Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupe blessow za pomoca menu lahapa

Ishias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

C3 18 4E 9F 7F 80 5A 68 A0 5E 42 30 05 45 44 27 7B 93 29 E0 2C 14 83 BC C1 05 BC 00 01 C1 0C F3 14 0C 1E 10 02 00 00 C0 00

ten pakiet robi te shadow blesy ale wychodzi mi tylko 1 i nie mogę go przesunąć

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlatego trzeba szastac gruba kasa na ktora nie stac dzieci neo, min. 500zl od osoby np. i zawezenie kregu osob go posiadajacych do 5 :) Wiadomo im wiecej zaplacisz tym bardziej bedziesz sie bal aby nikt nie zrobil bad move bo inaczej k2 blokuje i kasa bye bye :)

cmsposób no wlasnie nie mozna nic zrobic z jednym a co dopiero z calym inv :)

Opublikowano

widzicie kazdy by chcial ten pakiet nawet ja ale tak naprawde jak on by go podal to global idzie do piachu :PP co bedziecie pozniej robic gdy juz nie bedzie gmo? xDD ale z eventami pomysl jest zajefajny ^^ polacy powinni se pomagac nie? ^^

Opublikowano

z tematu "lahapa" na dupe B zeszlismy na calkiem inny temat. . . niewiedzieliscie jak sie dupuje i sie nie dowiecie.. taka prawda i nikt tego nie zmieni pff...

Opublikowano

To ze nie powie to kazdy wie bo sam bym tez nie powiedzial - wiesz czym to grozi :) Jesli juz to naprawde zaufanym osoba (kilka znalazlo by sie na tym forum) lub na sprzedaz za taka kase aby odechcialo sie kazdemu publikacji tego. Ale skoro ktos to wymyslil to i kiedys ktos rowniez wymysli, po to walczymy :)

Opublikowano

No dex juz 2 klocki masz pod nosem :)

Ten filmik nic ciekawego nie pokazuje tez moge tak nabijac lvle, a po switchu wszystko zniknie :)

Opublikowano
dexiu, masz trzy k PLN'ów - ja dorzucam trzeciego... teraz Ty będziesz miał się czym podniecić

mam nadzieję, że za 1k PLN'ów nie dostanę skryptu w AI

"Programing" Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 15% Delphi

dłubanie skrypcików w AutoIt nazywamy programowaniem?

Opublikowano

Dex chcesz 3k zl :rolleyes: ? Myslalem ze sobie jaja robisz a tu na serio^^ Przyznam ze mnie tez bardzo zalezy na tym kopiowaniu blessow/souli i to nie dla sprzedazy na allegro bo nie o to tu chodzi ;) Chodzi tu bardziej o nieograniczone zrodlo dochodow na servie a co za tym idzie-wow itemy.

Pytaliscie Dex'a czy on napewno chce sprzedac ta "metode"?

Jezeli tak to pisze sie na to ;)

ps.dex po chuj masz komus cos udowadniac i to jeszcze w stylu-"daj blessy to uwierze". ;) tym sposobem moglbys udowadniac w nieskonczonosc...

ps2.uwazaj komu to (moze) sprzedaz.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano
a co za tym idzie-wow itemy

dobrze to ujeles i o to chodzi! :)

Z tego co pisal w grze, tu i na gg jedyna metoda na pozyskanie tego to 3 kafle, zobaczymy i ostatecznie potwierdzimy wiarygodnosc :)

Opublikowano

Nie bede robil konkurencji na alegro bo nie potrzebuje tego, mam dobra prace i nie potrzebuje tych groszy z sprzedazy na allegro. Jeszcze mnie ciekawi jak bedzie sie odbywac sprzedaz sposobu, bo jakos niebezpiecznie jest odsylac pieniadze nie majac gwarancji ze dostane metode na dupe.

Opublikowano

Kto nie ma pracy ten nie kupi bo za drogo, mam nadzieje ze w ten sposob ustrzezemy sie przed niepowolanymi mlodymi osobami.

Czekajmy teraz co powie dex ja sie moge zajac cala transakcja nawet poprzez allegro ale to ustalimy juz prywatnie.

Opublikowano
dApoTB piszesz się na to, tj rozumiem, że nie będzie mnie to kosztowało 1k, a tylko 500zł...

"Programing" Info:

Opublikowano
dApoTB piszesz się na to, tj rozumiem, że nie będzie mnie to kosztowało 1k, a tylko 500zł...

A chciales zaplacic 1k ;)?

Moge wydac to 500zl ale musze miec pewnosc za co dokladnie place.Wiem ze dex moze kopiowac ale jest sporo spraw do obgadania,przeciez ten "sposob-(nie mam juz tego jak nazwac^^)" to nie jest 1 pakiet i cya.Zreszta sam sprzedajacy(?) sie nie wypowiedzial wiec o czym tu gadac?

Cos mi sie wydaje ze Ziomal lub kokosz dadza nam warny ;) za spawn+offtop

pzdro

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

miała być burza mózgów, a kończy się na sześciu łosiach (sry dla pozostałej piątki) qpujących "sposób"

mnie interesuje przede wszystkim sposób, w jaki on to zrobił i jak dostanę skrypcik w AutoIT, gdzie nie trzeba się nawet męczyc na dekodowanie pakietu, to j**** ze śmiechu (tylko nie wiem z kogo, chyba z samego siebie)

na to jestem w stanie wydać te ~Ł140

i tak, jak napisał dApoTB, ja również - zanim przeleje pieniądzę - chciałbym znać przynajmniej formę, czegoś, co dostanę w zamian

"Programing" Info:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...