Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się szybko rozchorować ludziska ?

BALLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój sposob: po kąpieli zaloz tylko spodenki i się prawie nie wycieraj, otwórz okno i wystaw mokrą klate na zimno ^^ mówię ci przeziębienie 90% angina ropna 30% 10% zapalenie płuc :D

Naciągane tę procenty ake… ją dostałem anginy na 2 tygodnie ^^

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Leż w łóżku w kurtce i jak się mocno rozgrzejesz szybko do zimnej wanny, i zjedz lód. Sprawdzone.

Albo wpi***l surowego ziemniaka - pobyt w szpitalu na 40 procent

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

Zrób odruch wymiotny przy mamie, wiesz jak to się robi... wtedy nie pójdziesz do szkoły :P

A tak to mokrym na zimno wyjść.

VNp6c2U.png

Opublikowano

... lepiej naucz się radzić z rzeczywistością a nie będziesz się jak jakiś gimbus truł tylko po to, żeby nie iść do szkoły

Opublikowano

Zjedz proszek do pieczenia, ale będą skutki uboczne takie jak, jak się nie mylę biegunka albo wymioty.

Symulowanie też jest dobrym sposobem, ale trzeba to umieć robić, bo jak ja ostatnio symulawałem to jakimś dziwnym trafem nie udało mi się rozgrzać termometru i miałem opieprz, że udaję, a od początku mi nie wierzyli, że źle się czuję.

Opublikowano

Ja raz zrobiłem tak: Wziąłem ciepłą kąpiel, wyszedłem na balkon i jeszcze przygotowane wcześniej wypicie zimnego picia z lodówki :) Na drugi dzień czułem się chory, miałem katar, ale nie kaszlałem :P

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Jak chcesz się serio rozchorować. To jak masz katar to całą "zawartość" nosa wciagaj do płóc. To wszystko osiągnie i zapalenie oskrzeli. Ja tak 3 tygodnie leżałem zastrzyki i te sprawy.. ale nie warto zapierdalaj do szkoły i się edukuj bo potem będziesz miał problemy i zaległości, znając życie za rok zobacze od tego samego autora temat "jak mam się szybko nauczyć bo nie zdam, ponieważ dużo chorowałem"

Opublikowano

jebać szkołe nic sie tam nie nauczysz, też walcze z systemem nie chodząc oraz uciekajac z ostanich lekcji o/

gdyby szkoła nie była darmowa to podejście byłoby inne. KNP !

Opublikowano

Ludzie do szkoły to ja nie chodzę już hohohooh także tego noo.. ;D

do pracy leniu patentowany <3<3 a nie L4 zarobić trza same nie przyjdzie jak na dorosłego faceta strasznie głupie pytania zadajesz jak się rozchorować o.Oo.Oo.O

Opublikowano

Po co się truć ?

Powiedz do mamy takim zachrypnietym głosem

"Mamusiu chyba mam gorączkę" :)

ona da ci termometr , ty wsadz go do ciepłej wody ( gdzieś tak z 40°C )

tylko nie do wrzątku bo termometr rozkurwi.

i mama nie puści cie z taką gorączka do szkoły.

lub po prostu powiedz że brzuch cię boli ( możesz się zacząć zwijać na podłodze i trzymać za brzuch, będzie bardziej realistycznie ) :D

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

jebać szkołe nic sie tam nie nauczysz, też walcze z systemem nie chodząc oraz uciekajac z ostanich lekcji o/

gdyby szkoła nie była darmowa to podejście byłoby inne. KNP !

Tak, również uważam Janusza Korwina Mikkego za krula, ale ogarnij swoje lewactwo, młody korwinisto.

@topic

przestać być pierdolonym nierobem i ruszyć dupę do sql, ew. poudawaj że cię nakurwia brzuch i chce co się rzygać.mdłości itp.

shoob.png

Opublikowano

ale ziemniak to najlepsze rozwiązanie :D

ew. możesz zjeść grzyby (mamy sezon) o 3 w nocy , rano będzie masakra , nie dasz rady wstać z kibelka

Opublikowano

Tak, również uważam Janusza Korwina Mikkego za krula, ale ogarnij swoje lewactwo, młody korwinisto.

@topic

przestać być pierdolonym nierobem i ruszyć dupę do sql, ew. poudawaj że cię nakurwia brzuch i chce co się rzygać.mdłości itp.

Pozwól mi coś wytłumaczyć. Codziennie chodzę do szkoły i marnuje tam swój czas który mógłbym spędzić na rozwijanie swoich zainteresowań a nie uczenie sie czegoś co mnie nie interesuje. Wszyscy podatnicy muszą na to płacić. Wiesz dlaczego te lekcje są tak nudne i nauczyciele maja Cie w dupie ? Bo ich nie obchodzi to czy pójdziesz do ich szkoły czy nie, oni nie muszą walczyć o pieniądze rodziców - system edukacji tak samo jak wszystko co państwowe i pozbawione zjawiska konkurencje jest chory, panuje w nim zastój. Innowacja, kreatywność, postęp - to wszystko co możemy zobaczyć np w systemach nowej technologii jak smartfony, to wszytko zasługa przędsiębiorczośći, konkurencji, walki o klienta, o to by tworzyć jak najlepiej, najtaniej i najwydajniej - to wszystko zasługa WOLNEGO RYNKU.

Tam gdzie wkracza państwo ze swoją lewacką polityką panuje zastój, smród, głód i ubóstwo ! Gdyby szkoły musiały walczyć o pieniądze rodziców to zobaczyłbyś co to znaczy nauka !

o/ NISZCZYĆ LEWACTWO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...