zaczynac :)

Opublikowano

dex:

nie pomyliły się Tobie czasy, których używasz na tym forum? (powinieneś raczej używać czasu przeszłego, bo napukałeś tyle kont pełnych b+3, że jeszcze przez następne 2 lata będziesz mógł pisać, że tworzenie bless'ów wciąż działa...)

po zniknięciu tego gnoja z devias, serwer nie odpowiada już tym samym pakietem C3, którego odkodowanie pozwalało na podesłanie kolejnego ze spreparowaną "zawartością plecaka", a zaraz po nim pakietów C1 0C F3 ... ... "wklejających" kamienie

rozdawanie bless'ów jest raczej mało wiarygodne...

...jeśli chciałbyś coś tutaj udowodnić, to proszę, napisz jedynie odpowieni pakiet PRZED oraz PO, który działał wcześniej

niczym nie ryzykujesz, pisząc pojedyńczy pakiet

mam nadzieję, że za 1k PLN'ów nie dostanę skryptu w AI

"Programing" Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 15% Delphi

dłubanie skrypcików w AutoIt nazywamy programowaniem?

Opublikowano
dex:

nie pomyliły się Tobie czasy, których używasz na tym forum? (powinieneś raczej używać czasu przeszłego, bo napukałeś tyle kont pełnych b+3, że jeszcze przez następne 2 lata będziesz mógł pisać, że tworzenie bless'ów wciąż działa...)

po zniknięciu tego gnoja z devias, serwer nie odpowiada już tym samym pakietem C3, którego odkodowanie pozwalało na podesłanie kolejnego ze spreparowaną "zawartością plecaka", a zaraz po nim pakietów C1 0C F3 ... ... "wklejających" kamienie

rozdawanie bless'ów jest raczej mało wiarygodne...

...jeśli chciałbyś coś tutaj udowodnić, to proszę, napisz jedynie odpowieni pakiet PRZED oraz PO, który działał wcześniej

niczym nie ryzykujesz, pisząc pojedyńczy pakiet

Koles.. Mi tam nie zalezy czy Ty Mi uwierzysz I czy Reszta mi uwierzy :) Nie musze dla nikogo udowodaniac . Kto mnie zna to wie do czego jestem zdolny w tej grze :) Nie jestem Hack userem. Pisze wlasne oprogramowanie. Nie uzywam C3 ojki ktora ma zapamietana wartosc wczesniejszą. Jak juz napisalem to jest procedura. Nie tylko samo wysylanie pakietow. W tym czasie musisz cos robic.

Btw. Zal mi Ciebie :)

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano
dobry tekst ! wymiata :)

Chlopaki z tego co ja tu widze wynika ze global nie powiniej juz istniec o.O

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano
dexjuko moze zrobisz znow jakis evencik ?;p

Nie dzisiaj raczej nie.. Moze jutro :)

Programing Info:

Opublikowano

"Nie uzywam C3 ojki ktora ma zapamietana wartosc wczesniejszą"

chyba źle mnie zrozumiałeś, czy ja mówiłem coś o podsyłaniu tego samego pakietu?

tak samo, jak to, że w ogóle nie miałem na myśli CM

nigdy nie miałem, ani nie używałem CM'a itp, a to, że kopiowałeś/kopiujesz nadal, jest równoznaczne z tym, że musisz mieć coś "napisanego", nie jesteś żadnym wyjątkiem

ja tylko grzecznie pytałem o algorytm/przesunięcie

co do Twojego komentowania:

robisz tylko ludziom wodę z mózgu, bawi Cię, że kilkunastu/kilkudziesięciu ludzi stąd traci czas na wysyłanie przez CM'a, a Ty masz z tego niezły ubaw i przy okazji robisz z siebie wielkiego kozaka

człowieku: zwroty w stylu "w tym czasie musisz cos robic, jesteście blisko, tu tam, gdzieś, ja wiem, a wy nie wiecie i wiem też, że nigdy się nie dowiecie"

cóż, mam na myśli tylko, że Twój sposób wypowiadania się jest dosyć dziecinny i jesteś aż nadto zainteresowany tym, żeby wszyscy wiedzieli, że "Ty to wiesz"

jeśli nie chcesz tutaj opisać swojej "procedury", to nie pisz nic na ten temat, bo Twoje wskazówki, są co najmniej lakoniczne i nikomu w tym wątku w niczym nie pomogą

mam nadzieję, że za 1k PLN'ów nie dostanę skryptu w AI

"Programing" Info:

[][][][][][][][][][] - 15% Delphi

dłubanie skrypcików w AutoIt nazywamy programowaniem?

Opublikowano
"Nie uzywam C3 ojki ktora ma zapamietana wartosc wczesniejszą"

chyba źle mnie zrozumiałeś, czy ja mówiłem coś o podsyłaniu tego samego pakietu?

tak samo, jak to, że w ogóle nie miałem na myśli CM

nigdy nie miałem, ani nie używałem CM'a itp, a to, że kopiowałeś/kopiujesz nadal, jest równoznaczne z tym, że musisz mieć coś "napisanego", nie jesteś żadnym wyjątkiem

ja tylko grzecznie pytałem o algorytm/przesunięcie

co do Twojego komentowania:

robisz tylko ludziom wodę z mózgu, bawi Cię, że kilkunastu/kilkudziesięciu ludzi stąd traci czas na wysyłanie przez CM'a, a Ty masz z tego niezły ubaw i przy okazji robisz z siebie wielkiego kozaka

człowieku: zwroty w stylu "w tym czasie musisz cos robic, jesteście blisko, tu tam, gdzieś, ja wiem, a wy nie wiecie i wiem też, że nigdy się nie dowiecie"

cóż, mam na myśli tylko, że Twój sposób wypowiadania się jest dosyć dziecinny i jesteś aż nadto zainteresowany tym, żeby wszyscy wiedzieli, że "Ty to wiesz"

jeśli nie chcesz tutaj opisać swojej "procedury", to nie pisz nic na ten temat, bo Twoje wskazówki, są co najmniej lakoniczne i nikomu w tym wątku w niczym nie pomogą

And? :)

Podnieciles sie? Skonczyles? Gowno wiesz a udajesz mądrego :)

Dalem wiecej wsazowek niz Ty :) Wiec Shut UP :)

Pozdrawiam

Programing Info:

Opublikowano

Liczba wyswietlen tematu zaraz przekroczy wyswietlenia regulaminu i nie wpadlismy w ten czas na zaden punkt zaczepienia.

Ja mysle ze jedyna wiarygodna metoda w tym momecie to przekazanie dexowi jakiegos pustego konta ktorego nie zna aby tam nakopiowal kamyki oraz pilnowanie tej postaci czy aby napewno nie przeklada kamykow z innej postaci :P Ta metoda rozwieje wszystkie watpliwosci o ile sie na to zgodzi bo nie musi :)

Opublikowano

Jak ktoś potrafi tego użyć i pokombinować to poniżej algorytm (post ma niespełna 2 lata)...

więcej na podobne tematy znajdziecie tu:

To jest ukryta treść, proszę

GL

//code

unsigned char T1;//temp

unsigned char package[];//uncrypt

unsigned char crypt[];//crypt

unsigned char key[]={

0xe7,0x6D,0x3a,0x89,

0xbc,0xb2,0x9f,0x73,

0x23,0xa8,0xfe,0xb6,

0x49,0x5d,0x39,0x5d,

0x8a,0xcb,0x63,0x8d,

0xea,0x7d,0x2b,0x5f,

0xc3,0xb1,0xe9,0x83,

0x29,0x51,0xe8,0x56};

int a;

for(int b=0;b<=2;b++)crypt=package; // copy first 3 bits

int a=4;

int size; // size of package

for(int i=0;i<=size;i++,a++)

{

if (a == 32)a=0;

T1=crypt[i+2]^key[a];

package[i+3]=crypt[i+3]^T1;

};

all credits to this goes to MiKiOnE (mikione at o2.pl).

Opublikowano

Moze sie tu niewypowiadam, no ale tez prubuje co mi tylko doglowy przychodzi. Dex mam pytanie czy te blesy aby na pewno sie robi w pralce ??.

Mowisz ze sie robi pare zeczy naraz i niejest to jeden pakiet. Kiedys widzialem filmik gosciu przenosil sie do atlansu najezdzal kursorem na itm,przenoil go i tam z kad go wziol pojawial sie identyczny. Za kazdym razem jak robil nastepny to najezdzal kursorem na wszystkie wczesniejsze zdupowane. Jakos tak to wygladalo. Podalbys moze pierwszy pakiet a my bedziemy sie dalej glowic ;p

Co do evenentu to podpisuje sie pod tym zeby teraz byl na Mid.

Opublikowano

Nie podam pakietu. A co do konta + zrobienie na nim jaweli... Pomysle nad tym...Ale raczej tak. :)

Programing Info:

Opublikowano

Jak by co to ja 2 konto moge udostepnic tylko napisz co Ci bedzie potrzeba. Oczywiscie blesy puzniej rozdam, ale pozwolicie ze pare sobie zostawie ;p

EDIT: przez te evnty zeby puzniej rollbacka nastepnego niebylo ;p bo ceny pojda do gory ;p

Opublikowano

Proponuje poprostu aby ktos zrobil eventy za te blessy.

Jest tez inny sposob, skladamy sie w 10 osob po kilka stow i kupujemy metode ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...