Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skript] [DL] [iTnT] - Wyłącz TnT kiedy chcesz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

iTnT

Nazwa skryptu: iTnT

Opis: Skrypt pozwala na wyłączenie oraz włączenie TnT w każdej chwili

Autor: <TheBest>

Komendy: /tnt wlacz/on - Włącza TnT | /tnt wylacz/off - Wyłącza TnT

Uprawnienia: itnt.on - Komenda /tnt wlacz/on | itnt.off - Komenda tnt wylacz/off

Kod skryptu:

To jest ukryta treść, proszę

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Po co piszecie takie proste skrypty...

Jeśli chcecie być doceniani to napiszcie coś "na większą skalę", a nie coś co ma 10-20 linijek.

Nie róbcie ciągle takich samych skryptów. Bądźcie kreatywni!

Opublikowano

@Up

Ehhhh, jeżeli ktoś się uczy to chyba musi pisać najpierw takie proste skrypty...

@Upx2

Było było było... Praktycznie wszystkie skrypty są "dublowane". Między moim, a Twoim nie ma żadnej zbieżności w kodzie...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

I jak zawsze, jebana logika MPC... Zrobiłem to wcześniej i tylko hejtują, ten tu zrobił to później i w chuuuj lajków... Co do shooterowego on nie hejci tylko mówi prawdę, to jest jedna z nie wielu normalnych osób na tym forum... Możecie mnie banować, proszę bardzo, i tak już tu nie wchodzę...

wyyVCZZ.png

Proszę o zdjęcie tych 25%, bardzo się staram. ^^

Opublikowano

@Up

Dla innych początkujących? Tut'y są słabe, może tak się nauczą...

Nie chcę spamować, ale mnie krew zalewa.

Nie znasz choć trochę angielskiego - nie bierz się za pisanie..

Pisanie skryptów nie jest trudne, wystarczy tylko pomyśleć, więc tuty są zbędne.

Ehhh...

Shooterowy proszę bardzo, napisz coś czego nie było na forum, nie w 20-30 linijkach

Ekhem... Napisałem?
Obczaj sobie mój profil to zobaczysz...
Mam w planach skrypt na Spleef, ale to nieistotne w tym temacie.
Opublikowano

@Up

Ja też mam w planach wiele skryptów, ale wolę szkolić Swoje umiejętności... Czepiasz się o spam, bo napisałem jakiś skript? Ile osób na MPC spami jakimiś bezsensownymi pytaniami... Myślę że koniec spamu...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Było już kilka podobnych skryptów, ale ten jest w miarę poprawnie napisany i łatwo można wyłączyć TNT nie stosując żadnych uprawnień itp. :-)

Mam nadzieję tylko, że nie skopiowałeś części kodu od innych autorów.

Opublikowano

Ćwiczyć, możesz ale nie musisz od razu tego publikować. Wtedy unikniesz zbędnego spamu.

Lajka nie dam, bo jest to skrypt do którego jestem negatywnie nastawiony. :)

Opublikowano

Nie chcę spamować, ale mnie krew zalewa.

Nie znasz choć trochę angielskiego - nie bierz się za pisanie..

Pisanie skryptów nie jest trudne, wystarczy tylko pomyśleć, więc tuty są zbędne.

Ekhem... Napisałem?

Obczaj sobie mój profil to zobaczysz...

Mam w planach skrypt na Spleef, ale to nieistotne w tym temacie.

Mnie krew zalewa kiedy widzę że połowa tematów na tym forum to są skrypty. To jest takie banalne że absurdem wydaje mi się rozpowszechnianie tego tutaj (mówie o każdym skrypcie). Ja już przez skrypty przestałem odwiedzać 'Zarządzenie serwerem'. Nie ważne jaki skrypt, i tak to jest za proste aby do tego robić pierdyliadry tematów. Zróbcie se 1 i tyle. I te wytłumaczenia że 'jeszcze się ucze'... To się ucz... Co nam do tego? Najlepszym rozwiązaniem byłoby gdyby jakiś mod się za to wziął, albo dać to do sugestii.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Ehhh...

Shooterowy proszę bardzo, napisz coś czego nie było na forum, nie w 20-30 linijkach

@Up

I co z tego że zrobiłeś to 1.? Wykonanie się liczy...

jak mówisz żeby shooterowy zrobił coś na więcej niż 20-30 linijek to spójrz w jego profil

tu masz szybszy link do jego projektu który potwierdza że shooterowy umie napisać coś co ma więcej niż 20-30 linijek

To jest ukryta treść, proszę

więc nie pisz postów żeby napisał coś lepszego niż ty

@up

mnie też krew zalewa jak widze że większość tematów to skrypty tupu: op na hasło, (właśnie taki jak ten) wyłączanie / włączanie TNT i wiele więcej takich tematów o skryptach.

Większość z tych skryptów to podrobienie drugiego, patrzą na ten orginał i piszą od nowa własny na podstawie tego co jest jako "pierwszy"

@topic

zamiast pisać skrypty może weźcie się za pisanie pluginów a nie tylko to co jest łatwe do zrobienia -.-

Opublikowano

@Up

Widziałem jego skrypty... Zauważ skrypt na chat, takich skryptów na forum jest najwięcej...

Pluginy łatwiejsze? Chyba nie... Nauka trwa kilka miesięcy/lat...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

@up

1. naucz się czytać ze zrozumieniem

2. napisałem żebyś napisał plugin a nie brał się za to co łatwiejsze czyli skrypty bo takie coś to można wiesz nauczyć się w 10 minut wystarczy popatrzeć na parę projektów i już wiadomo o co chodzi

Opublikowano

@Język Java, słyszałeś kiedyś o tym?

Więc najpierw poczytaj coś o tym i potem się wypowiedz... Nie chce pisać pluginów, ponieważ jest a tym za dużo pracy...

1394047278-U990178.png

Opublikowano

np na otherdrops wiem ponieważ dostałem prośbe od graczy

ale to jest prośba a nie celowe zaśmiecanie tego forum to raz, a dwa to jest to w 1 temacie a nie że robie osobne

@down

ja się nie kłócę tylko stwierdzam fakty :P a poza tym jaki jest sens pisania czegoś co już było? prosiłbym o wyjaśnienie bo tego to ja już nie rozumiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...