Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo przydatny trick cs_assault

ENDO.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie grając, zachciało mi się szukać nowości, których dotąd nie znałem ani nie ujrzałem w sieci, aż znalazłem, co prawda nie mam 100% pewności, czy ktoś już to odkrył, ale zapewne przez te wiele lat, natomiast zaginęło to w sieci. Pewny jednakże jestem, że na MPCForum tego nie ma, więc przejdźmy do rzeczy, aby wykonać ten trick, należy rzucić flashbang lub he w to miejsce:

be6gx4.jpg

, gdy rzucimy flashbang oślepi on cały dach (testowałem) co da większą przewagę naszym kolegom, którzy będą wchodzić "wętylatorem", ich to nie oślepi, ponieważ granat, jakbyśmy rzucili nim i przebił ścianę, natomiast gdy rzucimy he, to dopiero jest coś, jest to bardzo przydatne, ponieważ gdy rzucimy, a ktoś będzie stał tutaj:

2hh40hh.jpg

zostanie mu max 25HP, a co jeszcze lepsze, nie słychać jak wybucha, więc gracz zobaczy tylko granat i ka boom, nawet nie będzie błysku, tylko zmieni się ze 100, na 25hp, a może nawet tego nie zauważy, więc nazwę to cichym granatem :D

Mam nadzieję, że się Wam przyda, no a ja idę dalej szukać ciekawostek ^^.

76561197967532978.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...