Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupe blessow za pomoca menu lahapa

Ishias

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
miała być burza mózgów, a kończy się na sześciu łosiach (sry dla pozostałej piątki) qpujących "sposób"

mnie interesuje przede wszystkim sposób, w jaki on to zrobił i jak dostanę skrypcik w AutoIT, gdzie nie trzeba się nawet męczyc na dekodowanie pakietu, to j**** ze śmiechu (tylko nie wiem z kogo, chyba z samego siebie)

na to jestem w stanie wydać te ~Ł140

i tak, jak napisał dApoTB, ja również - zanim przeleje pieniądzę - chciałbym znać przynajmniej formę, czegoś, co dostanę w zamian

Nie w AutoIt to nie jest :)) ^_^

Jest encodowanie c3ojek ;p ^_^

Hmm Mowisz o funtach.. skad jestes? ^^

Troche mi nie pasuje zeby sprzedac za 3k PLN sposob i to az dla 6 osob... Wiec to odpada chlopacy :)

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ze sprzedażą na GG/PM. Jeśli zobaczę dalej propozycję kupna/sprzedaży w tym topie=ban na 24h.

Topic miał służyć do "kombinowania", a nie do zbierania łapówki. ;)

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

panowie te shadow blessy wam nic nie dadza po stronie serwera jest zabezp. wiec nie zrobicie blessow z niczego jednym pakietem do tego zaszyfrowana c3jką naszym zadaniem jest jakos oszukac serwer ze mamy blessy do mixa albo nie wiem kurcze trzeba kminic

GG: 4534539

Opublikowano

dex to ze sie przyznalismy ze kupujemy w 5 osob to tylko nasza dobra wola i uczciwosc, rownie dobrze ktos w 30 osob mogl sie ugadac na privie po 100zl kazdy, a ty bys nawet nie wiedzial ze sprzedajesz metode dla 30 osob. Wiec zapomnij ze znajdzie sie jedyna jedyna osoba ktora to kupi, a ty nie bedziesz o tym wiedzial ze sprzedales metode dla 30 osob, ktora zostanie pozniej dodatkowo odsprzedana z profitami :)

Juz wczoraj na privie padlo stwierdzenie ze nie sprzeda bo nie zna sposobu, a palnal sobie 3k pln bo myslal ze nikt az tyle mu nie da :)

Opublikowano
dex to ze sie przyznalismy ze kupujemy w 5 osob to tylko nasza dobra wola i uczciwosc, rownie dobrze ktos w 30 osob mogl sie ugadac na privie po 100zl kazdy, a ty bys nawet nie wiedzial ze sprzedajesz metode dla 30 osob. Wiec zapomnij ze znajdzie sie jedyna jedyna osoba ktora to kupi, a ty nie bedziesz o tym wiedzial ze sprzedales metode dla 30 osob, ktora zostanie pozniej dodatkowo odsprzedana z profitami :)

Juz wczoraj na privie padlo stwierdzenie ze nie sprzeda bo nie zna sposobu, a palnal sobie 3k pln bo myslal ze nikt az tyle mu nie da :)

Poprostu cena 3k PLN nie zadowala mnie tym bardziej ze to jest sklada i dupe method bedzie dla paru osob :)

Jestem zawziety i pare slow tego nie zmieni.. Kto chce to moze nie wierzyc ze dupe method nie istnieje. Kto zna mnie z reala to wie ze nie jestem zadnym oszustem. Pozdrawiam

Programing Info:

Opublikowano

potwierdzam słowa dexa znam go długooo[mordrag z ej strony;p] i dobrzeeeeee wiem co ten ziomek potrafi hihihi nie jeden priv nie jeden dupe ... ;] pzdr i powodzenia w szukaniu sposobu ;]

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Ceł główny topicu nadal schodzi na drugi plan! Jeśli chcecie gadać o sprzedaży sposobu na dupe to piszcie z tym na GG/PW! Ostrzegam ostatni raz, bo posypią się bany!

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Ceł główny topicu nadal schodzi na drugi plan! Jeśli chcecie gadać o sprzedaży sposobu na dupe to piszcie z tym na GG/PW! Ostrzegam ostatni raz, bo posypią się bany!

popieram...

Opublikowano

moze skupmy sie na starych metodach dupe i probujmy szukac dziury w calym , do tego ktos kto dobrze zna c++ moge zapodac mu algorytmem do encode c3 i wtedy bysmy mogli dzialac panowie ;] zrobmy jedna ekipe ktora chce cos zrobic zgadajmy sie na gg i napierdalajmy aby znalezc metode, musimy wysylac pakiety nie z poziomu packet editora ale z... hmm... trzeba dzialac panowie

GG: 4534539

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

A z czego ? z wyszukiwarki internetowej ? Niema roznicy czym wysylac packet a jeszli wysylasz pakiet innym programem to to jest tez edytor pakietow, najwazniejsze zeby wlasciwy pakiet dotarl do serwera a nie z czego sie wysyla

Opublikowano

A z czego ? z wyszukiwarki internetowej ? Niema roznicy czym wysylac packet a jeszli wysylasz pakiet innym programem to to jest tez edytor pakietow, najwazniejsze zeby wlasciwy pakiet dotarl do serwera a nie z czego sie wysyla

Tylko zapomniales o jedej rzeczy. Nie wysle w tym samym czasie np 2 pakietow. C1 i C3 :)

Programing Info:

Opublikowano
Tylko zapomniales o jedej rzeczy. Nie wysle w tym samym czasie np 2 pakietow. C1 i C3

ehh...

Nie no wybacz ale chcesz mi wcisnąć kit że jesteś w stanie równocześnie wysłać 2 różne pakiety xD

Co najwyżej wysyłasz je w krótkim odstępie w odpowiedniej kolejności ale nie jednocześnie

bo wtedy byś wysyłał jeden pakiet a nie 2 różne xD

Pozdr.

You can stop Me But You can't stop them All

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

autoitscripterblueuserbtw2.png

cmduser1dp0dw4.gif

Opublikowano
ehh...

Nie no wybacz ale chcesz mi wcisnąć kit że jesteś w stanie równocześnie wysłać 2 różne pakiety xD

Co najwyżej wysyłasz je w krótkim odstępie w odpowiedniej kolejności ale nie jednocześnie

bo wtedy byś wysyłał jeden pakiet a nie 2 różne xD

Pozdr.

Nie zrozumiales mnie :)

Mowie o tym ze z poziomu editora nie wyslesz C1 i C3 nawet w odstepie 0.1sec :)

Jezeli posiadasz wlasne proxy to dasz rade cos takiego zrobic :))

Programing Info:

Opublikowano
Nie zrozumiales mnie smile.gif

Mowie o tym ze z poziomu editora nie wyslesz C1 i C3 nawet w odstepie 0.1sec smile.gif

Jezeli posiadasz wlasne proxy to dasz rade cos takiego zrobic smile.gif)

No niestety nie zrozumiałem.

C3 mówisz hmm... to co może mam za symulować iż podnoszę albo wyciągam z czegoś kamyczki?

Tylko co by tu zrobić prędzej...

Pozdr.

You can stop Me But You can't stop them All

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

autoitscripterblueuserbtw2.png

cmduser1dp0dw4.gif

Opublikowano
No niestety nie zrozumiałem.

C3 mówisz hmm... to co może mam za symulować iż podnoszę albo wyciągam z czegoś kamyczki?

Tylko co by tu zrobić prędzej...

Pozdr.

A czemu zasymulowac? Jak ktos ma Wlasne Proxy + Obsluge c3 to moze normalnie je slasc.. :)

Nie mowie ze trzeba podniesc, wyciagnac kamyczki :)) Bo c3ojki do tego tylko nie sa :)

Programing Info:

Opublikowano
A czemu zasymulowac? Jak ktos ma Wlasne Proxy + Obsluge c3 to moze normalnie je slasc.. :)

Nie mowie ze trzeba podniesc, wyciagnac kamyczki :)) Bo c3ojki do tego tylko nie sa :)

to tylko znaczy ze mozemy sobie pomarzyć o "robieniu" paczek :)

Druga sprawa to kupowanie tego sposobu... uważam to za niezły kretynizm. Weźcie sobie tą kasę i idźcie się zdrowo urżnąć - to propozycja dla pełnoletnich :P

Popatrzcie sobie na servery.... z robieniem blesó czy bez ta gra długo nie pociągnie. Dlaczego? Ma dziur co ser szwajcarski i nic tego nie zmieni, napewno nie K2. Osobiście jak bym miał wiedzę dex'a to spróbowałbym rozpracować pralkę z ZAMKU :P To byłby dopiero fun...

Dex skoro potrafisz dekodować C3ojki to pewnie da się kopiować itemy przez pralkę? Wysyłasz pakiet np. na xGD armor+9+16+L+opt, że wkładasz go do pralki, serv sprawdza oczywiście czy go masz w invent, a Ty odsyłasz spreparowaną C3ojke że "jasne że mam!". Jak już pokazuje się w pralce wystarczy go tylko przeprać. Jeżeli w pralce ten sposób by nie zadziałał można spróbować w Aidzie :)

Popraw jeżeli się mylę w moim myśleniu...

Opublikowano
to tylko znaczy ze mozemy sobie pomarzyć o "robieniu" paczek :)

Druga sprawa to kupowanie tego sposobu... uważam to za niezły kretynizm. Weźcie sobie tą kasę i idźcie się zdrowo urżnąć - to propozycja dla pełnoletnich :P

Popatrzcie sobie na servery.... z robieniem blesó czy bez ta gra długo nie pociągnie. Dlaczego? Ma dziur co ser szwajcarski i nic tego nie zmieni, napewno nie K2. Osobiście jak bym miał wiedzę dex'a to spróbowałbym rozpracować pralkę z ZAMKU :P To byłby dopiero fun...

Dex skoro potrafisz dekodować C3ojki to pewnie da się kopiować itemy przez pralkę? Wysyłasz pakiet np. na xGD armor+9+16+L+opt, że wkładasz go do pralki, serv sprawdza oczywiście czy go masz w invent, a Ty odsyłasz spreparowaną C3ojke że "jasne że mam!". Jak już pokazuje się w pralce wystarczy go tylko przeprać. Jeżeli w pralce ten sposób by nie zadziałał można spróbować w Aidzie :)

Popraw jeżeli się mylę w moim myśleniu...

Wiec tak.. :)

To Server sprawdza czy masz taki item. Poprostu nie masz mozliwosci odeslania wiadomosci w ktorej bedzie 'jasne ze mam!' :)

Bo robiąc item shadow robisz go po stronie clienta :)

Wiec to odpada :) A wyslanie pakietow c3 z wlozeniem itemow do pralki tez odpada... W tym pakiecie jest SLot itemow ktorego wrzucasz.. Wiec musisz go miec naprawde.

Pozdrawiam

Programing Info:

Opublikowano

Nawet jak masz proxy i wyszlesz jednociesnie 2 pakiety to kto powiedzial ze one jednociesnie dojda do serwera ?

Jeszli moznabyloby wyslac 2 pakety jednociesnie to juz dawno ludzie kopiowaliby itemy wchodzac na jeden account z roznych PC jednoczasowo ale Webzen zmienila czas i zrobila go tak malym ze juz sie nieda w tym malym okresie jednociesnie wyslac 2 pakiety.

Nie za bardzo wiarygodne to co mowisz.

Opublikowano
Ktoś cos kiedys wspominal czy za pomoca Chaos Machine mozna robic itemy z Lord Mixa owszem można Screna macie

screen060915150001od7.jpg

Każda lierka i cyfra odpwiada ze opcje exe durbality itd:

C1 0B 86 01 01(Zmiana Itemow All) D4(Podbijanie itemu+Luck)) 01(Durbality) 77(Opcje Exe) E0(AN Ramka) BG(NULL) 20(Opcje JOH) Bawcie sie hehe

Btw :)

Dodaj ze do clienta to wysylasz :)

Programing Info:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...