Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupe blessow za pomoca menu lahapa

Ishias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rownie dobrze mozna zmienic koncowke i ustawic gdzie sie chce to juz pisalem na pierwszej stronie postu, wystarczylo przeczytac ze zrozumieniem

Wracajac do glownego watku, temat odczytano prawie 3000 razy, przewinelo sie tu z 500 userow, a inicjatywe wykazuje tylko kilka osob. Czy nikt nie ma pomyslow ? Podsuwajcie byle co bedziemy testowac kazda wersje.

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Koles :)

Nie wiem czy ty chcesz zebysmy [mowie w imieniu reszty] zazdroscili :)

Ale wiem ze jestes klamcą :)

Nie jest to 'ONE PACKET' :)

Wiec skoncz swoją gadke i marzeniem ze dupujesz sobie :)

kto mnie zna od pewnego czasu to wie co wyczynam teraz :)

Pozdrawiam reszte probojacych i zycze powodzenia :)

przeanalizowaliscie juz to? napisalbym cos ale niewiem czy by sobie tego zyczyl ;)

2006-2010

Opublikowano

Tak wiem ze to nie jest jeden pakiet bo bylo by to nie mozliwe. I napewno nie tyle co mowil mi dex.

Wiec teoretycznie potrzebujemy 96mln poniewaz w inv sa 64 pola i teoretycznie wkraczaja do akcji pakiety lahapa poniewaz to one inkasuja tyle kasy za mixa, a nie cm. Czy potrzeba B+3 czy +1 to juz nie jest regula na bank, zapewne ma gotowe pakiety pod B+3. Jeden z pakietow odpowiedzialnych za to musi byc na laczenie blessow bo watpie ze rozlaczanie na cos sie przyda chyba ze rozlaczajac sie tworza juz paczki +3 ale to watpliwe.

Opublikowano
Ooooo......a ja wpadlem na pomysl, ze moze przy otwartej pralce sprobowac wywolac okno lahapa ?

Nic nie daje probowalem

Opublikowano
Cool

screen060718120003yf6.jpg

Fajne ale nie myslcie ze mi sie udalo (po relogu znikaja)

Powiedz jak to zrobilers i byc moze mi sie uda zrobic tak zeby nie znikli po relogu, jeszli sie uda to z toba sie podziele na bank.

Opublikowano
Cool

screen060718120003yf6.jpg

Fajne ale nie myslcie ze mi sie udalo (po relogu znikaja)

jednak sie mylilem :) to nie foto montaz:P

juz wiem jak to zrobic :P teraz tzeba pakiety przekierowac na serwer :) aby sie zapisaly :D

Opublikowano

A wiesz jak to zrobic ? :>

Nie mam juz gotowych pakietow na to bo wylaczylem cm'a ale wystarczy zgrywac sobie pakiety podczas laczenia i rozlaczania i wysylac je (tak w skrocie mowiac) na start wychodzi jedna kopia b+3 ale nawet ona znika wiec lipa

Opublikowano

tak wiem :D

mam tez bezposredni pakiet na mixa B+3, bez wlaczania okna mixa :P wlasnie przedchwilka go wynalazlem :P ale to nic waznego bo walsnie mozna to zrobic tak jak piszesz, z tym ze z samym klientem :/ zadna sztuka :P sztuka jest zapisac to na serwie :/

probowalem tez po wyslaniu tego pakietu do klienta rozpakowac go ale mix go nie widzi :/ czyli tak tez nie da rady :(

Opublikowano

:) Ladnie kombinujecie :)

Przedstawie pare podstawowych spraw :)

Ja nie robie za jednym zamachem cale inventory jaweli :)

To nie jest jeden pakiet. Jest ich pare :) W Tym C3ojki ktore sie wysyla:)

Nie da sie tego wykonac z poziomu Packet Editora.

Potrzebna jest do tego procedura. Ktora wykonuje pare czynosci naraz :)

Pozdrawiam :)

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

Chyba najwazniejszy wniosek jest taki że za pomocą CM'a nie da sie tego zrobic :)

Ja zrobilem kopie B+3 (stara metoda warpa podczas "trzymania" itemu ) ale wyslany pakiet nie wykrywa blessa...

Opublikowano

A może jeśli potrzeba b+3 i 99mln jak ktos juz wpsominal.To trzeba pobawic sie z shopem?

Moze to cos w stylu dawnego dupe zen + dochodzi pakiet jakis na lahapa albo inny.

Takie sa moje domysly.

Opublikowano

Da sie przez CM tylko trzeba zrobic najpierw cos w grze (cos typu daj trade wcisnij esc wyslij pakiet, anuluj trade itp.)

A może jeśli potrzeba b+3 i 99mln jak ktos juz wpsominal.To trzeba pobawic sie z shopem?

W/g dexa to robi jedna osoba wiec store na nic sie tu zda, zreszta rownie dobrze mozna bylo by ustawic cene 10mln, kiedys bawilem sie shopem i jedyne co wyszlo to bug na zeny.

Gdyby webzen dalej mial swoja stara strone www zamiast tej k2 to mysle ze dex byl by zainteresowany wymiana kilku injectow na nia w zamian za dupe xD

Opublikowano

OK! Zrobie maly evencik! Zapraszam wszyskich z forum do Bar Lorencia! Helheim Server 3!!

Again!

Helheim Server 3! Bar Lorencia!

Nagrody!

Blessy :)

EDIT:

Helheim 2!

Programing Info:

Opublikowano
Da sie przez CM tylko trzeba zrobic najpierw cos w grze (cos typu daj trade wcisnij esc wyslij pakiet, anuluj trade itp.)

W/g dexa to robi jedna osoba wiec store na nic sie tu zda, zreszta rownie dobrze mozna bylo by ustawic cene 10mln, kiedys bawilem sie shopem i jedyne co wyszlo to bug na zeny.

Gdyby webzen dalej mial swoja stara strone www zamiast tej k2 to mysle ze dex byl by zainteresowany wymiana kilku injectow na nia w zamian za dupe xD

Ja znam sql injection ^^^ Powiedz ze masz myki jeszcze na Skyteamu stronki to moze sie zamienie ;p

Programing Info:

Opublikowano

Nie Dlugo Znowu cos bedzie :) Pozdrawiam :)

Programing Info:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...