Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ultimate Tribal Wars Bot

MortalShadow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Więc znalazłem bota do Plemiona. Bot jest płatny jednak przez pierwsze 20 dni jest darmowy. Aby bota załączyć należy wejść w Bot severs Zarejestrować śię. I w potwierdz hasło trzeba wpisać hasło. W Sekretna odpowiedz jakby 2 hasło I w Poleconych(Opcjonalne) Wpisać MortalShadow.

Wtedy wpisać na górze swój login i hasło do gry I potem zalogować sie do BOT'a Po czym klikamy start I wtedy możemy już używać bota :)

Link :

To jest ukryta treść, proszę

PS: Prosze wpisać w poleconych mój nick :) : MortalShadow

Opublikowano

Jest to jedyny bot który jest tak zaawansowany oraz działa :)) używałam go ze 2 lata temu już i 200 ataków można było spokojnie wysłać w 1 sec :P ale nie polecam wysyłać tylu ataków w jednej sec gdyż łatwo bana złapać, A tak co mogę powiedzieć hmm jedynie co to polecić .

Pozdro

Opublikowano

No dobra, zadziałał mi ale dopiero jak usunąłem poleconego... wszystko dobrze robiłem tylko cb jako Poleconego ustawić nie mogę...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witajcie mam problem dało by rade żebyście zrobili obejście tej licencji bo mi sie własnie skończyła a nie chce płacić za gre na bocie wiem ze jesteście mistrzami wy takich rzeczach i dlatego was o to proszę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja mam troche inne pytanko. Jak ustawiam sobie co się ma budować po kolei i zaakceptuje i uruchomie bota to nie moge go wyłączać ? Musi przez cały czas chodzić na kompie zminimalizowany by sam budował ?

1377863814-U611928.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  1. Chyba tak , bo jka wyłączyłem kompa to nic się nie robiło ;/

A ja mam troche inne pytanko. Jak ustawiam sobie co się ma budować po kolei i zaakceptuje i uruchomie bota to nie moge go wyłączać ? Musi przez cały czas chodzić na kompie zminimalizowany by sam budował ?

Opublikowano

fajny bot, ale jak już jest płatny to mugł by być obsługiwany przez jakis serwer że by komp nie musial chodzic 24/7

zakaz reflinków CvS

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hmm, ciekawy bocik, ale mógłby mi ktoś pomóc jak wysyłać ataki na wioski barbarzyńskie? Bo jak ustawiam to wysyła 1 atak na najbliższą wioskę a na resztę już nie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...