Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Best Member!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajne. ^^ Podoba mi się. Lepiej mieć jedną, ale fajną nagrodę niż dwadzieścia takich, które ma każdy. :f

Mam pytanie - kto robił plakietkę? :D Bo taka dziwnie znajoma mi się wydaje. ;x

Opublikowano

Fajne. ^^ Podoba mi się. Lepiej mieć jedną, ale fajną nagrodę niż dwadzieścia takich, które ma każdy. :f

Mam pytanie - kto robił plakietkę? :D Bo taka dziwnie znajoma mi się wydaje. ;x

Nie jestem pewna, ale chyba ja :D czy ona nie miała być w FanArt? Coś z Tobą o tym gadałam ;-)

Nie przesadzajcie. Ranga ładnie się prezentuje i jej zastosowanie to tylko i wyłącznie alternatywa na inne plakietki.

Opublikowano

Posty się bugują od czasu gdy mam tą plakietkę

1380312769-U216092.jpg

True, też mam taki syf, jak tylko napiszę posta

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie jestem pewna, ale chyba ja :D czy ona nie miała być w FanArt? Coś z Tobą o tym gadałam ;-)

Nie przesadzajcie. Ranga ładnie się prezentuje i jej zastosowanie to tylko i wyłącznie alternatywa na inne plakietki.

No właśnie nie pamiętam, bo wiem, że robiliśmy takie w MGT. xD Dlatego pytam czyja to robota, bo nawet nie pamiętam, która była moja. xD

Opublikowano

No właśnie nie pamiętam, bo wiem, że robiliśmy takie w MGT. xD Dlatego pytam czyja to robota, bo nawet nie pamiętam, która była moja. xD

A fakt, Twoja, wybacz ;-) No właśnie gdzieś ją widziałam i coś kojarzyłam, a nie pamiętałam, że takie zlecenie było :P

Warto podziękować Miyo, za taka ładną plakietkę ;-)

Opublikowano

Fajna nagroda szkoda ze ja nigdy żadnej nie bd miał :c

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Fajna nagroda szkoda ze ja nigdy żadnej nie bd miał :c

Dlaczego niby? Udział w konkursie to już połowa sukcesu, dołóż trochę zaangażowania i plakietka jest twoja! ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Bardzo dobra inicjatywa.

System sprecyzowany jak należy, kusząca gwiazdka przed nickiem oraz większa konkurencja w konkursach z plakietkami.

Gratulacje za pomysł. ;)

Opublikowano

No kurde championa mi brakuje :(. Ale ogólnie pomysł bardzo dobry :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Dobra. Jest news, zniknie za max. 2 tygodnie i co potem? Zautomatyzowałbym ten proces przez wysłanie wiadomości (botem?) po spełnieniu wymagań do uzyskania best membera, bądź też dodałbym opcję zamiany przykładowo w ustawieniach profilu.

Można by było dodać przycisk jak na Steamie, po zebraniu 3 plakietek, masz przycisk: Wytwórz MPC Best Member.

I podmienia plakietki, nadaje uprawnienia. Niezły pomysł. ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...