Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reflinki jak to działa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio zobaczyłem na alledrogo,że lduzie nabijają friends za kasę.Niby nic dziwnego ale zauważyłem czas realizacji do 48h. Czyli w 2 dni np nabiją 150 ref. Zastanawia mnie jak oni to robią czy to już wyższa szkoła czy idzie to jakoś ogarnąć samemu ? Używają jakiś VM i tych programów EPVP czy to działa jakoś inaczej.

96838484.jpg

Bin_ladens_dead.gif

Opublikowano

Właśnie jedna z moich tez też to zakładała. Dobra a podrzuci mi ktoś szybko taki działający zestawik działających (darmowych) botów bo szczerze mówiąc dawno nie bawiłem się w boty. Chodzi o sam program do botowania VM itp sam sobie zmontuje. Oni używają proxy więc jest chyba znikoma szansa bana a jak to wygląda jakbym z jednego Pc trzaskał refy ewentualnie jaki programik zmienia proxy .

Za trud w podesłaniu oczywiście podziękuje.

96838484.jpg

Bin_ladens_dead.gif

Opublikowano

Zastanawiam się jak oni sprzedają na allegro np 100 ref i czas realizacji to 2 dni skoro nabicie 10 lvl trwa na jednym koncie +-12 godzin . I tutaj mam jeszcze jedno pytanie czy jest już jakiś bot do nabijania coś w stylu Strategic RefBot oraz jakie znacie najszybsze sposoby na zdobycie tych rp. Odpowiedzi nagrodzę pozdro.

96838484.jpg

Bin_ladens_dead.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...