Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naprawa spoilerów i pisania postów na MPC

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy znajdę czas, to stopniowo będę uzupełniał poradnik o pozostałe przeglądarki.

Google Chrome

Włączamy ustawienia

uwy5.png

Następnie wybieramy "Pokaż ustawienia zaawansowane..."

kzsh.png

Potem "Ustawienia treści..." i w następnym oknie "Wszystkie pliki cookie i dane witryn"

xsch.png

W polu tekstowym po prawej stronie wpisujemy mpcforum.pl i wciskamy www.mpcforum.pl

xsch.png

Na koniec wybieramy "__adtaily_loc_city" i wciskamy usuń.

9zhq.png

Mozilla Firefox

Najpierw przechodzimy do opcji

1380750048-U667741.png

Następnie do zakładki "Prywatność" i wybieramy "usunąć pojedyncze ciasteczka"

xr0v.png

W polu wyszukiwarki wpisujemy "mpcforum.pl", potem szukamy ciasteczka "__adtaily_loc_city" i wciskamy "Usuń ciasteczko"

a54r.png

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

móglbys dac na mozille sposob?

Wejdź w:

1.Narzędzia

2.Opcje

3.Prywatność

4.Program Firefox: będzie używał ustawień użytkownika

5.Wyświetl ciasteczka

6. W szukaj wpisujesz "adtaily_loc_city" , witryna mpcforum.pl

7.Zaznaczasz to ,a następnie klikasz usuń ciasteczko

8. Odświeżasz stronę

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nie żebym się czepiał, ale chyba oczywistym jest iż jeżeli coś nie działa na stronie to kasuje się ciasteczka ^^

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie żebym się czepiał, ale chyba oczywistym jest iż jeżeli coś nie działa na stronie to kasuje się ciasteczka ^^

Nie xD
Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze, jeśli administracja usunęłaby połowę tych wszystkich reklam to forum w ogóle nie miałoby takich problemów, ale wszystko nastawione na biznes, a potem się dziwić - to nie działa, tamto nie działa, strony się wolno wczytują.

wyjebmy wszystkie reklamy - dziwmy się że forum pada :)
reklamy - hajs na forum. czego nie rozumiesz?

Widać że nie masz zielonego pojęcia na temat zarabiania na takich stronach, ale cóż i tak pewnie masz włączonego adblocka. Zdaję sobie sprawę jaki jest koszt utrzymania tego wszystkiego, ale też wiem że otrzymywany profit z tych reklam jest wyższy niż wymagany. Ktoś tu odkłada na swoją emeryturę.

Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze, jeśli administracja usunęłaby połowę tych wszystkich reklam to forum w ogóle nie miałoby takich problemów, ale wszystko nastawione na biznes, a potem się dziwić - to nie działa, tamto nie działa, strony się wolno wczytują.

Opublikowano

Tego, że przez 2 miesiące nikt z administracji nie potrafi znaleść sposobu na zachowanie reklam przy nieblokowaniu cookies.

Opublikowano

Tego, że przez 2 miesiące nikt z administracji nie potrafi znaleść sposobu na zachowanie reklam przy nieblokowaniu cookies.

Inaczej, wiedzą ale jak widać nikomu nie chce sie tego i innych rzeczy robić.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Inaczej, wiedzą ale jak widać nikomu nie chce sie tego i innych rzeczy robić.

To jeżeli wy tak podchodzicie do sprawy to nie ma się co dziwić, że nikt was nie trawi. (czyt. moderatorów)

ps. dziękuję, zadziałało w końcu!

Opublikowano

To jeżeli wy tak podchodzicie do sprawy to nie ma się co dziwić, że nikt was nie trawi. (czyt. moderatorów)

ps. dziękuję, zadziałało w końcu!

A co antix ma tu do zrobienia? Nie on jest technikiem, a technik zna już nawet przyczynę problemu i go nie naprawi. Bo po co?

Opublikowano

Ja miałem zawsze wszystko ok, ale jak bym wywalił wszystkie ciasteczka, a nie to pojedyncze to problem by nie zniknął? Pytam tak z ciekawości, bo bardzo ciekawy sposób.

Opublikowano

Ja miałem zawsze wszystko ok, ale jak bym wywalił wszystkie ciasteczka, a nie to pojedyncze to problem by nie zniknął? Pytam tak z ciekawości, bo bardzo ciekawy sposób.

Zniknąłby, ale pojawił się na nowo po jakimś czasie.
Opublikowano

no wreszcie kurfa mi działają te spoilery i czat... dzięki. Tylko dalej mi napisz nie działa. Muszę dawać więcej opcji i dopiero napisz...

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Mam ten problem na telefonie(op

era mini) co robić? :f

Pozostaje się przeprowadzić ;_;

no wreszcie kurfa mi działają te spoilery i czat... dzięki. Tylko dalej mi napisz nie działa. Muszę dawać więcej opcji i dopiero napisz...

A to nie mam pojęcia czemu.
Opublikowano

Hmm zrobiłem podobnie lecz w regedicie wpisałem mpcforum i usunąłem wszystko co się wyświetliło :)

P.S:Dla tych komu to nie działa, zróbcie tak jak napisałem , może pomoże :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...